A Nagyság Művészete Online Programsorozat

19,900 Ft

A Nagyság Művészete Online Programsorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A Nagyság Művészete Önmagad Teljességének és Nagyszerűségének elfogadására és választására hív.

Az igazi Nagyság Önmagad elfogadásán és választásán alapul. Tiszta értékek melletti elköteleződést, tiszta kapcsolódásokat eredményez, a lehetőségekre való éberséggel, és azok könnyed választásával, folyamatos teremtéssel és hajlandósággal arra, hogy egyre nagyobbá válj.

Ez az egy hetes sorozat a hajlandóságot nyitja meg arra, hogy az a Nagyság legyél, aki valójában vagy, és ennek élvezetében nagyszerű dolgokat teremts, változást hozz létre a saját életedben és mások életében is.

A saját nagyszerűséged elfogadásának és élésének természetességét mutatja meg, amiben már feloldódtak az önítéletek, önbántalmazások, önbüntetések. Amikor már nem menekülsz Önmagad elől, nem rejtőzködsz a világ elől és nem hasonlítod magad másokhoz. Önmagad Nagyságának választása azt jelenti, hogy tiszteled magad és tisztelsz másokat is. Figyelsz magadra, és figyelsz másokra is, tudatosan teremted az életed, a jövődet, és a nagyszerűségedbe való beleállással invitálsz másokat is a saját nagyszerűségük választására. Mi az a változás, amit teremthetsz, ha választod Önmagad Nagyságát? Mi az a bőség, könnyedség és öröm, amit élhetsz?

A Nagyság Művészete egy 7 napos intenzív programsorozat, ami szembesít a saját nagyságoddal (és az előtte lévő korlátokkal, akadályokkal), éberséget adva, hogy mi lehetséges számodra, ha beleállsz ebbe a nagyszerű energiába.

Tematika:

  1. LÁTHATÓVÁ VÁLNI ÉS MEGMUTATNI MAGAD: Önmagad megmutatása, a rejtőzködés megszüntetése, hajlandóság Önmagadra ránézni. A nagysággal, saját nagyságoddal kapcsolatos ellenállások, ítéletek, Önmagad rosszá tételének feloldása. A kicsiben és színtelenségben tartó programok alóli felszabadulás
  2. ÖNÉRTÉKELÉS ÉS ÖNBIZALOM: Önmagad értékeinek felismerése, és a saját géniuszod, tehetséged, különbözőséged elismerése, vállalása, értékelése. A kétségek nélküli stabil magabiztosságon alapuló élet megteremtése.
  3. ERŐBE ÁLLÁS ÉS AZ ÖNMAGADKÉNT LÉTEZÉS KÖNNYEDSÉGE: Az erőtlenség tettetésének abbahagyása, az Önmagadként létezés magabiztossága, természetessége és szabadsága. A nagyság energiája, befogadni a saját nagyságodat.
  4. LEHETŐSÉGEK, VÁLASZTÁS ÉS A BŐSÉG TEREMTÉSE: A lehetőségek és a bőség invokálása nagyságba állás által. Az éberség alapú választásokban való megerősödés. Lehetőségek választása az eddig elképzelt, elhitt, gondolt kikövetkeztetett nézőpontokon túl. A bőség tudatos befogadása és teremtése a nagyságba állás által.
  5. EGYÜTT TEREMTÉS ÉS A JÖVŐ TUDATOS TEREMTÉSE: A saját nagyságodban való kiteljesedés. A  jövő tudatos teremtése.Megnyitni magad a másokkal való együtt teremtésre. A másokkal való Együtt teremtés elindítása, a vezető minőség megalapozása. A kölcsönösség, az Egység energiája.
  6. VEZETNI ÉS VÁLTOZÁST TEREMTENI: A változást teremtő képességed elismerése és az ebbe történő beleállás. Másokat invitálni, felemelni. Vezetni, de nem uralkodni. Újítónak lenni, értékekért kiállni, irányt mutatni. A vezetői felelősség tudatosítása, és az ebbe való beleállás.
  7. HATÁSSAL LENNI, HATALMASNAK LENNI: Hajlandónak lenni másokra hatással lenni. Hatalomban lenni, de nem visszaélni a hatalommal. A nagyság előnyei, az Önmagadként létezés Teljességébe való megérkezés.

Az anyag a 2022. szeptember hónapban tartott online előadássorozatot tartalmazza. 310 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 89 oldal terjedelemben.
A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin