Együtt teremtés az Entitásokkal – Bevezető előadás

15,000 Ft

Együtt teremtés az Entitásokkal – Bevezető előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Együtt teremteni az entitásokkal a tudatosságnak egy magas szintje, ami által megmutatkozik számodra mindaz, ami lehetséges, ha túllépsz ennek a valóságnak a korlátain, és megnyitod magad a láthatatlan, és a lehetőségeid felé. 

Ahogy lépünk ki a félelem alapú valóságból, úgy változik az az energiamező, ami körbevesz minket, így egyre jobban tudunk kapcsolódni, és tudnak hozzánk is kapcsolódni a tudatos entitások, segítve minket az életünkben és a teremtéseinkben.

A tudatosság növekedés éberség növekedéssel is jár, és mindez magával hozhatja azt, hogy elkezdesz olyan dolgokra is éber lenni, érzékelni, tudni, amit korábban nem. Ez az előadás segíthet abban, hogy könnyű legyen számodra az éberséged, erőd, tudásod érzékelése és használata, hogy könnyű legyen az entitásokkal kapcsolódni és egyenlőségben együtt teremteni.

A Társteremtésnek egy haladó szintje ez, ami az Egység energiájának a választásával elérhetővé válik számodra is.

Ebben a bevezető előadásban ízelítőt kaphatsz, hogy mi szükséges ahhoz, hogy ehhez a térhez kapcsolódj, hogy indulj el az úton, mire kell hajlandónak lenned és választanod. Elkezdünk a tudatos entitásokkal kapcsolódni a következő témák által:

– Az energiákra való megnyílás, hajlandóság minden energiának az érzékelésére
– Az entitások, láthatatlan entitásbirodalmak érzékelése, a feléjük való megnyílás
– A tudatos és a nem tudatos entitások érzékelése: milyen entitások hatnak rád?
– Hogyan kerülj ki a nem tudatos entitások hatása alól?
– Önmagaddal és az entitásokkal szembeni ítéletmentesség, megengedés
– Teljes félelemmentesség, egyenlőség az entitásokkal való kapcsolódásban
– Tudatosság, hogy hogyan, mivel teremtesz te magad saját entitásokat

Az entitásokkal való együtt teremtés egy izgalmas kaland tud lenni, és ahhoz, hogy ez sikerrel járjon, alapvetően neked kell készen állni rá és választani. A tudatosságot segítő entitások, Fénylények itt vannak, és elkezdtek kapcsolódni azokhoz, akiknek képességeik vannak velük, megnyitották magukat rá, és választják. Nem kötelező mindez, pusztán egy lehetőség, aminek a választása egy sokkal könnyedebb, örömtelibb életet eredményezhet számodra.

Mi az az egység, amit megélhetünk az entitásokkal, ha túllépünk a látható és a láthatatlan határán, és elkezdünk tudatosan kapcsolódni hozzájuk?

Az anyag a 2021. október hónapban tartott bevezető előadás felvételét tartalmazza. 123 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin