Mindent a befogadásról

12,000 Ft

A Mindent a befogadásról online előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Adni – befogadni. Elengedni – befogadni. A befogadás az életünk, a létezésünk, a teremtésünk esszenciális eleme. A befogadáshoz Önmagunk elismerése, a “lenni”, a “vagyok, aki vagyok” ítéletmentes megélése szükséges. A befogadáshoz egy teremtő, tápláló tér szükséges.

Akkor tudsz befogadni, amikor ezt megengeded magadnak: nem védekezel, nem kompenzálsz, nem bizonygatsz, nem adod túl magad, nem akarsz megmenteni már senkit.

A befogadás női minőség. A legtöbb aktívan, férfi energiákból teremtő Nő számára kihívás, tanulandó feladat. Amikor a Nő megnyílik és befogad, egy új élet, új világ születik.

A befogadás a pénzteremtéshez is kulcsfontosságú, a teremtés megmutatkozásának esszenciája.

A befogadás a teremtés folyamatában a “legyen meg a te akaratod” megélése. (Ön)átadás az isteninek, megnyílás a végtelen felé. A befogadás az élet teremtésének alfája és omegája. Misztérium.

Ebben az előadásban a befogadás különböző aspektusait járjuk körül, tudatosítva, feloldva a befogadás előtt álló blokkokat, akadályokat, megnyitva magunkat energetikailag a végtelen befogadás felé.
Az est egy előadást és egy transzformációs energetikai gyakorlatot tartalmaz.

Az anyag a 2021. augusztus hónapban tartott  online előadás felvételét tartalmazza, a 114 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin