ERŐ Előadássorozat 1.rész – TEREMTÉS: Teremtő és Pusztító erő előadás

12,000 Ft

ERŐ Előadássorozat 1.rész – TEREMTÉS: Teremtő és Pusztító erő előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Nincs teremtés választás nélkül, nincs választás erő nélkül.

Az erőddel való békébe kerülés az Önmagadként létezés alapköve, hiszen az erőd megmutatja a nagyságodat. Amíg az erődet megítéled, megtagadod, addig nem fog tudni igazán működni az életed.

Az ERŐ előadássorozat célja az Erő különböző aspektusaival való megengedésbe kerülés, hogy könnyedséget és örömöt tudj megélni az erődbe állva, végleg letéve az erőtlenség hazugságát, illetve azt a félelmet is, hogy az erődbe állás veszélyes lehet Önmagad vagy mások számára.

Ebben az előadásban lehetőséget és tudást kapsz, hogy:

  • Ránézz az Erő szélsőséges aspektusaira, megkülönböztesd az Erőt az erőszaktól, a választást az akarástól, erőltetéstől és akaratosságtól.
  • Visszavedd az Erődet, amit másoknak kiadtál, abbahagyd, hogy másoknak teremtesz, ahelyett, hogy magadnak teremtenél.
  • Felszámold az Erőddel kapcsolatos ítéleteket és az Erőd megtagadásához kapcsolódó önbüntető programokat.
  • Feloldd az erőtlenség hazugságát fenntartó bántalmazás emlékeket, lenyomatokat és energiákat, hogy a múltbeli bántalmazások ne legyenek többé hatással az életedre.
  • Elengedd azokat a szégyen, bűntudat, félelem programokat, és a hozzájuk kapcsolódó esküket, ígéreteket, fogadalmakat, amelyek az Erőd megtagadására késztettek.
  • Feloldozd magad azon kötésekből, amikor te bántottál, visszaélve az Erőddel, ne félj attól, hogy ártani fogsz másoknak, ha az erődbe állsz.
  • Másokat védesz – de ezzel saját magadat pusztítod? Megbékélésbe kerülhetsz a pusztító erőddel, mint az erőd elutasításának leggyakoribb okával.
  • Éberséget kapsz, hogyan tudod az Erődet tisztán, tudatosan használni, megismerve a határait, kilépve a másoktól való függőségből, könnyedséget élve meg az Erőddel.
  • Abbahagyd a menekülést Önmagad elől és élvezd azt az Önmagad, aki valójában vagy!

Az erőbe állás folyamatában nélkülözhetetlen az Erő szélsőségeivel, vagyis az erőszak, bántalmazás emlékekkel való szembenézés, amivel kapcsolatban a tudatunk nagyon erős énvédelmi programokat tarthat fenn. Ezekre a védekező programokra való rálátás lehetőséget ad arra, hogy megváltoztasd az erődhöz való kapcsolatodat. Az ellenállások elengedése után pedig könnyebben hozol új választásokat és nagyobb örömben teremted az életed.

Ebben az előadásban kifejezetten a teremtő és a pusztító erővel foglalkozunk.

Lehetőséged nyílik felismerni és megtisztítani a pusztító erődhöz kapcsolódó ítéleteidet, egyensúlyt teremtve a teremtő és a pusztító erőd között, felismerve és tudatosítva a határaidat.

Ha békébe kerülsz a pusztító erőddel, azzal lehetőséged nyílik arra, hogy tisztán éld a teremtő erődet! Sokkal magabiztosabbá válsz és képes leszel tisztább, erősebb, tudatosabb választásokat hozni!

Az ERŐ előadássorozat 3 részből áll:

1. TEREMTÉS: Teremtő és Pusztító erő előadás
2. MÁGIA: Transzformáló és Varázsló erő előadás
3. GYÓGYÍTÁS: Gyógyító és Szexuális Gyógyító erő előadás

Az általános, ERŐvel kapcsolatos nézőpontok tudatosítását és tisztítását ebben az első előadásban végezzük, itt fektetjük le az egész téma alapját, így a második és harmadik előadást mindenképp az elsővel együtt ajánlom.

Az anyag a 2022. május hónapban tartott online előadást tartalmazza. 117 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 25 oldal terjedelemben.
A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin