Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

MINDENT az ÉBERSÉGRŐL – Tudatosság Mesterfokon. 3 hónapos Éberség Mesterképző Sorozat

2023 szeptember 28 @ 19:00 - 2023 december 28 @ 20:30

39,900Ft - 132,000Ft

Gyakorold az éberséget! Erősítsd meg az éberségedet!
Érj el kétségek nélküli magabiztosságot az éberségeddel kapcsolatban!

Tudatosság és éberség mentorként évek óta azt tapasztalom, hogy sokszor az embereknek csak arra van szüksége, hogy az éberségükben valaki megerősítse őket. Hogy amit éreznek, gondolnak, amire éberek, azt jól érzik, jól gondolják, jó az éberségük. Ha ezt gyakorlod néhány hónapig, akkor egy idő után nem lesz már szükséged ezekre a külső megerősítésekre, hanem kiépül egy magabiztosság az éberséged vonatkozásában.

Az éberségedben való megerősödés segít a félelmek, kétségek, bizonytalanságok, erőtlenségek felszámolásában, és határozottságot, dinamikát, erőt, magabiztosságot épít ki benned.

Mivel az éberség a tudatosság alapköve, az éberségben való megerősödés óriási tudatosság fejlődéssel jár. Észreveszel olyat is, amit eddig nem. Meglátod azt is, ami felett eddig elsiklottál. Megérted azt, milyen energiák mozgatnak és működtetnek másokat, mi alapján hoznak az emberek választásokat.

Mégis, mivel az éberség az egyik legmegfoghatatlanabb dolog, a racionalitásba kapaszkodó elménk számára veszélyesnek tűnhet az eddigi kapaszkodók elengedése. Pedig a legnagyobb biztonságot az éberségben találod!

A MINDENT az ÉBERSÉGRŐL 3 hónapos Éberség Mesterképző Sorozat egyedülálló módon ad támogatást számodra a saját tudásodban és az éberségedben való megerősödésben!
Helyezd új alapokra az Önmagadként létezést és Önmagad választását, az éberséged alapján!

3×3 nagy online előadással, egy privát Facebook csoporttal és folyamatos jelenléttel, éberséggel várlak. Veled vagyok ezalatt a 3 hónap alatt, hogy megmutassam, az éberség lehet könnyű, és megerősítselek a saját tudásodban, éberségedben!

A MINDENT az ÉBERSÉGRŐL 3 hónapos Éberség Mesterképző Sorozat a SAJÁT TUDÁSODBA ÁLLÍT BELE ÉS ERŐSÍT MEG BENNE!

Képessé válhatsz:

 • Tudni!
 • Nem feltételezni
 • Nem kikövetkeztetni
 • Nem a múltra alapozni
 • Nem megítélni
 • Nem jóvá vagy rosszá tenni
 • Nem elvárni
 • Nem várni visszaigazolásra
 • Nem félni

Sokkal inkább: Figyelni. Látni. Érzékelni. Ébernek lenni a láthatatlanra, hallani, amit mások nem mondanak ki. Tudni azt, amit még a másik sem tud magáról. Felismerni, ki mire hajlandó és mire nem. Másokat a teljességükben látni.

Képessé válsz észrevenni lehetőségeket. Hinni bennük és választásokat hozni általuk. Nem elbizonytalanodni. Bízni. Túllépni a kikövetkeztetéseken, kiszámításokon, a feltételezéseken. Kilépni az “azt hittem, hogy” valóságból.

Megerősödsz:

 • Az éberségedben és magabiztosabbá válsz
 • Miközben felszínre hozod és elismered a saját tudásodat
 • Mivel sokkal jobban bízol Önmagadban és a választásaidban
 • Könnyebben észreveszed, felismered a manipulációt, félelemkeltést és nem dőlsz be neki
 • Képessé válsz az éberséged alapján gyorsan választásokat hozni
 • Kevesebb lesz benned a kétség, több az erő
 • Gyorsabban mondasz nemet arra, ami számodra nem működik, és igent arra, amit szeretnél
 • Nem függsz már a külvilágtól, körülményektől, másoktól
 • Képessé válsz azt a gazdagságot és bőséget megteremteni, ami számodra lehetséges

Ez a 3 hónapos Éberség Mesterképző Sorozat Neked szól, ha választod, a Tudatosságot Mesterfokon!

A MINDENT az ÉBERSÉGRŐL 3 hónapos Éberség Mesterképző Sorozat 9 fő előadásának témája:

 1. Szeptember 28. Mi fán terem az éberség? Éberség Alapismeretek és Tisztítások előadás.  Tisztán látni. Tisztán érzékelni. A kiszámíthatón, a racionálison és a múlton túl. Hajlandóság és Éberség tisztítások. A tudatosság és az éberség kapcsolata.
 2. Október 5. Az éberség gyilkosok: A múlton és szokásokon, félelmeken és feltételezéseken, általánosításokon és kikövetkeztetéseken túl.  A megengedés és az éberség kapcsolata.
 3. Október 19. Nem menekülni tovább: Az energiáktól való félelem feloldása. Az energiákra való éberség maximalizálása. Jó-Rossz. Igazság-Hazugság. A polaritáson túl. Minden energiát érzékelni. Az energia megtagadások, elutasítások, kizárások és energiáktól való félelem feloldása. Bizonyos helyzetek, személyek elől való menekülés abbahagyása.
 4. Október 26. Önismereti őszinteség: Az önhazugságokon, önigazolásokon, önáltatásokon túl. Ébernek lenni Önmagadra, a képességeidre, a saját nagyszerűségedre. Éberség és az önelismerés, önszeretet kapcsolata.Az önítéletek, önbüntetések feloldása. Igaznak lenni. A “Jó akarok lenni, jól akarom csinálni. – Nem akarok rossz lenni, félek, hogy rosszul csinálom” működésből és megfelelésből való kilépés.
 5. November 9. Álmokból valóság: A pénzügyi éberség maximalizálása az álmaid valóra váltásáért. Ébernek lenni. Gazdagnak lenni. Gazdagság, bőség és pénz teremtése éberség alapján. A pénz megengedése és befogadása. Ébernek lenni a pénz érkezésére. A jövő lehetőségei, befektetni a jövőbe. Mi az, ami a jövőben pénzt és gazdagságot hoz számodra?
 6. November 16. Válj magabiztossá a választásaidban! Lehetőségek behívása – Választás és Teremtés éberség alapján.  Az éberség alapú választások, mint az életed és jövőd alapkövei. Az éberség alapú teremtés jellemzői. Lehetőségekre való éberség aktiválása. A múlt teremtéseinek meghaladása, a saját nagyszerűségedből teremteni. Nagyot, kiemelkedőt, világraszólót teremteni.
 7. November 30. Mert én látlak Téged… Éberség a kapcsolatokban. Mindenkit a teljességében látni. A „csak a jót akarom látni másokban” önhazugságának feloldása. Szembenézés Önmagaddal, a kapcsolatok hazugságaival. Igazság, szeretet és Önmagadként létezés a kapcsolataidban. Önmagad választása éberség alapján.
 8. December 7. Mire éber a tested? Éberség és a test, egészség.  A testeddel való kapcsolat megerősítése, a testtudatosság fejlesztése éberség alapján. A tested jelzései. A saját tested működésének megismerése, a tested egyediségének elfogadása, megengedésbe kerülés a testtel. Egészséges test teremtése.
 9. December 14. Varázslás és az éberség kapcsolata. Entitás éberség, angyali éberség. A transzformációs erőd felismerése, transzformálni éberség alapján. Ébernek lenni a benned élő varázslóra. A varázslást beinvitálni az életedbe és az életed részévé tenni. Az entitások érzékelése, az angyalokra való éberség. Együtt teremtés, velük való varázslás, anyagi bőség teremtése. Változást teremteni a világban az entitások és angyalok által. Transzformáció, változás, amit teremthetsz egy jobb jövőért az entitások, angyalok által.

A 3 hónapos Éberség Mester képző sorozat tartalmazza:

 • 3×3 nagy (1,5-2 órás) online előadást,
 • aminek felvételét mp3 és videó formátumban is megkapod, valamint írott anyagként, pdfben is.
 • Minden előadás végén egy transzformációs meditációt a témában.
 • Az előadások felvételét, írott anyagát egy külön drive linken is elérheted.
 • Éberség Naplót, egy Munkafüzetet, ami vezet és segít az éberséged erősítésében a gyakorlatban.
 • Éberség Tisztítás Gyűjteményt, ami segít tudatosítani az éberség és az ítéletek, fix nézőpontok, kikövetkeztetések közötti különbséget, és folyamatosan tágítja, tisztítja az éberségedet. (Értéke: 19.900 Ft)
 • Hozzásférést kapsz a sorozat privát Facebook csoportjához, ahol kérdezhetsz, és a kérdésedre éberséget kapsz, ez a gyakorlatban is hozzásegít a saját éberségedben való megerősödésben.
 • Azokon a heteken, amikor nem lesz előadás, kisebb videókkal, írásos anyagokkal, tisztításokkal készülök a Facebook csoportban.
 • Minden nap ér impulzus, kapsz gyakorlatias feladatokat, amelyek a gyakorlatban segítenek abban, hogy megerősödj az éberségedben.

A 3 hónapban a csoportban lehetőséged nyílik személyes helyzeteket megosztani, kérdéseket feltenni és megosztani az esetleges kétségeidet, bizonytalanságaidat, én pedig az éberségemmel segíteni tudok a saját tudásod felszínre hozásában és az éberséged megerősítésében. Amit adok számodra ez alatt a 3 hónap alatt: a tudásom, a jelenlétem és az éberségem. Ennek értéke pedig felbecsülhetetlen.

Ha ügyesen használod ezt az időszakot, a teljes életedet új alapokra tudod helyezni, hiszen az éberségedben való megerősödés egy új, stabil, magabiztos alapot teremt számodra.

A teljes sorozat ára: 132.000 Ft (348 Euro). Lehetőség van részletfizetésre, 3×44.000 Ft (3×116 Euro).
Kedvezményes ár: Ha részt vettél idén bármelyik előadássorozatomon vagy programsorozatomon, akkor a kedvezményes ár: 119.700 Ft. (315 Euro). Lehetőség van részletfizetésre, 3 x 39.900 Ft-ért (3×105 euro). (Havi fizetés esetén a fizetések esedékessége: legkésőbb szeptember 28., október 26, november 30.). Részletfizetés választása esetén is a teljes 3 hónapos sorozatot választod, tehát kötelezettséget vállalsz arra, hogy mind a 3 havi részlet megfizetésre kerül.

Az egyes előadások külön is elérhetőek lesznek, de a Facebook csoportba csak a teljes sorozatot választók kapnak meghívást, valamint ők kapják meg az Éberség Naplót és az Éberség Tisztítás Gyűjteményt is.Ha csak egy előadáson szeretnél részt venni, lehetőséged van rá. Kattints az előadás külön linkjére.

Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges. Átutalással, vagy Barion kártyás fizetéssel tudsz fizetni.

A sorozatra jelentkezni a teljes időtartam alatt, tehát december 21-ig lehetséges. Ha a kezdés után jelentkezel, akkor is ugyanúgy hozzáférésed lesz minden előadáshoz, és anyaghoz.

Kezdés: 2023. Szeptember 28. Az utolsó előadás időpontja: December 14. 

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken és a Facebook csoportban is.

MINDENT az ÉBERSÉGRŐL – Egy egyedülálló lehetőség arra, hogy a Tudatosság Mesterévé válj Te magad is, akár 3 hónap alatt!

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!
Dr. Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available

Részletek

Kezdés:
2023 szeptember 28 @ 19:00
Vége:
2023 december 28 @ 20:30
Összeg:
39,900Ft - 132,000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/mindent-az-ebersegrol-tudatossag-mesterfokon-3-honapos-eberseg-mesterkepzo-sorozat/