A női lét kulcsai. A létezés kulcsa: a Nő – 8. rész: A Nő, mint lélekgyógyító és a transzcendens csatornája

12,000 Ft

A női lét kulcsai. A létezés kulcsa: a Nő – 8. rész: A Nő, mint lélekgyógyító és a transzcendens csatornája – online előadássorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Egy egyedülálló online előadássorozatra hívlak, amely 9 héten, 9 állomáson keresztül vezet a nőiséged megismerésének és megélésének különböző aspektusai felé.

 Ez az előadássorozat és gyakorlatias workshop lehetőséget kínál arra, hogy felfedezd az Önmagadban rejlő Nőt, és ítéletmentesen, szeretettel tudj felé közeledni, elfogadva nőiségednek minden oldalát: fényességét, árnyékát, nagyságát és lehetőségeit is. A nőiség állomásait, fejlődését, különböző aspektusait nézzük meg, ami életeken átível, és feloldunk olyan bennünk élő, magunkkal hordozott energiákat, nézőpontokat, amelyek megakadályoznak nőként a teljességünk megélésében.

A nőiséged kifényesítésére és a női léted örömteli vállalására és élvezetére invitállak!

 A megengedés, szeretetteljesség energiaterében, a női befogadó minőségünk elismerésével dolgozunk, miközben energiákat transzformálunk, hogy megtapasztalhassuk milyen az örömteli Önmagunkként létezés Nőként. Eközben megvizsgáljuk a női-férfi kapcsolódás és a Társkapcsolat teremtésének titkait. Hogy megéld a teljességet Önmagadban, és ha választod, egy nagyszerű Társ mellett is.

Egy belső transzformációra, alkímiára hívlak, hogy Nőként a terheidet lerakva felszabadultan ragyoghass!

 Október 12-től december 7-ig tart ez a belső utazásunk, hogy Önmagad nőiségének legragyogóbb csillagaként ragyoghass. Békében, szeretetben Önmagaddal és a nőiségeddel!

A nyolcadik állomás ezen az úton:

A Nő, mint lélekgyógyító és a transzcendens csatornája: A Nő, mint gyógyító minőség a benne élő és áramló Szeretet energiával képes a legmélyebb fájdalmak transzformálására. A benned élő lélekgyógyító ébresztése, a Szeretet teréhez kapcsolódás és a gyógyító energiájának használata az életedben, teremtéseidben, kapcsolataidban.

Megnyílás az Univerzum, a láthatatlan világok, érzékelések, entitások felé. A Nő, mint a transzcendens „csatornája” minőség konvertálása a Társkapcsolatba, a női-férfi Együtt teremtésbe. A Teljesség megélése Nőként, a Teljesség megélése a Társkapcsolatban.

További részek:

1. Október 12. Kilépni anyáink örökségéből 
2. Október 19. A női erő megtalálása
3. Október 26. A női szív ereje és tudása: a női Szívtudatosság, a női varázslás művészete
4. November 2. A Nő, mint a kapcsolat katalizátora
5. November 9. A Nő szerelme, a szerelmes Nő ereje
6. November 16. Női és Férfi Társteremtés, a Nő, mint a női – férfi Egység kulcsa 
7. November 23. Női test, női szépség és a női szexuális energia megélése
9. December 7. Önmagadként létezés, Önfeledtség és Öröm

Az anyag a 2021. november hónapban tartott online program felvételét tartalmazza. 108 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin