Tudatosság az entitásokkal – 1. rész

Az entitások érzékelésére való képesség mindnyájunkban ott van, mi kellene ahhoz, hogy könnyedséget éljünk meg velük egyre többen? Éppen ezért sorozatot indítok az entitásokkal kapcsolatban, hogy lehulljon a lepel számos velük kapcsolatos téveszmével, hiedelemmel és félelemmel kapcsolatban és tudatosságot teremtsünk ezen a területen.

Entitások: testben vagy test nélkül

Mit is jelent az, hogy entitás? Az entitás minden definiált energia. Az entitások pedig lehetnek testben és lehetnek test nélkül is. Én is egy entitás vagyok, te is egy entitás vagy, nekünk van testünk. De lehet entitása egy vállalkozásnak, egy ingatlannak, egy dalnak, egy könyvnek.

És vannak olyan entitások, akik test nélkül vannak. Ezek között léteznek olyanok, akik hozzánk hasonlóan fizikai testben voltak, csak elhunytak és nagyon sokszor beleragadnak a helyzetbe, mert nem tudják, hogy már nincs testük. Tehát ezeknél az entitásoknál ez tudattalan választás. Sokszor sokk, trauma vagy hirtelen halál, netán alkohol, drog vagy egyéb függőségekben halnak meg és ezért nem is éberek arra, hogy nincs testük már.

Azonban sok entitás van, akik egyébként hozzájárulások lennének a tudatossághoz, az életünkhöz, szeretnének velünk együtt teremteni, de tudatosan választják azt, hogy ebben az időszakban nem választanak maguknak testet. Az entitások testben és az entitások test nélkül, csak egy választás. Egyik nem jobb vagy rosszabb a másiknál.

Eddig megjelent könyveimet itt találod:

Az entitások ugyanúgy, mint az emberek sokszínűek

Arra kérlek, hogy minden általánosítást az entitásokkal kapcsolatban elengednél most? Ne általánosíts! Mindenhol, ahol eldöntötted, hogy az entitások ilyenek vagy olyanok, az entitások nem ilyenek vagy nem olyanok, elengednéd? Erre invitállak, hogy menj mindig az éberségeddel és a tudásoddal. Hogy az adott entitás, akivel neked dolgod van, milyen ő valójában. Ha nincs előre nézőpontod róla, akkor érzékelni fogod.

Ahogy az emberek között is vannak okosak, buták, kedvesek, mogorvák, tudatosak, nem tudatosak, az entitások is sokfélék, sokszínűek.

Lesz olyan, aki kevésbé tudatos. Lesz olyan, aki viszont igenis tudatos. Lesz olyan, aki ki akar használni, lesz olyan, aki segíteni akar. Lesz olyan, aki azt akarja, hogy te adj neki valamit. Minden nézőpontodat róluk, most egyszerűen csak kezdd el felolvasztani.

Az entitásoknak is van éberségük

Az entitásoknak sokszor előbb van éberségük arról, hogy képességed van velük, mint neked magadnak. Így próbálják felvenni veled a kapcsolatot. Több, vagy az elején általában kevesebb sikerrel.

Az entitások éberséget tudnak neked adni ahhoz, hogy mi lenne neked hozzájárulás. Sokszor előbb éberek dolgokra, mint te.

Akár ilyen módon is hozzájárulások tudnak lenni az életedhez. Azt vettem észre, hogy az entitások sokszor szeretnének kapcsolódni, már próbálnak jelet adni és már próbálnák azt mondani, hogy „Itt vagyok! Csináljuk együtt! Adnék neked! Hajrá!”, csak az emberek zárják ki az entitásokat, mert nem éberek rájuk, nem hajlandóak ránézni arra, hogy az entitások milyen hozzájárulások lehetnek az életükhöz.

Tedd fel a kérdést: te hogyan vagy éber az entitásokra?

A lehetőségeimet Velem ezen az oldalon találod.

Az entitások érzékelése

Te hogyan érzékeled az entitásokat? Erre nincs egy fix válasz, hogy az entitások jelenléte egyenlő azzal, hogy például viszket az orrod vagy a füled. Egyébként, ha nem kényelmes számodra az, ahogy éberséget próbálnak adni az entitások, akkor kérd meg őket, hogy tegyék ezt másképp.

Először is, felmerülhet benned a kérdés, hogy ha elkezdesz az entitásokkal kapcsolódni, hogyan fogod tudni, hogy ezek entitások és nem képzelődsz? Úgy, hogy felteszed ezt a kérdést, hogy:

Ez itt egy entitás? Itt egy entitás érintett a dologban?

Utána pedig hogy: Entitások, mutassátok, hogyan kapcsolódtok hozzám, hogyan érzékellek titeket?

Ezek lehetnek testi tünetek: például elkezd viszketni a füled, az orrod, a szemed, vagy jelentkezhet fájdalomként: elkezd fájni a könyököd, a lábad, a karod. Lehet az, hogy egy hangulatban jelenik meg: jó kedved lesz vagy rossz kedved lesz. Nagyon sokféleképpen előfordulhat.

Az első lépés az entitások felé lehet mindez. Tehát fontos, hogy ne általánosíts velük kapcsolatban és legyél hajlandó érzékelni őket. Ehhez általában a félelmeinken kell túllépnünk, amiről majd a következő írásomban fogok mesélni.

Az entitásokkal kapcsolatban további lehetőségeket és eszközöket ITT találsz.

Youtube csatornámon ingyenes videók entitások témájában ITT érhetőek el.​

Ha tetszett a cikk és úgy érzed, hozzájárulás lehetek még másképp is az életedhez, minősített facilitátorként szeretettel látlak személyesen az Access Bars®, Alapozó, Being You, Right Voice For You, Talk To The Entities tanfolyamaimon, Testtanfolyamaimon, vagy online előadásokon, facilitáláson.

Hasonló bejegyzések

A lélek vihara

A lélek vihara

Van olyan, amikor vihar dúl a lelkünkben. Akár váratlanul érkezik, egyik napról a másikra, mindent felkavaróan, akár hosszú idők után, felborzolva a mélyen eltemetett és felgyülemlett nehézségeket, nézőpontokat, működéseket. A lélek olykor tisztulni vágyik, és ha mi magunk nem ürítjük ki, megtalálja a módját, hogy szabaddá váljon.

bővebben
Álmodozol vagy teremtesz? – Hogyan kezdd el teremteni az életed?

Álmodozol vagy teremtesz? – Hogyan kezdd el teremteni az életed?

Ha túl sok időd van az elméletre, ha túl sok időd van álmodozni, tervezni, „jó lenne ha”-ban lenni, fejben lehetőségeket lejátszani, kikövetkeztetni, akkor biztosan nem teremted az életed. Egy fantáziavilágban ragadtál. Gyakran azért, hogy elkerüld a szembenézést a valósággal és a változással. A kérdés pedig ilyenkor valójában az, hogy szeretnéd-e, hogy ez megváltozzon?

bővebben
Minden válság a korlátaid meghaladására hív

Minden válság a korlátaid meghaladására hív

Minden válság a korlátaid meghaladására hív. Kilépni a biztosból, az ismertből, a megszokásból, a régi, de már nem működőből. Segít abbahagyni a halogatást, beleállni abba, amire már régen itt volt az idő. Tudatosítja, mi időszerű és segít, hogy válassz olyan lehetőségeket, amelyeket eddig talán észre sem vettél.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
301 Shares
Share301
Tweet
Pin