Továbblépés – Egy új kezdet

Közzétéve: december 23, 2020

2020 sok változást hozott, az én életemben is. Hónapok óta érlelődik bennem egy választás, hosszú-hosszú folyamat eredményeképp.

2014. decembere óta, már 6 éve része az életemnek az Access Consciousness. Előbb kezelőként, majd facilitátorként működtem, az elmúlt években pedig nem csak minősített facilitátor, de 3 különböző speciális kurzus: a Right Voice For You, a Being You és a Beszélgetés az Entitásokkal facilitátora lettem. Legjobban a speciális tanfolyamokat szerettem, mert abban tudtam a legjobban megélni Önmagam és felszínre hozni a SAJÁT tudásomat.

Az elmúlt hónapokban már jobbára teljesen a saját tudásommal teremtettem a tanfolyamaimat, mindenféle Access-es segédlet és háttértámogatás nélkül. Ennek köszönhetően elkezdett szorítani, szűknek lenni az a tér, amiben az Accessben működtem. Az Access formát és struktúrát ad, de tartalommal – jó esetben – a facilitátor tölti meg. Én pedig nem arról voltam híres, hogy felolvasóesteket tartottam volna az Access-es jegyzetekből a tanfolyamaimon. Óriási éberségem van, és olyan tudásom, ami keveseknek, és ebből teremtettem mindig. Ezért egyre nehezebbé váltak a szabályok, keretek és már jó ideje azt érzem, hogy nem hozzájárulások, hanem korlátok az életemben, a működésemben és a lehetőségeimben.

Így azt a választást hoztam, hogy mai nappal felmondom az ÖSSZES élő szerződésemet az Access Consciousness-el, és mától kezdve bármilyen rendszertől függetlenül, teljesen önállóan és szabadon fogok működni.

Szeretnék újra több időt szentelni az írásnak, számtalan könyv ötlet van a fejemben, amelyek arra várnak, hogy megszülethessenek, és a jövőben pedig ezen könyvek alapján szeretnék teljesen SAJÁT tanfolyamokat, programokat, előadásokat tartani, minden korlát nélkül, teljesen SZABADON.

Nem szeretném rosszá tenni sem az Access-t, sem az eszközöket, amiket elsajátítottam, hiszen számtalan eszközt rendszeresen, a mai napig használok én is, és tudom, hogy óriási hozzájárulás az emberek életéhez. Azonban én nem követésre születtem, még akkor sem, ha az Access nem kéri hogy kövessük, de óhatatlanul is rögzülnek „Access-es nézőpontok” a fejünkben, nekem pedig van olyan TUDÁSOM, ami ezekkel a nézőpontokkal szemben áll. Én pedig már nem akarom rosszá tenni magamat azért, mert mást gondolok, mint amit az Access tanít. Évekig ebben éltem. Én egyszerűen más térből és részben más tudással működöm.

Évek óta különcnek és kívülállónak éreztem magam és folyamatosan harcoltam magammal, hogy hogyan egyeztessem össze a saját tudásomat és bizonyos Access-es nézőpontokat. Én nem csak beszélek dolgokról, de élem is őket, és az elmúlt 5 évben hozott választásaim mind a tudásomon, éberségemen alapultak és azokon a nézőpontjaimon, amelyek nem „Access kompatibilisek”. Nem akarok már belső feszültséget Önmagamban, a szabadságot választom, és számomra ez az Access-en kívül van.

Úgy érzem, mint aki kijárt egy iskolát és most elkezdi felfedezni egyedül az életet. Ahogy a gyermekek is felnőnek egyszer, én is felnőttem. Szeretném felfedezni azt, hogy ki vagyok az Access nélkül, és mi lehetséges számomra, ha beleállok abba a nagyszerű, egyedi csodába, aki valójában VAGYOK. Hajlandó vagyok a TUDATOSSÁG FORRÁSA lenni, és nem csak megengedem, de KÉREM is a Tudatosságot, hogy a jövőben rajtam keresztül is mutassa meg magát. AZ a VEZETŐ vagyok, aki új utakat fedez fel, és ez nem most fog elkezdődni, mert már az elmúlt években is olyan utakon jártam, ahol korábban talán senki. A jövőben pedig szeretnék erről mesélni többet.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

2019 a könnyedség, 2020 az öröm, 2021 pedig a ragyogás éve számomra. Már nem rejtőzködöm, nem titkolom azt, aki vagyok, és már nem bújok senkinek a háta mögé. Vagyok, aki vagyok, tudom, amit tudok, és már csak azt teszem, ami örömöt okoz számomra.

Hálás vagyok az Accessnek és azoknak a facilitátoroknak, akikkel az elmúlt években kapcsolódtam és hozzájárulások voltak az életemhez. Nincs bennem sem harag, sem fájdalom, sem ítélet vagy rosszallás senkivel és semmivel szemben, és ez a béke most, ami megszületett bennem, óriási Erőt ad. Hosszú volt az út idáig és nem volt mindig könnyű. Az út nekem is a tanulás folyamata volt, számtalanszor voltak olyan pillanatok, amikor én magam sem tudtam, hogy éppen mi történik velem. Így ha bárkinek is fájdalmat vagy rossz pillanatokat okoztam bármivel, amit a múltban tettem vagy voltam, azért elnézést kérek. Mindenki ott tart, ahol éppen tart, és habár számtalanszor szerettem volna én is előbb járni, mint ahol éppen lépdeltem, tudom, egyetlen lépés sem volt hiábavaló.

Óriási lelkesedés van bennem a jövőre nézve, mert még mindig azt érzem, hogy ez csak a kezdet. Nagyszerű korban élünk, óriási változás alatt áll a világ. A jövő az éberség alapú választásoké, és erről azt hiszem elég sokat tudok mesélni. Mind az éberségről, mind a választásokról. És fogok is.

Habár tovább lépek az Accessből, nem szeretném kizárni az életemből, hiszen az életem egy meghatározó része volt, és az eszközeinek és a választásaimnak köszönhetően sikerült eljutnom oda, ahol most tartok és teljesen megváltoztatnom az életem. Viszont a jövőben nem fogok Access-es tanfolyamot tartani, így Bars, Testtanfolyamok, Alapozó, Beszélgetés az Entitásokkal, Being You vagy Right Voice For You tanfolyamok a jövőben nem elérhetőek nálam. Szeretettel ajánlom a számos kiváló facilitátátort, akinél ezek a lehetőségek elsajátíthatóak.

SAJÁT tanfolyamaim viszont lesznek, jövőre beszámolok róluk, majd amikor eljön az idő rá.

Az Access számos eszközt ad ahhoz, hogy a tudatosságodat fejleszd, többet és nagyobban válassz. De nem az Access a forrás, az Access egy csatorna – viszont nem az egyedüli – amin keresztül a tudatosság megjelenik. Amit tudsz, azt csak TE tudod. Hajlandó vagy-e a tudásoddal menni, még akkor is, ha senki nem erősíti meg, senki nem igazolja vissza?

Én talán csak abban különbözök másoktól, hogy most már igen.

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Az energiát, a tudásomat és az éberségemet követem. Ezek pedig hívnak és suttognak hozzám. Habár vannak pillanatok, amikor őrültségnek tűnik mindez, feladni a „biztosat”, de a szívem és a lelkem mélyén TUDOM, hogy minden rendben lesz, sőt. Most indul csak be az Életem…

Az a boldog, nagyszerű és szerelmes életem, amiért oly sokat küzdöttem, oly sokat választottam és oly sokat tettem. Mert a valódi cél ez volt és ez most is. Éber vagyok a lehetőségeimre és én azt választom, hogy ebben az életemben kimaximalizálom azokat. Így nem mondok le és nem érem be kevesebbel, csak azzal, ami maximálisan elérhető számomra. Hogy ez pedig mi, azt CSAK én tudhatom.

Követem hát ezt a tudásomat, kézen fogom a tudatosságot és hagyom, hogy vezessen. Hogy hová? Az a jövő varázsa lesz! De hát varázslásra születtem, hiszen varázsló vagyok. Csodák varázslója, így mutasd Univerzum, mi lehetséges számomra, ami még SOHA nem volt lehetséges és MOST IGEN?

Szeretettel, Andi

Hasonló bejegyzések

Te is Igazságharcos vagy?

Te is Igazságharcos vagy?

Az az igazságharcos, aki küzd, harcol az igazságért? És aki ellenáll a hazugságnak? Még ha emögött a működés mögött egy tiszta értékrend is van, az “igazságharcosok” ott követik el a hibát, hogy megítélik a hazugságot, és ez az ítélet lesz az, ami ellenállásban és polaritásban tartja őket, táplálva bennük az igazságért és a hazugság elleni harcot.

bővebben
A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

A Te hangodon is múlik, a Te választásodon is múlik!

Szakad szét a világ. És a szélsőséges hangok egyre hangosabbá válnak. Sokan természetesnek érzik, hogy a bennük tobzódó ítéleteket, haragot, agressziót a világra öntsék. Az öntelt egójuk elhiteti velük, hogy jogukban áll ítélni, bántani, a tisztelet legkisebb jele nélkül pocskondiázni. Azt hiszik ők jobban tudják… azt hiszik, az ő igazságuk az egyetlen, és ezért vérremenő csatákat vívnak…

bővebben

1 hozzászólás

  1. Tóth Gyöngyi

    Szuper! Gratulálok a döntéshez és köszönöm, hogy olvashattam ezeket a gondolatokat. Mélyen megértem. Bár nem ismerem az Accest, más utakat ismerek. “Nem követésre, hanem vezetésre születtem.”

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Shares
Share
Tweet
Pin