Sebezhetőség az Entitásokkal – 3+1 napos intenzív programsorozat

12,900 Ft

Sebezhetőség az Entitásokkal – 3+1 napos intenzív programsorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A Sebezhetőség az entitásokkal az entitásokkal való falak nélküliség létezését nyitja meg.

Választod-e a sebezhetőséget az entitásokkal? Milyen az, amikor megmutatod magad számukra és láthatóvá, érzékelhetővé válsz? Milyen az, amikor megmutatják magukat számodra és láthatóvá, érzékelhetővé válnak?

Érzékelés, kapcsolatfelvétel, kommunikáció. Falak nélküliség.

Félelem mentesség. Felszabadulás.

  • Kik azok, akik kötődnek hozzád, és Te tudod felszabadítani, elengedni őket?
  • Kik azok, akiket mások kötöttek hozzád, és most van itt az idő, hogy ezt felismerd és felszabadulj a hatásuk, hatalmuk alól?
  • Tartozol entitásoknak, vagy entitások tartoznak neked? Hajlandó vagy megadni, vagy befogadni?
  • Mennének már, de még kötődnek hozzád, anélkül, hogy tudnál róluk? Hajlandó vagy őket elengedni?

Felszabadulnál az entitások hatása alól? Milyen entitások kötnek magukhoz láthatatlanul?
Kik azok az entitások, akik felszabadulásra vágynak és várnak, és mindehhez TE vagy a kulcs? Mi az, amit kérnek tőled az entitások, és mi az, amit Te kérhetsz tőlük?

A Sebezhetőség az entitásokkal programsorozatban kérdésekkel, tisztításokkal, energetikai transzformációkkal és olyan gyakorlatokkal dolgozunk, melyek segítik az entitásokkal kapcsolatos ébeséged tágítását, az érzékelésüket és a velük való kapcsolatfelvételt.

Ebben a 3+1 napos intenzív programsorozatban tudatossá válhatsz azokra az entitásokra, akik láthatatlanul kapcsolódnak hozzád, akik éberséget szeretnének adni számodra.

A programsorozat által lehetségessé válik számodra a nem tudatos entitásoktól, illetve azoktól az entitásoktól való elszakadás, akikkel már nincs dolgod. A gyakorlatok segítenek abban, hogy a hozzájuk fűződő kötések feloldásával képessé válj elengedni a múltat és a múlt kötéseit, felszabadítva saját magadat és az entitásokat is.

Sok könnyedséget, örömöt és eredményes felszabadulást kívánok számodra az entitásokkal való sebezhetőségnek köszönhetően!

Az anyag tartalmaz 4 darab 55-70 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó több mint 51+14 oldalnyi írott anyagot. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

Megjegyzés: A Sebezhetőség az Entitásokkal programsorozat 3 napos volt, amit közvetlenül megelőzött a Mindent a sebezhetőségről 7 napos sorozat. Ennek az utolsó része volt a Sebezhetőség a láthatatlannal előadás, ami megalapozta és megnyitotta a teret az entitásokkal való sebezhetőségnek is.

A láthatatlannal való sebezhetőség nélkül nincs entitásokkal való sebezhetőség sem, így úgy döntöttem, hogy a Sebezhetőség a láthatatlan előadás az Entitásokkal való sebezhetőségnek is a része lesz. A sebezhetőség területének legteljesebb bejárásához, ajánlom a Mindent a sebezhetőségről sorozat meghallgatását, a teljes Sebezhetőség sorozat így 10 napot ölel fel.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin