A benned élő vállalkozó szárnyalása online workshop – 3. rész: Bőségteremtő est

15,000 Ft

A benned élő vállalkozó szárnyalása online workshop – 3. rész: Bőségteremtő est rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Ennek az 5 alkalomból álló online workshopnak a célja, hogy felébressze és szárnyalásra invitálja a benned élő vállalkozót, eszközöket adjon számodra a tudatos vállalkozás teremtéséhez: akkor is, ha most indulnál, és akkor is, ha már egy ideje vállakozol.

A 2022-es év erőteljesen teremtő év, így ebben az évben meg tudod teremteni azokat az ötleteidet, céljaidat, amiről eddig lehet, hogy csak álmodoztál, vagy amit már lehet, hogy elindítottál, csak még nem aktualizálódott.

A workshop elméleti összefüggésekre világít rá, energiákat mutat meg és tudatosít, gyakorlati feladatokat, eszközöket ad ahhoz, hogy felébreszd a benned élő vállalkozót és szárnyalhass! Éberséget kaphatsz az esetleges benned lévő blokkokról, segít meghaladni Önmagad, aminek köszönhetően képessé válsz megmutatni a tehetségedet, és élni azt, amire képes vagy, ami lehetséges számodra.

Ez a workshop a tudatosság felől közelíti meg a vállalkozás teremtését, egy új szemléletet ad a vezetésben, irányításban, teremtésben, hozzásegít az éberség, tudás és választás alapú vállalkozás teremtéséhez.

Témák:

1. TISZTÍTÓ EST: A vállalkozásról, pénzről, nagyságról, teremtésről alkotott nézőpontok tudatosítása és tisztítása
2. ÖNBIZALOM ÉS ÖRÖMTELI ÖNMAGAD EST: Az életed és az üzleted vezetőjévé válni: A benned élő vállalkozó és vezető ébredése, tudatosítása, az egyediséged és a képességeid felismerése, vállalása
3. BŐSÉGTEREMTŐ EST: Új pénzügyi alapok az életedben és az üzletedben: A szív- és bőségtudatosság az üzletedben
4. TUDATOS TERVEZÉS ÉS VÁLASZTÁS EST: Munka helyett hivatás, válság helyett választás: Az éberség, tudás és választás alapú teremtés az üzletedben
5. MARKETING ÉS KOMMUNIKÁCIÓS EST: Marketing és kommunikáció: Önmagad, a terméked, szolgáltatásod megmutatása. Az örömteremtésben való kiteljesedés.

BŐSÉGTEREMTŐ EST témái:

Új pénzügyi alapok az életedben és az üzletedben: A szív- és bőségtudatosság az üzletedben

  • A pénz hiányával kapcsolatos félelmek feloldása, a bőség természetességének megerősítése
  • Ha csak a pénzért csinálod, hagyd abba! A nincs más választásom nézőpont feloldása, a kétségek elengedése, a rugalmasság és magabiztosság megerősítése
  • Ha egyszer még nem sikerül, az még nem a vég: A fix útvonalakhoz való ragaszkodás feloldása, helyette éberség a lehetőségekre
  • A lemondás alapú valóság felülírása: Az egységben bőség van: A bőség valóságának megerősítése, a könnyedség, öröm, lendület az üzletedben
  • Az igények, szükségletek, a piac változásának ismerete, figyelése. Mire van szüksége az embereknek, hol van piaci rés, amit ki tudsz tölteni?
  • Megnyitni magad az újra, az innvációk ereje. Miben vagy más, újszerű? Miben egyedi az, amit nyújtasz? És mered-e megkérni az árát?

Az anyag a 2022. február hónapban tartott online workshop felvételét tartalmazza. 88 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 20 oldal terjedelemben.
A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin