A benned élő vállalkozó szárnyalása online workshop – 1. rész: Tisztító est

15,000 Ft

A benned élő vállalkozó szárnyalása online workshop – 1. rész: Tisztító est
rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Ennek az 5 alkalomból álló online workshopnak a célja, hogy felébressze és szárnyalásra invitálja a benned élő vállalkozót, eszközöket adjon számodra a tudatos vállalkozás teremtéséhez: akkor is, ha most indulnál, és akkor is, ha már egy ideje vállakozol.

A 2022-es év erőteljesen teremtő év, így ebben az évben meg tudod teremteni azokat az ötleteidet, céljaidat, amiről eddig lehet, hogy csak álmodoztál, vagy amit már lehet, hogy elindítottál, csak még nem aktualizálódott.

A workshop elméleti összefüggésekre világít rá, energiákat mutat meg és tudatosít, gyakorlati feladatokat, eszközöket ad ahhoz, hogy felébreszd a benned élő vállalkozót és szárnyalhass! Éberséget kaphatsz az esetleges benned lévő blokkokról, segít meghaladni Önmagad, aminek köszönhetően képessé válsz megmutatni a tehetségedet, és élni azt, amire képes vagy, ami lehetséges számodra.

Ez a workshop a tudatosság felől közelíti meg a vállalkozás teremtését, egy új szemléletet ad a vezetésben, irányításban, teremtésben, hozzásegít az éberség, tudás és választás alapú vállalkozás teremtéséhez.

Témák:

1. TISZTÍTÓ EST: A vállalkozásról, pénzről, nagyságról, teremtésről alkotott nézőpontok tudatosítása és tisztítása
2. ÖNBIZALOM ÉS ÖRÖMTELI ÖNMAGAD EST: Az életed és az üzleted vezetőjévé válni: A benned élő vállalkozó és vezető ébredése, tudatosítása, az egyediséged és a képességeid felismerése, vállalása
3. BŐSÉGTEREMTŐ EST: Új pénzügyi alapok az életedben és az üzletedben: A szív- és bőségtudatosság az üzletedben
4. TUDATOS TERVEZÉS ÉS VÁLASZTÁS EST: Munka helyett hivatás, válság helyett választás: Az éberség, tudás és választás alapú teremtés az üzletedben
5. MARKETING ÉS KOMMUNIKÁCIÓS EST: Marketing és kommunikáció: Önmagad, a terméked, szolgáltatásod megmutatása. Az örömteremtésben való kiteljesedés.

TISZTÍTÓ EST témái:

A vállalkozásról, pénzről, nagyságról, teremtésről alkotott nézőpontok tudatosítása és tisztítása:

 • A vállalkozást korlátozó, akadályozó hitrendszerek azonosítása, az ehhez kapcsolódó ítéltek, fix nézőpontok, akadályok, blokkok feloldása
 • A családi, társadalmi, kollektív mintákból, a múlt hatása alól való kikerülés
 • A másoknak való megfelelés, alárendelődés, lemondás tudatosítása, feloldása: megengedni magadnak, hogy azt az életet éld, ami számodra működik
 • A pénz energiájának megtisztítása
 • Az önmagaddal szembeni nem megengedés, a múlt vállalkozói sikertelenségének a feloldása
 • A nagyságoddal, a teremtésed nagyságával kapcsolatos akadályok tudatosítása és kioldása

Az anyag a 2022. február hónapban tartott online workshop felvételét tartalmazza. 87 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 18 oldal terjedelemben.
A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

  Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

  0 Shares
  Share
  Tweet
  Pin