Vakokat nem lehet látóvá tenni, amíg ragaszkodnak a sötétséghez

Közzétéve: augusztus 06, 2022

A Megmondók korát éljük. Mindenki jogot formál magának arra, hogy mindenhez IS ért, és ezt joga van kinyilatkoztatni. Az már egy magasabb tudatszintet feltételez – amin ezek a dühös, ítélkező emberek nincsenek – hogy valaki a semlegesebb, elfogadóbb, megengedőbb energiával nyilvánuljon meg. Vakként ragaszkodnak a saját igazukhoz és nézőpontjukhoz, szítják a feszültséget, a harcot és képtelenek befogadni más nézőpontokat. Hogyan kezeld ezeket az embereket? Néhány gondolatot vetettem papírra a témáról.

Az elmúlt időszak felszínre hozott az emberekben nagyon sok tudatalatti dühöt, erőszakot, elfojtást, és sokan azon a nézőponton vannak, hogy joguk van a nézőpontjuknak gátlástalanul hangot adni, anélkül, hogy figyelembe vennék azt, hogy ennek másokra mik lesznek a következményei. Az ilyen emberek alapvető jellemzője:

 1. A saját igazuk az egyetlen igazság. Nem látnak és hallanak meg más nézőpontokat. Teljes elutasítás és kizárás mindenre, ami kicsit is más, mint az ő nézőpontjuk.
 2. Nem csak elutasítanak más nézőpontokat, hanem megítélik, válogatás nélküli eszközökkel. Megalázás, megszégyenítés, verbális vagy fizikai bántalmazás az eszköztáruk rendszeres része.
 3. Támadnak és támadásra szítanak. Sokszor gyűjtenek maguk köré embereket, és ha igazolva látják a saját nézőpontjukat, az megerősíti őket abban, hogy mivel más is úgy gondolja, tényleg igazuk van.
 4. Az erőszak az eszközük ahhoz, hogy erősnek érezzék magukat. Ezen energiák fenntartásából szerzik az erejüket, másokat elértéktelenítve és elerőtlenítve. Ez a működés alapvetően öncélú, ami a szembenállás, harc, ítéletek, félelemkeltés, harag energiáját erősíti és tartja fenn.
 5. Elnyomják a másságot elfogadókat. Mindenki, aki kicsit is elfogadó, megengedő, azt akár nyilvánosan is megpróbálják megalázni, ezt a minőséget rosszá, gyengévé teszik, kifigurázzák.
 6. Direkt félreértelmeznek dolgokat, belemagyaráznak helyzetekbe, ellenvéleményekbe olyat, ami valójában nincs is benne. Tudatosan – már ha használható ez a szó az ő működésükben egyáltalán – ferdítenek, gyártanak hazugságot, amit manipulációra és félelemkeltésre használnak.
 7. Nem akarják meglátni az igazságot és a valóságot. Mások igazságát, mások valóságát. Egy olyan világot szeretnének, ahol csak és kizárólag a saját igazuk létezik, az kerekedik felül.
 8. Nagyon erős démoni energiát működtetnek. Ez az energia pedig fenntartja a pusztítást. A pusztítás számukra érték, és azt élik meg, minél inkább pusztítanak, az annál inkább igazolja az erejüket. Összekeverik az erőszakot az erővel.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Mindez energetikailag az egész világban tapasztalható, vannak olyan helyek, országok, ahol jobban. Tulajdonképpen a világ nagyon erősen válik szét és mutatkozik meg egy elfogadó, a másságot megengedő, azt biztosító tér, és egy olyan tér, ami ezt messzemenően üldözi és bármilyen harc árán is fenntartja.

Mit lehet tenni, amikor ilyen emberrel találkozol, akár a virtuális térben, akár személyesen?

 1. Az első és legfontosabb, hogy ne hagyd, hogy a saját valóságába visszahúzzon. A legtöbbször nem is feltétlen szükséges reakció az ilyen viselkedésre. Látod, hogy mit csinál, tisztában vagy vele, de nem azonosulsz vele, és nem ellenállsz neki.
 2. Védd magad, ha fizikai bántalmazás ér, ne hagyd, hogy bántsanak, de ne védd a saját nézőpontodat, álláspontodat! Ahol védekezés van, az még fenntartja a harc energiáját. Tehát azt mondom, szabj határokat – ez nem védekezés! Ne engedj meg bármit bárkinek, de ne ragaszkodj te magad sem a saját nézőpontodhoz.
 3. Ne akard őt meggyőzni! Nem fog menni! Hiszen az ő alapműködése a harc, és ehhez ragaszkodik valójában. Ésszerű okokkal nem meggyőzhető. Mert akkor el kellene engednie a harchoz való ragaszkodást.
 4. Engedd meg, hogy a másik másképp lát valamit. Az ilyen ember benne ragadt a saját sötét erőszakos valóságában és vak minden szépre, jóra, a békére. Folyamatos igazolásokat gyárt magának, hogy miért tartja fenn a harc energiáját.
 5. Mutass, teremts, élj egy más energiát, más működést, más életet, de ne reakcióban az ilyen emberek támadására, hanem azoktól függetlenül. Te csak tedd a dolgod magabiztosan, határozottan, szeretetteljességgel.
 6. Tudatosítsd a saját értékrendedet, tudd, hogy számodra mi az, ami igaz és élj eszerint. Anélkül, hogy másokat győzködnél arról, hogy ez a jó és a helyes. Aki hasonló értékrend szerint él, az kapcsolódni fog hozzád. Másokkal pedig ne foglalkozz.
 7. Tehát legyél éber arra, mi zajlik körülötted, de nem kell, hogy a hatása alá kerülj. A homokba dugom a fejem, és „ha nem látom, akkor nincs” módszer a tudattalanság eszköze. Van választásod, hogy hagyod azt, hogy hatással legyen rád bármilyen energia, vagy nem.
 8. Ha hatással van rád, ott érdemes megvizsgálni, hogy milyen nézőpontoddal, választásoddal, elköteleződéseddel teremted ezt. Ezek feloldásával és tisztításával saját magadat tudod felemelni egy magasabb tudatosságba, és onnan tudod teremteni a saját életed.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Vakokat nem lehet látóvá tenni, amíg ragaszkodnak a sötétséghez. Engedd meg másoknak ezt, de azért mert ők így működnek, neked nem kell. Nem kell azonosulj ezekkel a nézőpontokkal. Csak aki hajlandó látni az igazságot, annak lehet megmutatni azt!

Még korábban készítettem egy anyagot, A háborún túl az Egység felé címmel, ami sok háború és harc tisztítást tartalmaz, ez ingyen letölthető innen. Ajánlom szeretettel, hogy segítsen a harc energiájából való kikerülésre!

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin