A benned élő Fény születése

Közzétéve: június 18, 2021

Új korszak hajnalán járunk, új minőség születik bennünk, átfordulás történik egyéni és kollektív szinten is. A Fény térnyeréséhez először a sötétség erősödik, pusztán azért, mert ez a tudatosodási folyamat természete: A láthatatlan láthatóvá válik. A bennünk élő árnyat, amit elítélünk magunkban és üldözünk, úgy tudjuk legyőzni, hogy szembe nézünk vele, és nem menekülünk előle tovább.

Tudat-váltásban, tudatosodás váltásban van a világ. Egy óriási transzformáció zajlik mind egyénileg, mind a kollektívben. De ebben a folyamatban nem mindenki ugyanott tart. Vannak, akik előrébb járnak, mások még csak most indultak el ezen az úton. A transzformáció lényege a tudatalattiban, a láthatatlanban lévő árnyak, nézőpontok, ítéletek, múltbeli választások, lehúzó erők, félelmek, manipulációk felszínre törése, ezáltal tudatosodása.

Csak az változtatható meg, ami tudatosodott. Amíg láthatatlan, addig öntudatlanul irányít. Ami látható, az megragadható, megváltoztatható.

Nincs Fény árnyék nélkül, így ahhoz, hogy a Fény megszülethessen benned, rá kell tudnod nézni a saját árnyékaidra, azokra, amit korábban megítéltél, elutasítottál magadban. A Fény nem kívülről érkezik, hanem bennünk születik meg, ahogy ez a saját magunkkal szembeni megengedés, szeretet, kedvesség, törődés, hála testet ölt bennünk.

Aki bátor annyira, hogy mindezzel szembenézzen, annak megnyílik a lehetőség a saját fényességének élésére. Mert akkor egyszerűen lehull a hályog a szemedről és meglátod. Hogy az árnyék csak a benned élő Fényt takarta el, és az árnyak tovaszállásával a Fény különösebb erőfeszítés nélkül megjelenik benned, és ezáltal az életedben. Mert ezek vagyunk valójában, amikor Önmagunk vagyunk.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

A benned élő Fény a saját erőd és képességeid elfogadásával érkezik meg, a megengedéssel és az elismeréssel. A saját nagyságod elfogadásával és azzal, hogy hajlandó vagy láthatóvá válni. Mivel legtöbbször ugyanazt a dolgot ítéljük meg magunkban, ami a legnagyobb kincsünk, képességünk, valójában ennek az áttranszformálása lesz a kulcs a saját fényességed éléséhez.

“Mi a jó bennem, amit még nem vettem észre?”

Tedd fel magadban a kérdést egy héten keresztül minden nap, és figyeld, hogy változik mindaz, ahogy magadat látod. A Fény szikrája mindenkiben benne van. Hogy hagyod-e kihúnyni, és a sötétséget eluralkodni maga felett, vagy elkezded élni a saját fényed, az a saját választásod. Mert van választásod.

Ugyanúgy van választásod abban is, hogy mennyire hagyod, hogy a külvilág sötétsége hatással legyen a saját életedre. Ha az a nézőpontod, hogy nem tehetsz semmit, legyőz, a hatása alá kerülsz. De ha beleállsz a saját potenciálodba, lehetőségeidbe és a benned élő Fényt elkezded élni, és felteszed a kérdést:

Mi az, ami lehetek és mi az, amit tehetek, hogy a külvilág ne legyen hatással rám?

akkor bizony az Univerzum megmutatja.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Tudatosítsd, te magad hol tartasz az úton, és tartsd az irányt, akkor is, ha átmenetileg nehezebb, vagy úgy érzed, egyedül maradsz. Van az útnak olyan része, amit csak egyedül tudsz megtenni. De ha nem hagyod, hogy a körülötted lévő sötétség magába szippantson, kitartasz és elköteleződsz a saját életed, Önmagad és a fényed mellett, akkor megérkezel. Megérkezel abba a térbe, ahol éled az egységet, megengedést Önmagaddal. Ahol már nincs fájdalom, ítélet, félelem, kétség.

Mert az EGYségben megszűnik a KÉTség és természetes lesz az ÉBERség.

És ekkor már tudod, hogy Te magad vagy saját életed ura, királya, vezetője, teremtője, és tőled függ minden, mit teremtesz. Az Egység energiájából pedig Egység születik. Fedezd ezt az energiát fel magadban, éld és Ragyogj! Így születik a benned élő Fény, és ezt élve képessé válsz azt a nagyszerű, ragyogó életet teremteni, amire itt és most éber vagy, és ezért lehetséges számodra.

 

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin