Események betöltése

« Összes Események

Együtt teremtés az Entitásokkal Masterclass – Online

március 18 @ 09:30 - március 19 @ 17:00

75,000Ft - 150,000Ft

Az Együtt teremtés az Entitásokkal Masterclass a tudatos, könnyed és örömteli teremtés és élet felé nyitja meg az utat azáltal, hogy megmutatja annak a lehetőségét, hogyan teremts együtt az Univerzum láthatatlan segítőivel.

Ahhoz, hogy együtt teremthess az entitásokkal, hajlandónak kell lenned befogadni tőlük. Ehhez pedig képessé kell válni a falaidat, ellenállásodat, eddigi korlátozó nézőpontjaidat elengedve, a lehetőségeidet meglátva és választva, Önmagad erejébe, nagyságába, képességeibe beleállva, egyenlő partnerként kapcsolódni hozzájuk. Egy Társteremtői minőség mindez, ami magában foglalja mind az entitásokkal mind Önmagaddal kapcsolatban számos dolog meglétét és elismerését, melynek részleteiben ezen a hétvégén mélyedünk el.

Az Együtt teremtés az Entitásokkal a tudatosságnak egy magas szintje. A lehető legnagyobb könnyedség, bőség és öröm vár rád az entitásokkal való együtt teremtésnek köszönhetően!

A Masterclass témái:

Erő és képességek

 • Az entitásokkal kapcsolatos képességek felismerése és az azokhoz való ítéletmentes kapcsolódás helyreállítása
 • A múlt hazugságainak feloldása, a múlt tapasztalásainak hatása alól való kikerülés
 • Az erő visszavétele, amit kiadtál bármilyen entitásnak, démonnak
 • Az ítélet alapú, démoni valóságokhoz való elköteleződések végleges feloldása
 •  A saját erődbe, képességeidbe való beleállás. Önmagad, a nagyságod és a lehetőségeid elismerése és választása
 • Hogyan bízz saját magadban, a saját belső hangodban, a saját tudásodban – még akkor is, ha látszólag „nincs semmi értelme”?

Az entitások érzékelése és a velük való kommunikáció

 • Az entitások, láthatatlan entitásbirodalmak érzékelése, az entitások által adott éberségek, lehetőségek érzékelése
 • A tudatos és a nem tudatos entitások érzékelése: milyen entitások hatnak rád?
 • A Tisztán érzékelés tudatosítása: Tisztán érzés, tisztán tudás, tisztán látás tisztán hallás.
 • Hogyan kérj és érzékelj előre lehetőségeket és hozz választásokat az éberséged alapján?
 • Egyenlőség az entitásokkal való kapcsolódásban, az entitásokkal való energetikai kommunikáció

Együtt teremtés és varázslat teremtése

 • A teremtés öröme, az entitásokkal való együtt teremtés öröme.
 • Az entitásoktól való befogadásra való megnyílás, a befogadással szembeni akadályok, önkorlátozó programok teljes feloldása
 • A szív tér entitásaira, a Fénylényekre való éberség, és a velük való kapcsolódás és együtt teremtés
 • Tiszta csatornának lenni. A végtelen csatornájának lenni: az entitások, mint inspirátorok. Milyen éberséget, tudást, inspirációt kaphatsz a hozzád kapcsolódó tudatos entitásoktól?
 • Transzcendens, médiumi képességek elismerése, az ebben való megerősödés.
 • A személyes segítő entitásoddal való kapcsolat felvétele, a tudatos entitásokkal való kapcsolat felvétele (gyakorlatok)
 • Pénz, bőség és a jövő tudatos teremtése az entitásokkal: A bőség ítéletmentes választása, hajlandóság annak áramoltatására: adni és befogadni
 • Vezetve lenni az entitások által, az angyali vezetésre való ráhangolódás
 • A benned élő Mágus és Varázsló ébresztése. A fekete mágiák feloldása, a mágikus képességek tiszta működtetésének tudása.
 • A Csodák és a Varázslat teremtése. A varázsló minőségek tisztítása, Önmagad rosszá tételének feloldása. A múlt varázslásainak hatása alól való kikerülés, eskük, ígéretek, fogadalmak, megtagadások kioldása.
 • A jövő csodáinak teremtői: A jövő csodáira való éberség megnyitása. A végtelen lehetőségek, végtelen éberség, végtelen tudás, végtelen választás terének megnyitása.

Az Együtt teremtés az Entitásokkal egy haladó kurzus azok számára, akik megérkeztek a tudatosságnak arra a fokára, ahol a saját erejükbe, képességeikbe, lehetőségeikbe hajlandóak beleállni és választásokat hozni, kapcsolódva az entitásokkal, mert örömmel és könnyedséggel szeretnének teremteni.

 Milyen hozzájárulások lehetnek az entitások az életedhez, és milyen hozzájárulás lehetsz te számukra? Mi az, amit ajándékoznának számodra? Készen állsz a befogadásukra?

Ez a tanfolyam kapcsolódik az új generációs tudatosság energiájába, amit a Szívtudatosság nyitott meg, ami által elérhetővé vált az Egység energiájából történő teremtés. 

Időpont: 2023. március 18-19.  9.30 – 17.00

A tanfolyam feltétele: a Szívtudatosság ébredése 9 napos online kurzusnak a meghallgatása, elérhető: ITT. És az Entitás Tisztítás Gyűjtemény meghallgatása, elérhető ITT.

A tanfolyam előtt ajánlott a Bőségtudatosság és Teremtés és a Válj az Energiák Mesterévé workshop meghallgatása, amelyek a teremtés és energiák alapvető összefüggéseit, folyamatát segít megérteni. Az Együtt teremtés az entitásokat már haladó tanfolyam, akkor ajánlom, ha egyébként az egyedül való teremtéssel nincsenek gondjaid.

Helyszín: Online

Ár: 150.000 Ft (375 EUR). 

A tanfolyam tartalmazza a tanfolyam felvételét és egy írásos anyagot (munkafüzetet), valamint egy workshop utáni egy alkalmas, 1 hónapon belüli online utókövetést, ahol a megtanultak gyakorlatba ültetésével kapcsolatos kérdéseidet teheted fel.

Részletfizetésre van lehetőség, két részletben. Ezzel kapcsolatban, vagy ha bármi további kérdésed lenne, érdeklődj nyugodtan a hello@horompoandrea.hu címen.

Ha még csak most ismerkedsz a témával, szeretettel ajánlom a Bevezetés az Entitások világába Alaptanfolyamot, amely energetikailag megalapozza ezt az Együtt teremtés az Entitásokkal Masterclasst.

Fizetési mód: Online: Bankkártya, átutalás

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Együtt teremtés az Entitásokkal Masterclass
150,000 Ft
Korlátlanul
Együtt teremtés az Entitásokkal Masterclass - Részletfizetés
75,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Kezdés:
március 18 @ 09:30
Vége:
március 19 @ 17:00
Összeg:
75,000Ft - 150,000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , , , , , , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/egyutt-teremtes-az-entitasokkal-masterclass-online/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Online