Mások útjai, valósága és mintái másolásának eltörlése és feloldása (Mimikri)

Közzétéve: február 04, 2018
Mennyire akarod megérteni mások működését, és állítod le magadat, ha nem értesz bármit? Mennyire akarod megérteni a családodat, a barátaidat, az embereket? Érezted-e már valaha, mintha nem a saját életedet élnéd? Hogy nem találod a helyed, Önmagad a világban, és az életed, a párkapcsolatod kísértetiesen hasonlít a szüleidére vagy másokéra? Ha bármelyik kérdésnél magadra ismertél, a Mimikri energia Neked és Rólad szól.

Ne akard érteni, ne akard másolni!

Mások útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése, megsemmisítése és feloldása az Access Consciousness® egyik testkezelése, amelyet a testen futtatunk. Eltörli, megsemmisíti és feloldja azokat az energetikai lenyomatokat, amelyeket mások megértése és a segíteni akarás iránti vágyunknak köszönhetően, őket utánozva zártunk a testünkbe.

Az energia használata segít abban, hogy felismerjük azt, amikor olyat választunk vagy teszünk, ami valójában nem mi vagyunk. Kiszed abból az öntudatlan mechanizmusból, amikor a megszokásainkba ragadunk és nem merünk vagy tudunk változtatni. Amikor másokat magunk fölé helyezünk, alárendelődünk a szüleinknek, gyermekünknek, a párunknak vagy bárki másnak. Amikor túlzott jelentőséget tulajdonítunk a megértésnek, és mivel érteni szeretnénk másokat, öntudatlanul is elkezdjük az ő útjaikat másolni.

A minták és a megszokások szerepe

Átvett minták, megszokások alapján élünk, azonosulva velük vagy ellenállva nekik, amiből sokan ki sem mernek lépni, így egyszerűen megtorpannak és megállítják az életüket, ha nincs bárki vagy bármi, akit követni tudnának. A múltból származó és a társadalmi minták megszokásába vetett kollektív hit és hamis igazságtartalom bizony nem kevéssé tudja megnehezíteni az életünket. Nehezen adjuk fel a járt utat a járatlanért, még akkor is, ha az már nem működik nekünk.

A minták másolása alapvetően a megértés által történik. Meg akarjuk érteni a világ működését. Meg akarjuk érteni a társunkat, a szüleinket, a gyermekünket. Belépünk a világukba és átveszünk tőlük helyzeteket, reakciókat, megoldási módokat.

A megértés által kívánunk kapcsolódni, a megértést számtalan esetben az elfogadás feltételeként beállítva. Téves nézőpont, még akkor is, ha az emberek többsége alapvetően így működik.

Megengedés kontra megértés

Az elfogadásom nem függ a megértéstől. Az elfogadás, vagy az Access szóhasználatával élve, megengedés állapota a falaink leengedésének, az igazsághoz való ragaszkodásunk elengedésének, az ítéletmentességünk és a nézőpontok különbözéségét elfogadó hozzáállásunk következménye. Nem kell érteni. Könnyebb, ha értem, az igaz, de nem KELL. Nem feltétel. A megengedés kulcsa nem küzdeni bármi vagy bárki ellen, elfogadni a világ, és benne a választások és a nézőpontok sokszínűségét.

Nem fontosak az okok!

A megértéssel okokat keresünk, és mi van, ha bármilyen cselekedetnek nincs oka? Azért történik, mert „csak”. Mert azt választotta a másik. Nem szükséges magyarázatok, önigazolások, hibáztatások gyártása.

Ha a megértés nem számítana, mit tennél, mit választanál? Ha nem ragaszkodnál a magyarázatok kereséséhez, milyen életed lenne?

A megértés során valójában értéket keresünk és értékkel próbálunk felruházni választásokat. Vagyis megítéljük őket jónak és rossznak. Így ragadnak ránk öntudatlanul is olyan működési mechanizmusok, amelyek valójában nem mi vagyunk.

Hagyd abba a gondolkozást!

Mivel megérteni akarod, állandóan az agyadban pörögsz és nem, vagy csak nehezen tudsz kiszállni belőle. Pro és kontra járnak a fejedben az érvek és az ellenérvek, ami azonban legtöbbször csak a saját nézőpontodat, a saját ragaszkodásodat erősíti. A túl fix nézőpontok oldásában a bars kezelésen kívül ez az energia is kiválóan segít.

Ne akarj az elvárásoknak megfelelni és ne félj az ítéletektől!

Előfordulhat, hogy az tart vissza bármiben, hogy mások vajon mit gondolnak rólad, vagy mit szólnak ahhoz, amit csinálsz. Ha ki akarsz lépni az agyalásból, függetleníteni magad mások véleményétől, ítéletétől, elvárásától, akkor érdemes ebből a kezelésből minél többet kapni (vagy adni).

Az elvárásoknak való megfelelés (kényszere) egy olyan börtön, amiből kitörni csak a saját Erőnkbe való beleállás után lehet, vállalva azt is, hogy ez nem mindenkinek fog tetszeni. Amint ki tudsz lépni az elvárásoknak való megfelelésből, felelősséget vállalva a saját életedért, lehetőséged lesz a valódi változás megélésére.

Önmagad vállalása

Ennek az energiának köszönhetően nagyobb éberséget kapsz saját magadról és arról, hogy mi működik neked, ezáltal könnyebb lesz választásokat hoznod és teremtened az életedet. A számunkra igaznak hitt dolgok, nézőpontok valójában nem is a mieink, így a „Kihez/mihez tartozik” kérdés használatával egyidőben ez az energia hozzásegít ahhoz, hogy kioldódjon a testünkből mindaz, ami valójában nem is hozzánk tartozik, nem a miénk, és így könnyebben éljük Önmagunkat és azt, ami számunkra könnyű, ezáltal igaz.

Ha az okok, a miértek, a megértés nem számítanának, mit választanál, milyen életed lenne? Most van itt az idő elkezdeni a saját életedet élni?

A következő Mimikri testtanfolyam időpontjai:

2018. február 9. Budapest
2018. február 23. Szeged

Szerző: dr.Hörömpő Andrea – Access Bars®-, Facelift®- és Testfacilitátor

Jelen cikk saját megfogalmazásom, hogy én magam hogyan érzékelem ezt az energiát. Más Access Consciousness® Facilitátorok, és Testfacilitátorok, számára jelen cikk linkje hivatkozásként a nevem megjelölésével használható. Azonban a fentiek, és a honlapomon található más írások, cikkek, leírások, az én egyértelmű írásos jóváhagyásom nélkül sem részletekben, sem egészben nem közölhetők, nem másolhatók, másik honlapon, Facebookon, online vagy offline megjelenésben, hirdetésben nem közölhetők, nem sokszorosíthatók. Ez vonatkozik a nyilvános előadásokra illetőleg tanfolyami felhasználásra, internetes közlésre is.

Hasonló bejegyzések

Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Ez az időszak a változásról szól, a változás pedig választásokkal jár. Amikor nem tudjuk, hogy mit válasszunk, hajlamosak vagyunk az agyalásra, ahhoz, hogy visszanyúljunk múltbeli helyzetekhez és azokat megítélve, kikövetkeztessük, hogy mi lenne most is a jó, helyes választás. De mennyire működik ez? És mi más lehetséges még?

bővebben
Nem vagy rossz

Nem vagy rossz

A legnagyobb bennünk élő hazugság, ami által az életünket teremtjük, az, hogy rosszak vagyunk. Elhittük, bevettük, akár most, akár előző életeinkben és megmételyezi a testünket, lelkünket. Önszabotáló, önbüntető programok és önbeteljesítő jóslatok épülnek minderre, amelyek a felszínen különböző módokon jelennek meg. Csak rakd le. Most. Nem vagy olyan szörnyű, rossz és gonosz, mint amilyennek magadat látod. Sőt.

bővebben
Bizalom sérüléseink

Bizalom sérüléseink

Tudsz-e bízni? Magadban, másokban, az Univerzumban? A bizalom minden kapcsolódásunkban ott van és oly törékeny. Ha egyszer eltörik, akkor a sérüléseket megőrizve önbizalom hiányt és mások felé is bizalmatlanságot teremt. A bizalom sérülések helyreállíthatók, ha hajlandóak vagyunk a tudásunkkal és az éberségünkkel menni és elismerni magunkat.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
219 Shares
Share219
Tweet
Pin