Új Év, Új Én – Viszlát, Múlt! Köszöntelek, Jövő! programsorozat

29,900 Ft

Új Év, Új Én – Viszlát, Múlt! Köszöntelek, Jövő! programsorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón! A programsorozat magában foglal egy 28 oldalas munkafüzetet, az előadások 163 oldalas jegyzetét, amelyek pdf-ben elérhetőek, és minden napnak a kb. 25-45 perces hanganyagát és videófelvételét (összesen több, mint 10 órányi felvételt), 5 energetikai gyakorlatot.

Termékleírás

Egy 21 napos programsorozatra invitállak, ami energetikailag felépítve vezet a múlt elengedésével és lezárása által, hogy az energiádat a jövődre fókuszálva egy új, tudatos, boldog, bőségben gazdag jövőt teremts.

21 nap alatt új szokásokat hozhatsz, és az általam adott eszközök, energiák, felismerések segítenek abban, hogy az újévi fogadalmak helyett, amelyek legtöbbször január végére elvesztik az erejüket, olyan tartós változásokat teremts, amivel meg tudod alapozni magadnak nem csak az új évedet, de akár a teljes új életedet, jövődet!

21 napon keresztül mindegyik napnak speciálisan külön témája van, és vezetve leszel a változásban, az új felismerésében, választásában és megerősítésében. Elmélet és gyakorlat egységében, energetikai gyakorlatokkal, transzformációs meditációval, éberséggel, felismerésekkel, erővel és energiával számolhatsz!

Hogy ne csak kitűzz célokat, hanem el is kezdődjön a célok megvalósulása! Hogy a kezdeti lendület ne fogyjon, hanem növekedjen, és olyan eredményeket hozzon, amiben a megújult Önmagad könnyedséget, örömöt és bőséget teremt! Legyen ez az új jövőd alapja!

Viszlát, Múlt! Köszöntelek, Jövő!

A 21 nap tematikája a következő:

 1. A Szembenézés, Felismerés és Felelősségvállalás napja
 2. Az Önfeloldozás napja
 3. A Félelmek feloldásának és az Önlegyőzésnek a napja
 4. Az Elengedés napja
 5. A Felemelkedés és Elismerés napja
 6. Az Őszinteség és az Irányváltás napja
 7. Az Álmok és a Vágyak napja
 8. Az Új Célok és a Tervezés napja
 9. Az Erőbe állás és az Önbizalom napja
 10. A Választás és Cselekvés napja
 11. A Fókusz napja
 12. Az Éberség napja
 13. Az Új Kapcsolatok napja
 14. A Megengedés napja
 15. A Bizalom napja
 16. A Hit és a Kitartás napja
 17. Az Önszeretet és Önelismerés napja
 18. A Megerősödés és Újjászületés napja
 19. A Befogadás és a Bőség napja
 20. A Beteljesülés napja
 21. Az Öröm és a Hála napja

Az anyag a 2023. január 11-31. napos programsorozat felvételét tartalmazza, de évszaktól, hónaptól függetlenül az év bármely szakában kiválóan alkalmazható, ha szeretnél megújulni, a múltat lezárva a jelenedet tudatosan élni, és a jövődet tudatosan teremteni.

A programsorozat energetikailag felépített, azegyes napok egymásra épülnek, bemutatja a megújulás, teremtés folyamatát és vezet a tudatos élet, jövő teremtésében.

A programsorozat magában foglal egy 28 oldalas munkafüzetet, az előadások 163 oldalas jegyzetét, amelyek pdf-ben elérhetőek, és minden napnak a kb. 25-45 perces hanganyagát és videófelvételét (összesen több, mint 10 órányi felvételt), 5 energetikai gyakorlatot.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin