A női lét kulcsai. A létezés kulcsa: a Nő – 1. rész: Kilépni anyáink örökségéből

12,000 Ft

A női lét kulcsai. A létezés kulcsa: a Nő – 1. rész: Kilépni anyáink örökségéből online program rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Egy egyedülálló online előadássorozatra hívlak, amely 9 héten, 9 állomáson keresztül vezet a nőiséged megismerésének és megélésének különböző aspektusai felé.

 Ez az előadássorozat és gyakorlatias workshop lehetőséget kínál arra, hogy felfedezd az Önmagadban rejlő Nőt, és ítéletmentesen, szeretettel tudj felé közeledni, elfogadva nőiségednek minden oldalát: fényességét, árnyékát, nagyságát és lehetőségeit is. A nőiség állomásait, fejlődését, különböző aspektusait nézzük meg, ami életeken átível, és feloldunk olyan bennünk élő, magunkkal hordozott energiákat, nézőpontokat, amelyek megakadályoznak nőként a teljességünk megélésében.

A nőiséged kifényesítésére és a női léted örömteli vállalására és élvezetére invitállak!

 A megengedés, szeretetteljesség energiaterében, a női befogadó minőségünk elismerésével dolgozunk, miközben energiákat transzformálunk, hogy megtapasztalhassuk milyen az örömteli Önmagunkként létezés Nőként. Eközben megvizsgáljuk a női-férfi kapcsolódás és a Társkapcsolat teremtésének titkait. Hogy megéld a teljességet Önmagadban, és ha választod, egy nagyszerű Társ mellett is.

Egy belső transzformációra, alkímiára hívlak, hogy Nőként a terheidet lerakva felszabadultan ragyoghass!

Az első állomás ezen az úton:

Kilépni anyáink örökségéből: A női minták felismerése, lerakása, meghaladása. Nőként létezés az alárendelt szerepben. A nőként megtapasztalt bántalmazások emlékének és fájdalmának feloldása. Az erőtlenség hazugságának feloldása, kilépés az áldozat szerepből. A Nő korszaka: a Királylány.

A női mintákkal történő azonosulás az egyik legnagyobb gátja annak, hogy felfedezzük, kik is vagyunk mi nőként. A másik az attól való félelem, hogy nincsenek mintáink, akkor mi is lesz most velünk? Hordozunk nőiség sérüléseket, amelyek megakadályoznak minket abban, hogy önfeledt örömet éljünk meg Önmagunkkal nőként. Ha rálátsz ezekre a lelkedben hordozott sérelmekre, és azokra a folyamatokra, amelyek ellenállásban, ítéletben tartanak Önmagaddal kapcsolatban, lehetőséged nyílik az érzelmek és a mögötte lévő energiák elengedésével kilépni az árnyékból a fényre.

Mert nem vagy áldozat, nem vagy erőtlen, nem vagy kevés! A „nincs választásom” élményét Nőként valaha minden nő megtapasztalta akár ebben, akár előző életében. Ezen nézőpont feloldásával, és a mögötte meghúzódó harag, félelem, fájdalom energiák elengedésével a múlt elengedése könnyűvé válik, és ki tudunk lépni a minket láthatatlanul irányító női minták alól.

Ezen alkalommal tágítjuk a hajlandóságot a múltra, és ezáltal a fájdalmakra, bántalmazásokra való ránézésre, elkezdjük leengedni a falainkat, védekező programjainkat és megnyitjuk magunkat Önmagunk és azon ajtók előtt, amit a lehető legmélyebbre rejtettünk el korábban. A múlt emlékeinek, a múlthoz kötő energiáknak a feloldásával, az elengedés eszközével könnyebben tudjuk választani és befogadni a jelen csodáit.

További részek:

2. Október 19. A női erő megtalálása
3. Október 26. A női szív ereje és tudása: a női Szívtudatosság, a női varázslás művészete
4. November 2. A Nő, mint a kapcsolat katalizátora
5. November 9. A Nő szerelme, a szerelmes Nő ereje
6. November 16. Női és Férfi Társteremtés, a Nő, mint a női – férfi Egység kulcsa 
7. November 23. Női test, női szépség és a női szexuális energia megélése
8. November 30. A Nő, mint lélekgyógyító és a transzcendens csatornája
9. December 7. Önmagadként létezés, Önfeledtség és Öröm

Az anyag a 2021. október hónapban tartott online program felvételét tartalmazza. 106 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin