Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fókuszban a Pénztudatosság – 30 napos Intenzív Pénzteremtő Sorozat

2023 október 10 @ 08:00 - 2023 november 11 @ 17:00

14,900Ft – 88,800Ft

Kezdd tiszta lappal a pénzzel!

Több hónapnyi nagyon intenzív munka után megszületett egy olyan komplex anyagom, ami átfogó teljességgel segít feltérképezni a pénzhez való viszonyodat. Egy olyan egyedülálló PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény, ami képes szembesíteni a múltaddal, és a jelenben lehetőséget kínál arra, hogy változást teremts a pénzzel való viszonyodban, és átírd az egész jövődet!

A több, mint 130 oldalas (!) írott anyagból és 6,5 órás hanganyagból álló elkészült PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény azonban energetikailag annyira intenzív, hogy nem csak az elkészítése, de a befogadása is megterhelő lehet egy lépésben. Éppen ezért sokat gondolkoztam, hogy lehet ezt könnyen befogadhatóvá tenni? Arra jutottam, hogy 30 nap alatt, 3 lépésben. Ezért:

Október 10-én egy 30 napos intenzív Pénztudatosság Sorozatot hirdetek, ami célzottan segít a pénzzel való kapcsolatod feltérképezésében.
Tőled függ, hogy milyen mélyen, milyen mértékben merülsz el a témában: alapfokon, haladóként, vagy mesteri szintekre törekszel?

Ezen kívül a Pénzvarázsló vagy! csoportomban 30 napon keresztül teszek közzé írásokat, tisztításokat, kérdéseket a PÉNZ Tisztítás Gyűjteményből, már ehhez csatlakozva is el tudsz indulni a pénzzel való viszonyod megváltoztatásában, hogy a fókuszodat folyamatosan a pénzen tudd tartani!

Alapfok: 2023.10.10. (V)Iszonyod a pénzzel – Hogy a pénz SOHA többé NE legyen probléma – Pénztudatosság Alapismeretek előadás + AJÁNDÉK Alap PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény 19.900 Ft értékben.

Haladó: Tedd rendbe a pénzügyeidet! 3+1 részes előadássorozat  + AJÁNDÉK Alap & Haladó PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény 19.900 + 24.900 Ft értékben.  A 3+1 előadás:

  1. Október 10. (V)Iszonyod a pénzzel – Hogy a pénz SOHA többé NE legyen probléma. Pénztudatosság Alapismeretek előadás
  2. Október 24. Örökölt, másoktól átvett, transzgenerációs és családi pénzügyi minták meghaladása
  3. November 7. Teremtsd magadnak a pénzt! A másoknak pénzt teremtő programokból való kilépés előadás
  4. November 9. Álmokból valóság: A pénzügyi éberség maximalizálása az álmaid valóra váltásáért (A MINDENT az ÉBERSÉGRŐL sorozat 5. előadása)

Mesterszint: Tedd rendbe a pénzügyeidet! 3+1 előadássorozat + 2023.11.11. A Nagyság Gazdagsága, a Gazdagság Nagysága – Pénztudatosság Mesterfokon 1 napos Masterclass + AJÁNDÉK Teljes PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény 79.900 Ft értékben. A Masterclass részleteit ITT találod.

Az előadások feldolgozzák és kiegészítik a PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény egyes részeit, témáit. Mivel önmagában a PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény csak kérdéseket és tisztításokat tartalmaz, annak feldolgozását segítheti a magyarázat, összefüggésekre való rávilágítás, egy-egy kiemelt, fontos témában való mélyebb információ szerzés. Az előadások olyan fontos témákat járnak körbe, ami segít megérteni, mivel teremted a jelenlegi pénzügyi valóságodat és a pénzzel kapcsolatos viszonyodat, segít, hogy kilépj a magaddal hozott, átvett családi, pénzügyi mintákból, és hogy ne másnak, hanem magadnak teremts!

AJÁNDÉKOK

Alapfok választása esetén az előadáson, annak felvételén és írott anyagán túl megkapod ajándékba az Alap PÉNZ Tisztítás Gyűjteményt, ami a TELJES Pénz Tisztítás Gyűjtemény (12 fejezetből áll) 1-3 fejezete. (45. oldal, értéke felbecsülhetetlen, ára november 11. után: 19.900 Ft)

Haladó választása esetén az előadássorozat előadásain, felvételén és írott anyagán túl megkapod az Alap Pénz Tisztítás Gyűjteményt és a Haladó PÉNZ  Tisztítás Gyűjteményt, ami a TELJES Pénz Tisztítás Gyűjtemény (12 fejezetből áll)  4-6 fejezete. (értéke felbecsülhetetlen, ára november 11. után: 24.900 Ft)

A Mester szint választása esetén az előadások és a Masterclass felvételén túl megkapod a TELJES PÉNZ  Tisztítás Gyűjteményt (12 fejezet, 135 oldal, értéke felbecsülhetetlen, ára november 11. után: 79.900 Ft)

November 11. után ezek az előadások és Tisztítás Gyűjtemények külön lesznek elérhetők és megvásárolhatók, mindegyiknek a saját, egyedi árán. A Masterclass utólag nem lesz elérhető és választható.

Ár:
Alapfok (1 előadás + Alap PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény): 14.900 Ft (39 Euro)
Haladó: (4 előadás + Alap & Haladó PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény): 33.300 Ft (88 Euro)
Mester: (4 előadás + 1 napos Masterclass + TELJES PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény): 88.800 Ft (234 Euro)

Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges. Részletfizetés csak a Mester szint esetében lehetséges, két részletben, az elsőt a jelentkezéskor, a másodikat pedig a jelentkezéstől számított 30 napon belül.

Az előadások és Masterclass helyszíne: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken. Az előadások anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. A PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény mp3-ban és pdf-ben elérhető.

Az előadásokban felismeréseket, magyarázatokat, összefüggésekre való rávilágításokat, elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz. Kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, feladatokkal segítelek abban, hogy tudatosabbá válj a pénzzel kapcsolatban. A PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény pedig képes arra, hogy teljesen megváltoztassa a pénzhez való viszonyod, olyan tudatosságot teremtve számodra a pénzzel kapcsolatban, ami soha korábban nem volt elérhető számodra!

Fókuszban a Pénztudatosság: 30 napos Intenzív Pénzteremtő Sorozat a pénzügyi valóságod megváltoztatásáért. Kezdd tiszta lappal a pénzzel!

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

Dr. Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor
Tudatosság Mesterfokon

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Start:
2023 október 10 @ 08:00
End:
2023 november 11 @ 17:00
Cost:
14,900Ft – 88,800Ft
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://horompoandrea.hu/esemeny/fokuszban-a-penztudatossag-30-napos-intenziv-penzteremto-sorozat/