Bőség és anyagi szabadság teremtése az entitásokkal – Válj a Megvalósítás Mesterévé! Előadássorozat 3. rész

12,000 Ft

Bőség és anyagi szabadság teremtése az entitásokkal – Válj a Megvalósítás Mesterévé! Előadássorozat 3. rész rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A bőség valósága manifesztálásának kiterjesztett energiája az entitásokkal való együtt teremtés, és kifejezetten az entitásokkal való bőség teremtése. Ez egy haladó előadás olyan haladó eszközökkel, amelyek segítenek abban, hogy együtt teremts bőséget, anyagi szabadságot és függetlenséget a láthatatlan világ segítőivel.

A Válj a Megvalósítás Mesterévé! egy 3 részes előadássorozat, amiben felismerheted a megvalósulással, manifesztációval szembeni tudatalatti és energetikai akadályaidat, és azokat az energetikai lépcsőket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a vágyaid és a választásaid valóra váljanak.

Ebben az előadásban:

  • Tisztítjuk azokat a korlátozó entitásokat, démonokat, amelyek távol tartanak a bőségtől.
  • Feloldjuk azokat az elköteleződéseket, esküket, fogadalmakat, amelyeket entitások, démonok biztosítanak és akadályoznak a teremtésben, manifesztációban, vagy máshová irányítják a teremtéseidet
  • Transzformáljuk az anyagi szabadságtól távol tartó, gazdagság-ellenes energiákat, programokat, és azokat az entitásokat, démonokat, akik ezt erősítik.
  • Feloldjuk azokat a múltbeli választásokat, amelyeknek köszönhetően kiadtad az irányítást, kontrollt az anyagi valóságod felett, és tisztítjuk azokat az entitásokat, démonokat, akiknek átadtad az irányítást
  • Éberséget kaphatsz a téged segítő entitásokra, és azokra a lehetőségekre, amelyeket mutatni szeretne számodra
  • Felvesszük a kapcsolatot a téged segítő entitásokkal, a saját személyes segítő entitásoddal.
  • Behívjuk az angyali energiákat, hogy megerősítsék és hozzájárulások legyenek a bőség valóságának megteremtéséhez

A Válj a Megvalósítás Mesterévé! előadássorozatban nézőpontokat tisztítunk, energiákat transzformálunk, transzformációs gyakorlatokat, meditációt végzünk, aminek köszönhetően tudatosíthatod az eddig tudattalan működésedet, megváltozik az energiád, nézőpontod, magabiztosabbá, sikeresebbé és tudatosabbá válsz a manifesztáció, megvalósulás területén.

Hogy ne csak elkezdd, hanem könnyedén és sikeresen be is fejezd!

A Válj a Megvalósítás Mesterévé! Előadássorozat 3 részből áll:

  1. Mindent a Manifesztációról
  2. A bőség valóságának manifesztálása
  3. Bőség és anyagi szabadság teremtése az entitásokkal

Az anyag tartalmaz egy 125 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 28+12 oldalnyi írott anyagot.
Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin