MDDM – A megváltoztatás és transzformáció energiája

Közzétéve: március 17, 2020

Létezik egy energia az Access Consciousness®-ben, amivel képesek vagyunk megváltoztatni és transzformálni bármit.  Gary Douglas, az Access alapítója ezt az energiát elérhetővé tette, annyit kér, hogy futtasd a természetben, vizeken, erdőkben, vagy bárhol ahol úgy érzékeled, hogy hozzájárulás lehet. A mostani időszakban segíthet a testünknek, mindenki számára hozzáférhető, ha szeretnéd kipróbálni, futtathatod te is magadon.

Az energia teljes neve: De-molekuláris manifesztáció és molekuláris de-manifesztáció. Ez tulajdonképpen két energia, ami kiegészíti egymást. A de-molekuláris manifesztációval létrehozol, a molekuláris de-manifesztációval eltüntetsz.

„A de-molekuláris manifesztáció arra utal, amikor valami új teremtődik, ami eddig nem volt, míg a molekuláris de-manifesztáció arra, hogy nem teremtetté teszünk valamit, ami létezik.

Eddig megjelent könyveimet itt találod:

Amikor valami olyan jelenik meg a testben, aminek nem kéne, vagy nem jelenik meg, amikor kéne, akkor futtasd a de-molekuláris manifesztációt arra, aminek ott kéne lennie, de nincs. A molekuláris de-manifesztációt arra, aminek nem kéne ott lennie.” Access Body Process

Beindítása: Tedd a kezed oda, ahol a test kéri, legjobb a csupasz bőrön futtatni és mondd ki az energia nevét és az Access tisztítómondatát: Helyes, helytelen, jó, rossz, POC, POD, mind a kilenc, rövidek, fiúk és túlontúl.®

A tisztítómondat az Access egyik eszköze, amiről a Bars tanfolyamon beszélünk részletesen, vagy nézd meg dr.Dain Heer videóját róla. De anélkül is működik, hogy értenéd, hogyan működik. Olyan, mint egy varázspálca, amivel varázsolni tudunk.

A lehetőségeimet Velem ezen az oldalon találod.

Ebben a videóban Palacskó András, Access Consciousness® minősített facilitátor mutatja be egy pohár boron hogyan működik az MDDM energiája.

A testkezelések hozzájárulások a testünknek ahhoz, hogy tudatosságot teremtsünk a testünkkel, és megadhassuk számára azokat az energiákat, amelyek a működéséhez szükségesek. Mi az az energetikai hozzájárulás, amit adhatsz a testednek most?

További testkezelésekről leírást a blogomban itt találsz: https://horompoandrea.hu/category/access-consciousness/testkezelesek/

A testkezelések aktuális tanfolyamainak lehetőségeit pedig itt találod: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/testkezeles-es-testtanfolyam/

Az energia beindítása és futtatása nem minősül gyógyításnak, kezelésnek és nem helyettesíti egészségügyi problémák, betegségek esetén az orvosi vizsgálatot, gyógyszerek szedését és az orvosok által előírt gyógymódok használatát.
Az energia futtatása mindenki számára saját belátása szerint és saját felelősségre történik.

Ha tetszett a cikk és úgy érzed, hozzájárulás lehetek még másképp is az életedhez, szeretettel látlak személyesen az Access Bars®-, Facelift® vagy Testtanfolyamaimon, workshopokon, kezeléseken vagy online előadásokon, facilitáláson.

Hasonló bejegyzések

Eszközök a tudatos élethez: 3. Minden egy érdekes nézőpont

Eszközök a tudatos élethez: 3. Minden egy érdekes nézőpont

A „minden egy érdekes nézőpont” számodra a kulcs lehet a szabadsághoz. Ha ezt be tudod építeni az életedbe, soha nem leszel senki ítéleteinek a hatása alatt. Ha ezt elkezded használni, akkor nem lesz számodra fontos az, hogy ragaszkodj a nézőpontjaidhoz, hogy igazold...

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
768 Shares
Share768
Tweet
Pin