ERŐ Előadássorozat – GYÓGYÍTÁS: Gyógyító és Szexuális Gyógyító erő előadás

12,000 Ft

ERŐ Előadássorozat – GYÓGYÍTÁS: Gyógyító és Szexuális Gyógyító erő előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A gyógyító erő, mint transzformáló erő hozzásegít, hogy testi és lelki szinten is egészségessé, egésszé, teljessé válj, és ebben a teljességedben könnyedén létezz.

Az ERŐ előadássorozat célja az Erő különböző aspektusaival való megengedésbe kerülés, hogy könnyedséget és örömöt tudj megélni az erődbe állva, végleg letéve az erőtlenség hazugságát, illetve azt a félelmet is, hogy az erődbe állás veszélyes lehet Önmagad vagy mások számára.

Ebben az előadásban:

  • Tudatosíthatod a saját gyógyító erődet, amivel képes vagy energiákat transzformálni.
  • Feloldhatod a gyógyító erőddel, szexuális gyógyító erőddel kapcsolatos szélsőségek megéléseit, tapasztalásait.
  • Éberséged lehet, hol, hogyan éltél vissza a gyógyító erőddel, és milyen esküd, fogadalmad, megtagadásod született emiatt?
  • Mennyire használod a gyógyító erőd megtagadását arra, hogy betegséget és nehézséget teremts, pusztítva és szabotálva az életed?
  • Megengedésbe kerülhetsz a gyógyulással, gyógyítással, feloldva azokat az önítéleteket, önszabotáló programokat, amelyekben hibáztatod magad más(ok) haláláért.
  • Beazonosíthatod és megváltoztathatod a szexuális erőddel és annak megtagadásával kapcsolatos akadályaidat, blokkjaidat, ami gátolhat a nőiséged/férfiasságod megélésében.
  • Feloldhatod a szexuális bántalmazások emlékeit, lenyomatait, elengedheted a mögötte lévő elfojtott energiákat. A szexuális erőd tisztításával a teremtő erőd is tisztul.
  • Hogyan legyél szexuális gyógyító anélkül, hogy magadat és a kapcsolataidat pusztítanád? Felismerheted, hogyan lehet számodra könnyű a szexuális erőd tudatos megélése és ezzel milyen változást tudsz az életedben, párkapcsolatodban teremteni.
  • Békébe kerülhetsz a szexuális erőddel, mint az egyik legerősebb gyógyító erővel, feloldva a rárakódó önítéleteket, önbántalmazásokat, szégyent, bűntudatot, félelmet.

Ebben az előadásban kifejezetten a gyógyító és szexuális gyógyító erővel foglalkozunk.

A Gyógyító, mint Élet és Halál, Kezdet és Vég ura. Ennek a minőségnek a lehetőségeivel, szélsőségeivel és tisztításával foglalkozunk, hogy a múlt tapasztalásai, élményei, traumái ne tudjanak többé hatással lenni rád. Ha uralod a gyógyító erődet, a szexuális gyógyító erődet, az hozzásegít a teljességedhez és a könnyed teremtő erőd megéléséhez.

Az ERŐ előadássorozat 3 részből áll:

1. TEREMTÉS: Teremtő és Pusztító erő előadás
2. MÁGIA: Transzformáló és Varázsló erő előadás
3. GYÓGYÍTÁS: Gyógyító és Szexuális Gyógyító erő előadás

Az anyag a 2022. május hónapban tartott online előadást tartalmazza. 108 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 29 oldal terjedelemben.
A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin