A női-férfi Társteremtés energiája, működése

Közzétéve: november 24, 2021

A nő és férfi társteremtésének van egy nagyon erős energiája. Ez már az a minőség, amikor a férfi is egységben van önmagával, éli a férfi teremtő erejét, és nő is egységben van magával. Amikor megérkezik a férfi is a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és a nő is megérkezik a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és így kapcsolódnak egymással. Ebben a társteremtésben valami nagyon erős, de még kiaknázatlan energia van.

Amikor a száz százalékban önmaga csodáját élő nő, és a száz százalékban önmaga csodáját élő férfi teremt, a férfi alapvetően a férfi energiáját, a férfi minőségét, az aktívabb, cselekvőbb, teremtőbb minőségét élve, a nő pedig a passzívabb, tér tartó minőségét, megszületik az a lehetőség, „birodalom”, amit férfi és nő képes együtt építeni, teremteni. Ennek van egy energetikai alapja, ami alapvetően a nőtől függ, a nő nagyságától, a nő hajlandóságától, a nő választásától, és ebben a nő által biztosított energetikai térben tud a férfi aktívan, cselekvően teremteni.

Ez már nem az a régi működés, hogy a nő otthon ül és főz, most takarít, meg gyereket nevel, és a férfi pedig dolgozni jár, és úgy teremt. Hanem ez már alapvetően szabadság alapú. Tehát, amikor mindenki választhat bármit: a férfi nem tartja nyomás alatt a nőt, nem bántalmazza a nőt, nincs olyan, hogy a nőnek nincs választása, hanem egyszerűen megérzik azt, hogy hogy működik a kettejük kapcsolódása.

Ebben szabadság, megengedés van, az van, hogy önmagam vagyok nőként, ezt élvezem, ez így jó, és hogyan tudok hozzájárulás lenni egy férfinak a teremtéseihez, ezzel a minőségemmel, a lényemmel, és így együtt valami nagyszerűt, valami csodálatosat, valami óriásit teremteni?

Tehát ez a szép ebben, hogy nincs megmondva a nőnek, hogy mit csinálhat, mit nem csinálhat. Minden szabad választás, és az együtt teremtés része, hogy a férfi tiszteletben tartja a nő választását, a nő tiszteletben tartja a férfi választását.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Ez a társkapcsolat már egy nagyon erős, tiszteleten alapuló kapcsolódás, ahol én tiszteletben tartom őt, azt, hogy mi működik neki, és pont ezért nem kérek, követelek, várok el tőle olyat, ami számára nem működik. Ugyanakkor ő is tiszteletben tartja azt, mi működik nekem, hogy működöm én, és ő sem vár el olyat, ami számomra nem működik.

De ehhez meg kell érni, ehhez fel kell nőni, ki kell lépni a kicsinyesség, az adok-kapok, játszmázás világából. A társkapcsolati minőségben ezek már nincsenek. Miért nincsenek? Mert egyénileg férfi és nő is már ezt kidolgozta magából. Már nincsenek a férfi egós, női egós játszmák. Nem bizonygatunk semmit. Nincs szükség arra, hogy uralja a férfi a nőt vagy nő a férfit, és már nincs elkülönülés sem.

Hol teremtettünk mesterséges elkülönülést, akár önmagunktól, akár az önmagunkban lévő női/férfi minőségünktől, aminek köszönhetően elkülönültünk egymástól?

Minden olyan elkülönülés, amit fenntartasz a férfiakkal/nőkkel szemben, és a férfi-női egységgel szemben, elengednéd, elpusztítanád, nemteremtetté tennéd? Mivel teremted az elkülönülést? Mi a nézőpontod az egységről, mi a nézőpontod a férfi-női egységről?

Mit tudsz te a férfi-női egységről?

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Kérd azt a tudást benned, hogy ez a tudás kezdjen el feléledni. Valaha ezt éltük, valaha ez volt a természetes, a férfi-női egység. Nem harcoltunk, nem volt harc. Szeretetteljesség és béke volt. De a harcok, az ítéletek, a fájdalmak szakították szét ezt az egységet.

Mi a te harcod, mi a te ítéleted, mi a te fájdalmad, ami szétszakította benned ezt az egységet? És mit tudsz te azért tenni, hogy az egység most újra megjelenjen az életedben?

Ahhoz, hogy ezt a férfi-női egységet éld, ahhoz először önmagadban kell élned az egységet, és önmagadban kell eljutnod arra a szintre, hogy már nem harcolsz saját magaddal sem, és ezáltal a férfival sem. Ez már a béke állapota. Ez már nagyon erős, nagyon magas tudatossági szint.

Amikor választod ezt, tehát te választod a férfi-női egységet és ezt a társteremtést, akkor felszínre jöhet a tudatalattiból akár sok minden, amivel akadályozod ezt, ami megmutatja, hol vannak még mindig fájdalmaid, ellenállásaid? Engedd meg magadnak, hogy ez felszínre jöjjön, mert az egységből a kétségbe, az elkülönülésbe ezek a fájdalmak és ítéletek, félelmek vittek minket. Tehát hogyha újra ezt az egységet akarod élni, akkor nem biztos, hogy megúszhatók az ezzel való szembenézések.

Részlet a Női lét kulcsai előadássorozat 6. részéből: Női és Férfi Társteremtés, a Nő, mint a női – férfi Egység kulcsa. A teljes előadás megvásárolható ITT.

Hasonló bejegyzések

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Mesék vagy valóságok? Bevezetés az entitások világába

Az a történelmi változás, amiben jelenleg élünk, magával hozza a látható és a láthatatlan közötti mesterségesen teremtett és fenntartott határok feloldását. Az elmúlt évezredek a racionális és látható világok és működések dominanciáját hozták magukkal, aminek köszönhetően a láthatatlan világa másodlagossá, szélsőséges esetben értéktelenné, üldözötté vált. Így azok számára, akiknek képessége van ezen a területen, a képességeik, és ezáltal az erejük és a lehetőségeik is korlátozásra kerültek.

bővebben
Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Mit tehetsz, amikor túl sok a külső bizonytalanság?

Amikor „túl sokká”, túl intenzívvé válik a külső bizonytalanság, az mindig egy lehetőség arra, hogy saját magadban felfedezd a biztonság élményét. Hogy van benned, a lelkedben, a lényed legmélyén valami nagyon erős, nagyon intenzív, nagyon szilárd ERŐ, amihez ha (újra) kapcsolódsz, akkor egyszerűen nem lesz szükséged már soha többé a külső kapaszkodókra, külső biztonság élményekre. A legbizonytalanabb időszakban is magabiztossá válsz.

bővebben
Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Amazonokat nem lehet szelídíteni, az Amazon magától szelídül – 2. rész

Az Amazon világképének összetörése legtöbbször vagy egy szélsőséges mélypont, vagy egy szélsőséges magasság által tud megtörténni. Mivel az Amazon alapvető jellemzője a szélsőség, és kell egy „ellenerő”, ami kimozdítja abból, amiben van. Tehát külső hatás éri, de ezt be tudja fogadni és belső transzformációhoz segíti. Éppen ezért ehhez a belső transzformációhoz hozzájárulás lehet egy Férfi, és általa akár a Szerelem energiája is.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0 Shares
Share
Tweet
Pin