A Végtelen Lehetőségek Valósága és a jövő teremtése az Entitásokkal – előadás

15,000 Ft

A Végtelen Lehetőségek Valósága és a jövő teremtése az Entitásokkal előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Mi vár rád a végtelen lehetőségek valóságában? Amikor a saját nagyságod és az Önmagadként létezés energiájába beleállva éled és teremted az életed? Amikor folyamatos választásban, folyamatos éberségben vagy, és a tudatos választásaid által nem pusztán hagyod, hogy sodorjon az ár valamerre, hanem pontosan tudod, mit szeretnél, és ebbe magabiztosan beleállsz, azt választod, végtelen könnyedséggel.

Az Együtt teremtés tere és valósága ez. Együtt teremtés más emberekkel, és az entitásokkal is. Éberséggel arra, hogy milyen választásaidnak milyen következményei vannak a jövőre nézve.

A tudatos entitások várják, hogy hozzájárulások legyenek számunkra egy elfogadóbb, szeretetteljesebb, örömtelibb, tudatosabb jövőhöz, ami a megosztottságot meghaladva az Egység valóságába vezet, azt teremti, és azt erősíti meg.

Milyen éberséged van a tudatos jövő teremtésének lehetőségeiről?
Milyen éberséget adhatnak számodra ehhez az entitások?
Hogyan lehetsz éber az entitásokra, akik veled együtt teremtenének?
Hogyan invitálhatod őket az életedbe és a teremtéseidbe?
Hogyan teremthetjük tudatosan a jövőt az entitásokkal a végtelen lehetőségek valósáságából?

Ennek az energiájába lépünk be ezen az estén, és adok át eszközöket, éberséget és módszereket, hogyan tudod ezt te magad is könnyen használni és élni.

Ha még csak most ismerkedsz az entitások világával, akkor ajánlom előtte az Együtt teremtés az Entitásokkal bevezető előadást. Az entitásokkal való együtt teremtéshez a szívtér megnyitása és szívből élés szükséges, ezért ezen előadás előtt ajánlom meghallgatni A Szívtudatosság ébredése programsorozatomat, mert az nyitja meg ennek a terét és lehetőségét. Ebben az előadásban erre alapozva megyünk tovább.

Ha már könnyű számodra a teremtés egyedül, és szeretnéd a teremtéseidet egy magasabb fokra emelni, akkor ez az előadás mindenképp Neked szól.

Az anyag a 2022. szeptember hónapban tartott online előadást tartalmazza. 103 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 26 oldal terjedelemben.
A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin