A Csodák Meghívása, Teremtése és Befogadása online előadás

12,000 Ft

A Csodák Meghívása, Teremtése és Befogadása online előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A Csodák tere egy magas rezgésű, könnyed szféra, ahová mindnyájan megérkezhetünk, ha megnyitjuk a szívünket, felülemelkedünk az elménk korlátain, és szárnyalni kezdünk.

Mit jelentenek számodra a Csodák? És vajon mit jelentesz Te a Csodák számára? A Csodák teremtése a Varázslók lehetősége, Varázslóvá pedig mindnyájan válhatunk, ha kapcsolódunk Önmagunkhoz, a Szívünkhöz, és ahhoz a bennünk lévő Tudáshoz, amit a lelkünkben őrzünk.

A Csodák világa a lehetőségek valósága, ahol bármi lehetséges, még az is, amit korábban elképzelni sem tudtunk.

Mert a Csodákban ott van a meglepetés, a kiszámíthatatlanság, az ajándék. A Csodákat és azok érkezését nem lehet akarni, elvárni vagy siettetni, hanem egyszerűen meg kell hívni őket az életünkbe, készen kell állni rá, és igen, tenni kell értük, de nem biztos, hogy úgy, ahogy azt elsőre gondolod. Majd be kell tudni fogadni őket.

Mert abban a szent pillanatban, az isteni időszerűség elrendeltetettségében, amikor készen állunk rájuk, bizony megnyílnak az Ég csatornái, hogy a Csodák megérkezzenek az életünkbe. Mint a tűzijáték, ünnepként bearanyozva az életünket! 

Ez egy energetikailag erős előadás lesz, amit akkor fogsz tudni könnyen befogadni, ha hajlandó vagy a ráción, az elméd korlátain túljutni, belépni a szívtérbe és megengedni a lényednek, hogy érzékelje a Csodák terének energiáját.

Az előadás előtt ajánlott A Szívtudatosság ébredése programsorozatomat meghallgatni, mert energetikailag az ágyaz meg annak a térnek, ahová ez az előadás visz.

Vonulj ki a külvilág őrületéből, és teremts magadnak egy Csodákkal teli nagyszerű valóságot, jelent, jövőt és Karácsonyt!

Az anyag a 2021. december hónapban tartott online előadás felvételét tartalmazza. 120 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 22 oldal terjedelemben. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin