A női-férfi Társteremtés energiája, működése

Közzétéve: november 24, 2021

A nő és férfi társteremtésének van egy nagyon erős energiája. Ez már az a minőség, amikor a férfi is egységben van önmagával, éli a férfi teremtő erejét, és nő is egységben van magával. Amikor megérkezik a férfi is a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és a nő is megérkezik a legtisztább, legragyogóbb minőségébe, és így kapcsolódnak egymással. Ebben a társteremtésben valami nagyon erős, de még kiaknázatlan energia van.

Amikor a száz százalékban önmaga csodáját élő nő, és a száz százalékban önmaga csodáját élő férfi teremt, a férfi alapvetően a férfi energiáját, a férfi minőségét, az aktívabb, cselekvőbb, teremtőbb minőségét élve, a nő pedig a passzívabb, tér tartó minőségét, megszületik az a lehetőség, „birodalom”, amit férfi és nő képes együtt építeni, teremteni. Ennek van egy energetikai alapja, ami alapvetően a nőtől függ, a nő nagyságától, a nő hajlandóságától, a nő választásától, és ebben a nő által biztosított energetikai térben tud a férfi aktívan, cselekvően teremteni.

Ez már nem az a régi működés, hogy a nő otthon ül és főz, most takarít, meg gyereket nevel, és a férfi pedig dolgozni jár, és úgy teremt. Hanem ez már alapvetően szabadság alapú. Tehát, amikor mindenki választhat bármit: a férfi nem tartja nyomás alatt a nőt, nem bántalmazza a nőt, nincs olyan, hogy a nőnek nincs választása, hanem egyszerűen megérzik azt, hogy hogy működik a kettejük kapcsolódása.

Ebben szabadság, megengedés van, az van, hogy önmagam vagyok nőként, ezt élvezem, ez így jó, és hogyan tudok hozzájárulás lenni egy férfinak a teremtéseihez, ezzel a minőségemmel, a lényemmel, és így együtt valami nagyszerűt, valami csodálatosat, valami óriásit teremteni?

Tehát ez a szép ebben, hogy nincs megmondva a nőnek, hogy mit csinálhat, mit nem csinálhat. Minden szabad választás, és az együtt teremtés része, hogy a férfi tiszteletben tartja a nő választását, a nő tiszteletben tartja a férfi választását.

Olvasnál még, hallgatnál még tőlem gondolatokat? A lehetőségeket itt találod:

Ez a társkapcsolat már egy nagyon erős, tiszteleten alapuló kapcsolódás, ahol én tiszteletben tartom őt, azt, hogy mi működik neki, és pont ezért nem kérek, követelek, várok el tőle olyat, ami számára nem működik. Ugyanakkor ő is tiszteletben tartja azt, mi működik nekem, hogy működöm én, és ő sem vár el olyat, ami számomra nem működik.

De ehhez meg kell érni, ehhez fel kell nőni, ki kell lépni a kicsinyesség, az adok-kapok, játszmázás világából. A társkapcsolati minőségben ezek már nincsenek. Miért nincsenek? Mert egyénileg férfi és nő is már ezt kidolgozta magából. Már nincsenek a férfi egós, női egós játszmák. Nem bizonygatunk semmit. Nincs szükség arra, hogy uralja a férfi a nőt vagy nő a férfit, és már nincs elkülönülés sem.

Hol teremtettünk mesterséges elkülönülést, akár önmagunktól, akár az önmagunkban lévő női/férfi minőségünktől, aminek köszönhetően elkülönültünk egymástól?

Minden olyan elkülönülés, amit fenntartasz a férfiakkal/nőkkel szemben, és a férfi-női egységgel szemben, elengednéd, elpusztítanád, nemteremtetté tennéd? Mivel teremted az elkülönülést? Mi a nézőpontod az egységről, mi a nézőpontod a férfi-női egységről?

Mit tudsz te a férfi-női egységről?

Szeretnél velem személyesen találkozni? Nézd meg a tanfolyamaimat, előadásaimat itt.

Kérd azt a tudást benned, hogy ez a tudás kezdjen el feléledni. Valaha ezt éltük, valaha ez volt a természetes, a férfi-női egység. Nem harcoltunk, nem volt harc. Szeretetteljesség és béke volt. De a harcok, az ítéletek, a fájdalmak szakították szét ezt az egységet.

Mi a te harcod, mi a te ítéleted, mi a te fájdalmad, ami szétszakította benned ezt az egységet? És mit tudsz te azért tenni, hogy az egység most újra megjelenjen az életedben?

Ahhoz, hogy ezt a férfi-női egységet éld, ahhoz először önmagadban kell élned az egységet, és önmagadban kell eljutnod arra a szintre, hogy már nem harcolsz saját magaddal sem, és ezáltal a férfival sem. Ez már a béke állapota. Ez már nagyon erős, nagyon magas tudatossági szint.

Amikor választod ezt, tehát te választod a férfi-női egységet és ezt a társteremtést, akkor felszínre jöhet a tudatalattiból akár sok minden, amivel akadályozod ezt, ami megmutatja, hol vannak még mindig fájdalmaid, ellenállásaid? Engedd meg magadnak, hogy ez felszínre jöjjön, mert az egységből a kétségbe, az elkülönülésbe ezek a fájdalmak és ítéletek, félelmek vittek minket. Tehát hogyha újra ezt az egységet akarod élni, akkor nem biztos, hogy megúszhatók az ezzel való szembenézések.

Részlet a Női lét kulcsai előadássorozat 6. részéből: Női és Férfi Társteremtés, a Nő, mint a női – férfi Egység kulcsa. A teljes előadás megvásárolható ITT.

Hasonló bejegyzések

Itt az idő, hogy az emberiség felnőttkorba lépjen

Itt az idő, hogy az emberiség felnőttkorba lépjen

A legnagyobb hazugság, amibe az emberek egyénileg és kollektíven estek, hogy nincs választásom és nem vagyok képes rá. Az erőtlenség hazugsága kiszolgáltatottá teszi az embereket a külvilágnak és másoknak. Amikor valaki nem éli az erejét, szétkapcsolódott a tudásától, függővé és manipulálhatóvá válik.

bővebben
Szerethető vagy

Szerethető vagy

Valahol mélyen minden ellenállásunk, ítéletünk, nézőpontunk, választásunk mögött az a nézőpont, kétség van, hogy vajon szerethetőek vagyunk-e. Az Egységből egy kétség szakított ki, és ez a kétség mindig Önmagunkkal kapcsolatos. Egy elbizonytalanodás, egy kósza gondolat, egy félresikerült tapasztalás, egy választás következményeként. Amikor valamiből nem az lett, amit vártunk. Mert az Élet sokszor hoz ilyen helyzeteket. Hogy nem az lesz bizonyos dolgokból, amit előre várunk. A legjobb szándék ellenére sem.

bővebben
Égi kapuk nyílnak…

Égi kapuk nyílnak…

Mert adni szeretne az Ég, mutatni valami nagyszerűt, valami csodát. Angyalok érkeznek és szeretetteljesen suttogják a fülünkbe, gyertek tovább, mert létezik egy másik valóság. Hívnak, de nem léphetnek helyettünk. Azonban a belépés előtt le kell tenni mindazt, ami abba a térbe már nem vihető tovább.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin