Válj az Energiák Mesterévé! – Energetikai és éberség alapismeretek

70,000 Ft

Olvasd, hallgasd, nézd meg videón! Válj az Energiák Mesterévé! – Energetikai és Éberség alapismeretek online workshop rögzített anyaga.

Termékleírás

A világban minden energia. Te mennyire ismered ezeket az energiákat? Mennyire tudod megkülönböztetni őket? Mennyire igazodsz el közöttük? Hagyod-e, hogy mások az orrodnál fogva vezessenek, kihasználjanak? Mi van, ha ennek többé nem kell így lennie?

Minél inkább ismered az energiákat, annál magabiztosabb leszel.
Minél inkább használod az energiákat, annál könnyebben teremtesz.
Minél inkább figyelsz az energiákra, annál könnyebben kiigazodsz a kapcsolatok útvesztőjében.

Az energiák nem jók és nem rosszak. Az energiák csak azok, amik: energiák. Az, hogy milyen szándékkal, milyen célra és hogyan használunk egy energiát, az egyéni választások függvénye és felelőssége.

Az energiák uralnak téged, vagy Te uralod az energiákat?

Az Energiák Mesterévé válni számomra azt jelenti, hogy hajlandóvá válsz bármikor bármilyen energiára éber lenni, és tudatos választást hozni, hogy megengeded-e hogy hasson rád. Felismerni a teremtő és felismerni a pusztító energiákat is. És merni igent mondani azokra, amelyek segítenek, és nemet mondani azokra, amelyek nem.

Ezt az online workshopot azoknak ajánlom, akik elismerik, hogy a saját életüket ők maguk teremtik, és szeretnék ezt meg hatékonyabban tenni. Még nagyobb éberséget szeretnének az energiák világában, és az éberségüket szeretnék az életük tudatos teremtésébe fordítani.

Ez egy kifejezetten az energiákról és éberségről szóló alapismereteket tartalmazó információs anyag, amiben megismered ennek a területnek az alapjait.

Tematika:

  1. Energetikai és tudatosság alapok, energetikai éberség: A láthatatlan érzékelése. Mi van a láthatón, megfoghatón és a szavakon túl? Tudd, hogy tudsz, érzékelsz! Többet is, mint amit eddig elismertél.
  2. Képességed az energiákkal, a saját valóságod teremtése: Mi a TE valóságod? Hogyan teremtsd, hogyan tágítsd? És hogyan NE hasson rád mások valósága? Új világot teremteni. Mit jelent térből teremteni és a teret tartani?
  3. Energetikai teremtés: Az energiákkal kapcsolatos ítéletek feloldása és az energiák befogadása. Hogyan NE zárj ki semmmilyen energiát az életedből? Hogyan használd az energiákat a teremtéseidben? Teremtő és pusztító energiák: hajlandó vagy bármi lenni? A pénz, mint energia.
  4. A Manipuláció Mestere: Igaz vagy Hamis? Kételkedés vagy bizonyosság? Manipulálsz vagy téged manipulálnak? Mit tegyél, ha mást mondanak a szavak és a mögötte lévő energiák? Hinni és bízni – vagy ébernek lenni?
  5. Vonzások és Választások: Miért pont bizonyos személyekhez vonzódunk? És mi történik, ha ez a vonzalom már elmúlik? Hogyan ismerd fel az energiákat, és ennek köszönhetően a hazugságot és a manipulációt a kapcsolataidban?
  6. A Csodák valósága, pénz és bőség teremtése: Az energiák transzformációja. Rosszból jó, lehetetlenből lehetséges, elképzelhetetlenből elképzelhető. A csodák természetes tere – a Te valóságod is lehet!

 

Ha az energetikai éberséged beélesíted, egy olyan iránytűvel fogsz rendelkezni, amit életed végéig használhatsz!

A célom az, hogy megmutassam, az energiáktól nem félni kell vagy ellenállni nekik, hanem ébernek lenni rájuk, felismerni őket és helyzettől függően transzformálni, használni, elfogadni, vagy varázsolni velük.

Ha szeretnél az Energiák Mesterévé válni, tarts velem!

Az online workshop a 2021. márciusban tartott előadássorozatomat foglalja magában 85 oldal írott anyaggal és több, mint 10 órányi hanganyaggal videó és mp3 formátumban.

Ár: 70.000 Ft/200 EUR.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin