A Felemelkedés Művészete – Önmagad Nagyszerűségének választása előadás

12,000 Ft

A Felemelkedés Művészete – Önmagad Nagyszerűségének választása előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Felemelkednél, de valami vagy valaki húz vissza, nem engedi? Hiába lépsz kettőt előre, azt utána mindig egy visszalépés követi? Tudod mit kellene tenned, de a gyakorlatban nem sikerül meglépni, vagy azt érzed, hogy a külső erők magukkal ragadnak? Ha nem vagy tudatos és éber, akkor könnyen a külső körülmények hatása alá kerülhetsz, beszippanthat a külvilág, az ítéletek, mások nézőpontjai és valósága.

Jelenünk legnagyobb kihívása a saját egyensúlyunk megtalálása, a saját nagyszerűségünk meglátása és elismerése, a külső hatásoktól, világtól, másoktól való függőségeken való felülemelkedés.

A Felemelkedés Művészete előadás annak a folyamatát mutatja meg, hogyan állj bele Önmagad nagyszerűségébe, hogyan legyél szabad és emled fel Önmagad és emelkedj felül:

  • a másoktól való függőségeken, mások valóságán, ítéletein, elvárásain
  • a múlton, mintákon, megszokásokon, külső körülményeken és manipulációkon
  • a korlátokon, önítéleteken, önbántalmazásokon
  • a pénztől, munkától és mások anyagi valóságától való függőségen
  • a karmikus elköteleződéseken és kapcsolatokon
  • az energiavámpírokon és azokon, akik megállítanának, szabotálnának
  • korábbi eskükön, ígéreteken, fogadalmakon
  • a félelmeken, hasonlítgatásokon
  • az irányítottságon, a használaton, kihasználáson
  • a jelen ítélet alapú valóságon

Mi az, ami téged még a külvilágtól, pénztől, másoktól való függőségben tart? Mi az a láthatatlan elköteleződés, nézőpont, vállalás, ami még hatással van rád, és ezért nem engedi azt, hogy szárnyalj, hogy Önmagad nagyszerűségét válaszd?

Választod-e a külső körülményektől és korlátoktól való felszabadulást és a szabadságot MOST?

Ebben az előadásban ránézünk a felemelkedéssel kapcsolatos önszabotázsokra, akadályokra, behívjuk és kapcsolódunk annak a végtelen térnek és Egységnek az energiájával, ahol szabadság, bőség és az Önmagadként létezés könnyedsége vár rád.

Felismerheted azt, hogyan legyél szabad, emelkedj ki, hogyan ne legyenek rád visszahúzó hatással mások és a külső körülmények!
A Felemelkedés művészete Önmagad nagyszerűségének a kétségek nélküli választásához vezet el.

Az anyag tartalmaz egy 106 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 30 + 20 oldalnyi írott anyagot: A teljes előadás írott anyagát és a kérdéseket, tisztításokat a témával kapcsolatban. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin