„A férjem megcsalt, de mégsem tudok kilépni a kapcsolatból”

Közzétéve: január 18, 2019

„Több éve egy nem működő házasságban élek, a férjem megcsalt. Hiába az elszántság, mégsem tudok kilépni, de nem tudom miért. Közben valaki felébresztette bennem a NŐt, de szerintem ennyi volt a szerepe, ami azért nem kevés. Mit kell tennem azért, hogy 2019-ben le tudjam győzni magam? Hogy tudnék elindulni?”

Hagyd abba az önhazugságot

Tömör, egyszerű kérdést kaptam a napokban, ami nagy számban fordul elő manapság, így úgy gondoltam, érdemes jobban körbejárni ezt a témát.

A folyamat első lépése az, hogy abbahagyod a saját magadnak mondott önhazugságot, hogy nem tudom miért nem lépek ki. Amikor elismered magadnak, hogy miért csinálsz valamit, ami számodra nem jó, végre abbahagyod, hogy hazudsz magadnak és őszintén ránézel a kérdésre.

Az önhazugságokból nem az önítéletekkel jövünk ki, tehát semmiképp nem kell magad megítélni azért, ahogy eddig működtél.

Csak tedd fel a kérdést, mi a jó ebben, amit nem veszel észre?

A legtöbbször azért nem lépünk, mert ragaszkodunk a biztonsághoz, nem merünk kockáztatni, félünk attól, hogy a másik mit reagál, ha mi választunk valamit, ki akarjuk számolni és garanciát kérnénk az Élettől, hogy majd ha biztos lesz, akkor lépünk.

Így tehát az első lépés az ezzel való szembenézés, hogy mi működtetett eddig. Amennyiben ez tudatosul, úgy van lehetőséged, hogy mást válassz.

Eddig megjelent könyveimet itt találod:

Ismerd el a saját Erődet

Van lehetőséged mást választani – ennek a tudatosítása is roppant fontos. Nem kell, de választhatsz mást, mint amit eddig választottál. Ahhoz hogy ez könnyű legyen számodra, segít ha elismered a saját Erődet, hogy nem szorulsz egy olyan férfira, aki nem tisztel, aki megcsal, aki más nőt választ.

Ha felébreszted magadban az Erőt, képessé válsz konkrét lépéseket tenni és az esetlegesen felmerülő akadályokat is könnyebben veszed.

Mi az az Erő, képesség, bölcsesség, tudás, amit eddig nem ismertél el magadban, amit ha most megtennél, akkor megadná számodra mindazt, amivel könnyebb lenne meglépni ezt a helyzetet?

Ereszd ki magadban a NŐT

Ha olyan szerencsés vagy, hogy volt, aki felébresztette benned a Nőt, akkor már nem veszed be azt, hogy Nőként értéktelen vagy. Bármikor, amikor megpróbáltak téged elértékteleníteni Nőként, csak tudd, hogy ez hazugság volt és pont manipulálni akartak, magukhoz kötni.

Amikor a nőiségünkre ébredés megtörténik, az olyan energiákat mozgósít bennünk, ami könnyebbé teszi számunkra azt, hogy meglépjünk helyzeteket.

Az a szikra, amit ilyenkor kapunk, olyan tüzet képes ébreszteni bennünk, ami transzformációs erővel bír.

Túlmegy minden elképzelésünkön, könnyűvé teszi azt, ami nehéz és hozzájárul ahhoz, hogy a lehetetlen is lehetségessé váljon. Élj ezzel az Erővel, használd ahhoz, hogy a megakadásaidból kijuss.

A lehetőségeimet Velem ezen az oldalon találod.

Válassz! Cselekedj!

A választás és a cselekvés nem úszható meg. A cselekvés aktivitása lesz az, ami végül az új lehetőségek aktualizálását megteremti az életedben. Van, amikor apró lépések sorozatát kell megtegyük, van, amikor egy nagy lépést kell lépjünk. Van, amikor akár ugranunk kell a semmibe, van, amikor el kell hozzá eresztenünk minden biztosítókötelünket. Hajlandó vagy-e erre?

Milyen „biztos”-hoz, milyen biztosítókötélhez ragaszkodsz, amihez ha nem ragaszkodnál, akkor az elindulást könnyebbé tenné?

Kit helyezel magad elé, aki miatt nem lépsz, kit vagy mit használsz kifogásként, hogy nem lépsz? Ezek a kérdések segítenek abban, hogy tudatosítsd a működésedet és lehetőséged legyen arra, hogy tényleg bármit válassz.

Amikor elismered és tiszteled saját magadat, akkor képessé válsz olyan kapcsolatot választani, amiben téged is elismernek és téged is tisztelnek. Ha egyedül nehéz, kérj segítséget, de tudd, hogy az ilyen helyzetek mindig magukban rejtik annak a lehetőségét, hogy valami sokkal nagyszerűbb szülessen meg, mint amit most elképzelni tudsz.

Hasonló bejegyzések

Továbblépés – Egy új kezdet

Továbblépés – Egy új kezdet

2020 sok változást hozott, az én életemben is. Hónapok óta érlelődik bennem egy választás, hosszú-hosszú folyamat eredményeképp. 2014. decembere óta, már 6 éve része az életemnek az Access Consciousness. Előbb kezelőként, majd facilitátorként működtem, az elmúlt...

bővebben
Fény születik

Fény születik

Nem csak ma, de ma különösen. Nem csak az életünkben, de a szívünkben. Nem csak bennünk, de a világban is.

Aki sokáig járt a pokol sötétségében, annak furcsa, szokatlan ez a világosság. Hozzászokik a szemünk a sötétséghez, már-már kiigazodunk minden útvesztőben, ha nehezen is, de lépünk előre, megszoktuk, hogy kettőt előre, egyet vissza.

De mindennek vége már.

bővebben
Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Mi más lehetséges még? Kérdés a kiagyalás helyett

Ez az időszak a változásról szól, a változás pedig választásokkal jár. Amikor nem tudjuk, hogy mit válasszunk, hajlamosak vagyunk az agyalásra, ahhoz, hogy visszanyúljunk múltbeli helyzetekhez és azokat megítélve, kikövetkeztessük, hogy mi lenne most is a jó, helyes választás. De mennyire működik ez? És mi más lehetséges még?

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
783 Shares
Share783
Tweet
Pin