Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Az éberség gyilkosok: A múlton és szokásokon, félelmeken és feltételezéseken, általánosításokon és kikövetkeztetéseken túl előadás

2023 október 5 @ 19:00 - 21:00

13,300Ft

Ezernyi kis apró élethelyzetben működünk a múltunk, vagy szokások, kikövetkeztetések, feltételezések alapján, ami megakadályozza azt, hogy a jelenben az aktuális helyzetre, velünk szemben álló személyre figyeljünk, és az energiákra való éberség alapján, a helyzet és a személy egyediségét figyelembe véve döntsünk. Ez legtöbbször problémát, konfliktust szül a kapcsolatainkban, vagy félreértéshez, hibázáshoz vezet a munkánkban.

Ugyanis ha a múltban élsz, nem tudsz éber lenni. Ha szokásokból működsz, nem tudsz éber lenni. Amikor feltételezel, az „azt hittem, hogy” valóságban vagy, nem vagy éber, nem figyelsz, ezért szinte biztos, hogy félre fogsz érteni másokat és rosszul méred fel a helyzetet. Ha félsz, nem látsz tisztán. Ha általánosítasz, kizárod az éberséget és egy hamis valóságban ragadsz. Ha kikövetkeztetsz, félreértéseket szülsz, megölöd az éberséget.

Ha szeretnél határozottabb, magabiztosabb lenni, kevesebb hibázással, konfliktussal élni az életedben, akkor érdemes a figyelmedet a jelenre fókuszálni, figyelni és megerősíteni ezt a fajta jelenlétet, figyelmet és éberséget. És ha nem tudod, mit tegyél, megtanulni kérdezni.

Ebben az előadásban a legfőbb éberség gyilkosokat vesszük számba, hogy tudatosítsuk, hogyan, miként zárjuk el magunkat az éberségtől, megnehezítve a saját életünket. Mivel erősen megszokásból, automatizmusok alapján éljük az életünket, az elején tudatos odafigyelést igényel az, hogy észrevegyük, amikor éppen korlátozzuk az éberségünket.

Ez az előadás segít, hogy gyorsabban, könnyebben észrevedd ezeket az élethelyzeteket, és megerősít az éberség alapú működésben, sikeresebbé, hatékonyabbá téve a kapcsolataidban, munkádban, hogy egyértelműbben tudj dönteni, tisztábban kommunikálni és kapcsolódni másokhoz.

Az éberséged megerősítésének köszönhetően:

 • Megerősödsz a SAJÁT TUDÁSODBAN, már nem kívülről, nem mástól fogod várni a megoldást
 • Képessé válsz tisztán látni, tisztán tudni, tisztán érzékelni
 • Végleg leszámolsz a „valaki mondja meg mit kell tennem, és megteszem” gondolkodással, és képessé válsz TE MAGAD tudni, mit kell tegyél – akármilyen helyzetben
 • Kilépsz a “nem tudom”-ok valóságából, és ha nem is tudod egy helyzetre a megoldást, az éberségedben bízva beleállsz a tudásodba és felszínre hozod azt magadból
 • Megszabadulsz a kétségektől és megerősíted az önbizalmad, magabiztosságot szerzel
 • Ennek köszönhetően erősebbé, határozottabbá, sikeresebbé válsz
 • Könnyebben hozol választásokat, anélkül, hogy félnél a hibázástól

Az éberséged megerősítésének eredménye az újjászületett Önmagad, aki bízik magában, nem ijed meg semmitől és mer lépni, választani, cselekedni. Tudatosabbá, határozottabbá, magabiztosabbá, erősebbé, ezáltal pedig sikeresebbé és – ha választod – gazdagabbá és szabadabbá válsz.

Tarts velem ebben az elsőadásban, ami a második része a MINDENT az ÉBERSÉGRŐL – Tudatosság Mesterfokon 3 hónapos Éberség Mesterképző Sorozatnak és tapasztald meg az éberség határtalan, transzformációs, megerősítő erejét!

Válj erőssé, határozottá, tudatossá, szabaddá!

Időpont: 2023. október 5. 19 óra. (2 óra)

Ár: 13.300 Ft.

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és utólag írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

A teljes, MINDENT az ÉBERSÉGRŐL – Tudatosság Mesterfokon. 3 hónapos Éberség Mesterképző Sorozathoz csatlakozás plusz előnyei: Az előadás felvételén, írott anyagán túl kapni fogsz:

 • 9 nagy előadást (1,5-2 órás) az éberséggel kapcsolatban, közelebb hozva számodra az éberséget az életed különböző területein
 • Éberség Naplót, egy Munkafüzetet, ami vezet és segít az éberséged erősítésében a gyakorlatban.
 • Éberség Tisztítás Gyűjteményt, ami segít tudatosítani az éberség és az ítéletek, fix nézőpontok, kikövetkeztetések közötti különbséget, és folyamatosan tágítja, tisztítja az éberségedet. (Értéke: 19.900 Ft)
 • Hozzáférést kapsz a sorozat privát Facebook csoportjához, ahol személyesen kérdezhetsz a 3 hónap alatt, és a kérdésedre éberséget, tisztítást, tudatosságot kapsz, ez a gyakorlatban is hozzásegít a saját éberségedben való megerősödésben.
 • Azokon a heteken, amikor nem lesz előadás, kisebb videókkal, írásos anyagokkal, tisztításokkal készülök a Facebook csoportban.
 • Minden nap ér impulzus, kapsz gyakorlatias feladatokat, amelyek a gyakorlatban segítenek abban, hogy megerősödj az éberségedben.

A teljes sorozat ára: 3×44.000 Ft (3×116 Euro), vagyis 132.000 Ft (348 Euro).

Kedvezményes ár: Ha részt vettél idén bármelyik előadássorozatomon vagy programsorozatomon, akkor a sorozatot kedvezményes áron, 3 x 39.900 Ft-ért (3×105 euro), vagyis 119.700 Ft (315 Euro) veheted igénybe.

A teljes sorozat részleteit és a teljes sorozatra való jelentkezést ITT találod: https://horompoandrea.hu/esemeny/mindent-az-ebersegrol-tudatossag-mesterfokon-3-honapos-eberseg-mesterkepzo-sorozat/

Az előadáson elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz, kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, transzformációkkal, feladatokkal segítelek abban, hogy tudatosabbá és éberebbé válj, megerősödve az éberségedben és a saját tudásodban. Az előadás végét egy transzformációs meditációval zárjuk, ami segít a nézőpontjaid feloldásában, elengedésében, könnyedséget hozva az adott témában számodra.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

Dr.Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor
Tudatosság Mesterfokon

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
2023 október 5
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
13,300Ft
Event Category:
Event Tags:
, , , ,