Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Örökölt, másoktól átvett, transzgenerációs és családi pénzügyi minták meghaladása előadás

2023 október 24 @ 19:00 - 20:30

12,900Ft – 33,300Ft

Mennyire hat rád a szüleid, nagyszüleid, felmenőid pénzügyi valósága?
Mennyire determinálja az ő megélésük és tapasztalásuk a tiedet?
Mennyire tetted jóvá, vagy rosszá az ő hozzáállásukat a pénzhez, gazdagsághoz?
Használod-e őket arra, hogy korlátozd magad az anyagiak terén?
Tartozol-e nekik, vagy ők neked, amit most van itt az idő kiegyenlíteni?
Akarsz-e bármit bizonyítani, igazolni nekik?
Mennyire vállaltad át, transzformálod, gyógyítod az ő pénzügyi, anyagi valóságukat?

Mindez csak néhány kérdés, ami a témában felmerül, és ha jobban ránézel az életedre, a családod pénzhez való viszonyára, sok mindent felismerhetsz. Nagyon sok népszerű, de alapvetően részigazságokkal operáló téveszme él arról, hogy is működnek a családi energiák, mennyire lehet determinált a pénzügyi valóságunk annak köszönhetően, hogy a szüleink, felmenőink hogyan viszonyultak és mit éltek meg a pénzzel, gazdagsággal kapcsolatban.

Aki a transzgenerációs és családi pénzügyi mintákat a kelleténél nagyobb jelentőséggel ruházza fel, figyelmen kívül hagyja azokat az összefüggéseket, amelyek ezen túl mutatnak. Ha elhisszük, hogy azért olyan az anyagi valóságunk, mert a szüleinkké is ez volt, elerőtlenítjük magunkat és megnehezítjük saját magunk számára azt, hogy mindez megváltozzon. A helyzet valójában pont az ellenkezője.

Nem azért olyan a jelened anyagi valósága, mert a szüleidtől, felmenőidtől ezt örökölted, ez a sorsod, ennek így kell lennie, és te tehetetlenül kaptál valamit, amiben felnőttél, amit el kell fogadj.

Hanem azért, mert energetikailag, a születésedkor ezzel az energiával azonosultál, a saját energiád ezzel rezgett össze. Minden belőled ered, te teremtetted azt, amit a jelenedként megélsz, te választottad a szüleidet is, és nem véletlenül kerültél abba a családba, ahol felnőttél. Tehát a saját nézőpontjaid megváltoztatása, a pénzzel való megbékélés, a gazdagság választása, a múltbeli választások tudatosítása és az elköteleződések feloldása lehetőséget nyújt arra, hogy kilépj a családi energetikai mintázatokból és felszabadulva, Önmagadat elismerve azt a pénzügyi valóságot éld, ami számodra igaz.

Ebben az előadásban ránézünk, hogy is működnek a családi mintázatok, tudatosíthatod mindazt, amit félreértettél és feloldhatod azokat a transzgenerációs elköteleződéseket, kiléphetsz azokból a téged fogva tartó pénzügyi mintázatokból, amelyek már nem szolgálják a jelened pénzügyi valóságát és a jövődét sem.

A pénzügyi minták felismerése hozzásegít ahhoz, hogy tudatosítsd, mi az, ami számodra egyáltalán nem, és mi az, ami valójában működik a pénzzel, gazdagsággal kapcsolatban. Ha megérted, hogy működik mindez, és mit mivel és hogyan teremtettél, akkor sokszorosan visszatér hozzád az erőd, könnyebben vagy képes megváltoztatni és sikeresebbé válsz a pénzügyek területén, azt az anagi valóságot megteremtve, amire valójában vágysz és lehetséges számodra!

Ez az előadás a Tedd rendbe a pénzügyeidet! 3+1 részes előadássorozat második előadása. Ha a teljes előadássorozatot választod, AJÁNDÉKBA jár mellé az Alap & Haladó PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény, ami az általam megírt PÉNZ Tisztítás Gyűjteménynek az 1-6 fejezete (75 oldal írott anyag, 3 óra 18 perc hanganyag tisztítás).

Az előadás időpontja: 2023. október 24. 19 óra

Ár: 12.900 Ft (34 Euro). A TELJES 3+1 részes előadássorozat ára: 33.300 Ft (88 Euro)

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadások anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. A Tisztítás Gyűjtemény mp3-ban és pdf-ben elérhető.

Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

A TELJES Fókuszban a Pénztudatosság – 30 napos Intenzív Pénzteremtő Sorozat részleteit ITT találod. A teljes Tedd rendbe a pénzügyeidet! 3+1 részes előadássorozat (a 30 napos sorozat Haladó szintje) időpontjai és témái:

2023.Október 10.(V)Iszonyod a pénzzel: Hogy a pénz SOHA többé NE legyen probléma – Pénztudatosság Alapismeretek előadás
2023.Október 24. Hozott, örökölt, másoktól átvett, transzgenerációs és családi pénzügyi minták meghaladása
2023.November 7. Teremtsd magadnak a pénzt! A másoknak pénzt teremtő programokból való kilépés előadás
2023.November 9. Álmokból valóság: A pénzügyi éberség maximalizálása az álmaid valóra váltásáért

A 3+1 előadássorozathoz ajándékba járó Alap PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény 19.900 Ft-ért, a Haladó PÉNZ Tisztítás Gyűjtemény 29.900 Ft-ért lesz elérhető november 11-től .

Az előadásban felismeréseket, magyarázatokat, összefüggésekre való rávilágításokat, elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz. Kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, feladatokkal segítelek abban, hogy tudatosabbá válj a pénzzel kapcsolatban.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

Dr.Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor
Tudatosság Mesterfokon

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
2023 október 24
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
12,900Ft – 33,300Ft
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://horompoandrea.hu/esemeny/orokolt-masoktol-atvett-transzgeneracios-es-csaladi-penzugyi-mintak-meghaladasa-eloadas/