Mindent a Manifesztációról – Válj a Megvalósítás Mesterévé! Előadássorozat 1. rész

12,000 Ft

Mindent a Manifesztációról – Válj a Megvalósítás Mesterévé! Előadássorozat 1. rész rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Örökös tervezgető, álmodozó, célokat kitűző személy vagy? Van még hová fejlődnöd, szeretnél hatékonyabbá válni a megvalósításban? Folyamatosan halogatsz? Nem tudod, hogyan tudnál könnyen megvalósítani dolgokat?

Ha úgy érzed, szeretnél ebben változást, vagy szeretnél még nagyobb hatékonyságot elérni a megvalósításban, ebben az előadásban éberséget kaphatsz, és a hatékony manifesztáció lépéseit betartva még sikeresebb megvalósítóvá válhatsz.

A Mindent a Manifesztációról előadásban tudatosíthatod, mi okoz számodra elakadást abban, hogy az álmodból és vágyaidból valóságot teremts.

A Megvalósítás Mesterévé válni olyan képességek alkalmazását jelenti, amivel te magad is rendelkezel, csak nem biztos, hogy használod őket.

Ebben az előadásban megmutatom számodra azt a folyamatot, amit alkalmazva Te magad is a Megvalósítás Mesterévé válhatsz.

Ebben az előadásban:

 • Tudatosítjuk a manifesztációhoz kapcsolódó lépéseket, és megismerheted azt a folyamatot, ami ahhoz szükséges, hogy a teremtéseid valóra váljanak.
 • Feloldjuk az Önmagadat és a teremtéseidet láthatatlanságban tartó programokat.
 • Tisztítjuk a befejezéssel, bevégzéssel kapcsolatos nézőpontokat, félreértelmezéseket.
 • Megértheted, hogyan kapcsolódik a vonzás törvénye a manifesztációhoz, és mikor melyiket kell és hogyan használni?
 • Felismerheted, mivel szabotálod Önmagad a megvalósulásban. Hogyan lehet könnyebb a választás, a cselekvés, és hogyan hagyd abba a halogatást.
 • Rájöhetsz, eddig miért nem működött számodra a manifesztáció, vagy hogyan tudod még hatékonyabban működtetni.
 • Tisztázzuk a vizualizációval kapcsolatos félreértéseket és félreértelmezéseket.
 • Megértheted miért nem működnek igaznak hitt, ám jobbára félreértelmezett spirituális nézőpontok a teremtéssel kapcsolatban.
 • Elmondom, mik azok az energetikai törvényszerűségek, amelyek ismeretével könnyebbé válik számodra a megvalósítás.
 • Megerősíted, elismered a saját teremtő erődet és képességedet, valamint felismerheted, mire van szükség a könnyed manifesztálásra.

A Válj a Megvalósítás Mesterévé! előadássorozatban nézőpontokat tisztítunk, energiákat transzformálunk, transzformációs gyakorlatokat, meditációt végzünk, aminek köszönhetően tudatosíthatod az eddig tudattalan működésedet, megváltozik az energiád, nézőpontod, magabiztosabbá, sikeresebbé és tudatosabbá válsz a manifesztáció, megvalósulás területén.

Hogy ne csak elkezdd, hanem könnyedén és sikeresen be is fejezd!

A Válj a Megvalósítás Mesterévé! Előadássorozat 3 részből áll:

 1. Mindent a Manifesztációról
 2. A bőség valóságának manifesztálása
 3. Bőség és anyagi szabadság teremtése az entitásokkal

Az anyag tartalmaz egy 130 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 30+10 oldalnyi írott anyagot.
Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin