ERŐ Előadássorozat – MÁGIA: Transzformáló és Varázsló erő előadás

12,000 Ft

ERŐ Előadássorozat – MÁGIA: Transzformáló és Varázsló erő előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A mágikus képességeid és a benne lévő erőd lesz az, aminek köszönhetően változást tudsz teremteni az életedben és ebben a valóságban. Ennek kitisztításával lehetőséged nyílik arra, hogy megéld, bármilyen energiának ki tudsz kerülni a hatása alól, bármit meg tudsz az életedben változtatni!

Az ERŐ előadássorozat célja az Erő különböző aspektusaival való megengedésbe kerülés, hogy könnyedséget és örömöt tudj megélni az erődbe állva, végleg letéve az erőtlenség hazugságát, illetve azt a félelmet is, hogy az erődbe állás veszélyes lehet Önmagad vagy mások számára.

Ebben az előadásban lehetőséget és tudást kapsz, hogy:

  • Megengedésbe kerülj a mágiával, varázslattal, a transzcendenssel, ráláss azok szélsőségeire: a fehér és a fekete mágiára, feloldva azokat a kötéseket, amikor mások vagy te magad visszaéltél az ezzel kapcsolatos erőddel.
  • Hogyan lehet a mágia a hatás gyakorlás művészete? Mekkora hatással tudsz lenni másokra? Mekkora erőd van mindebben? Hogyan varázsolj, teremts változást mások szabad akaratának tiszteletben tartásával?
  • Kilépj a fekete mágia hatásai alól, akkor is, ha aktív teremtője, és akkor is, ha passzív „elszenvedője” voltál. Tudatosítsd a manipuláció és a helyzetek befolyásolása, transzformálása közötti különbséget.
  • Feloldd a mágikus, varázsló képességeiddel kapcsolatos ellenállásaidat: amikor téged varázsoltak el, és amikor te varázsoltál el másokat. Megengedésbe kerülve az ezzel kapcsolatos tudásodra, képességedre és erődre.
  • Ránézz arra, hogyan korlátozod magad az éberségedben és az éberségedben lévő erőd megélésében. Miért, miképp tagadtad meg az éberségedet, a láthatatlan világokat, és az ehhez kapcsolódó varázsló erődet.
  • Feloldd a változással, helyzetek, energiák megváltoztatásával kapcsolatos ellenállásaidat, ítéleteidet, esküidet, fogadalmaidat. Megnyisd magad a láthatatlan energiák, világok és entitások felé.
  • Beleállj a racionálison túlmutató képességeidbe, tiszta tudásodba, feloldva annak szükségességét, hogy mindig mindent meg akarj érteni.
  • Megéld azt, hogy semmi nem történik veled, mindent te magad teremtesz és képest vagy változást generálni az életedben és ebben a valóságban!
  • Ébreszd magadban és élj akként a Varázslóként, akként a tiszta, tudásába beleálló Mágusként, aki valójában vagy!

Ebben az előadásban kifejezetten a transzformáló és varázsló erővel foglalkozunk.

A Mágus a transzcendens, a láthatatlan, az irracionális erők és energiák segítségével változást teremt. Ez az előadás segít, hogy egységbe kerüljön benned a látható a láthatatlannal, feloldva az ellenállásaidat a saját varázsló és változást teremtő képességeiddel kapcsolatban.

Az ERŐ előadássorozat 3 részből áll:

1. TEREMTÉS: Teremtő és Pusztító erő előadás
2. MÁGIA: Transzformáló és Varázsló erő előadás
3. GYÓGYÍTÁS: Gyógyító és Szexuális Gyógyító erő előadás

Az anyag a 2022. május hónapban tartott online előadást tartalmazza. 108 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 26 oldal terjedelemben.
A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin