Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mit kér a tested? Mit tud a tested? Mire éber a tested? Éberség és a Test előadás

2023 december 7 @ 19:00 - 21:00

12,900Ft – 29,900Ft

A testtel való egység része, hogy figyelsz a tested jelzéseire. Amikor döntéseket hozol a testeddel kapcsolatban, figyelsz arra, hogy a tested valójában mit szeretne, mit kér tőled a tested? Mit mutat számodra a tested?

Mennyire könnyen tudod értelmezni a tested jelzéseit?

A tested ugyanúgy tud irányt mutatni számodra, hogy mi lenne jó neki. De az erre való éberségünk az idők során tompult. Nem érzékeljük őket, fix nézőpontok, mások nézőpontjai, ítéletei, aktuális trendek alapján hozunk választásokat a testünkkel kapcsolatban.

A test ébersége a test energiájának a megtisztulásával, a testhez kapcsolódó kötések, entitások megtisztításával tud kezdődni. Ahhoz, hogy a tested tisztán tudjon számodra éberséget adni, fel kell tudnod szabadítani azon terhek, személyek, kötések alól, amelyek elnyomják, használják, elnehezítik.

Ennek az előadásnak a célja a testben levés és a testeddel való kapcsolat megerősítése, a testtől való elkülönülés feloldása, a testhez kapcsolód ítéletek, elvárások elengedése, a test örömeinek megengedése, a test felszabadulásához vezető út kitisztítása.

Mennyire van használva a tested? Átadtad-e valaha is a tested feletti irányítást másnak? Hozzáférést adtál-e a testedhez? Hatnak-e a testedre negatív energiák? Milyen energiának, kezelésnek, személynek hagyod, hogy hasson a testedre? És ez mennyire tompítja, pusztítja, csökkenti a tested energiáját, lehetőségeit?

Ebben az előadásban felszabadítjuk a testünket az őt használó erők, kötések, energiák alól, és kitisztítjuk a testhez kapcsolódó éberségedet, növelve a test tudatosságot, hogy mostantól kezdve könnyebben tudj a tested saját tudására, éberségre támaszkodva meghozni a döntéseket a saját testeddel kapcsolatban.

Tarts velem ebben az elsőadásban, ami a nyolcadik része a MINDENT az ÉBERSÉGRŐL – Tudatosság Mesterfokon 3 hónapos Éberség Mesterképző Sorozatnak és tapasztald meg az éberség határtalan, transzformációs, megerősítő erejét!

A teljes sorozat részleteit és a teljes sorozatra való jelentkezést ITT találod: https://horompoandrea.hu/esemeny/mindent-az-ebersegrol-tudatossag-mesterfokon-3-honapos-eberseg-mesterkepzo-sorozat/

Válj tudatossá és éberré a testeddel kapcsolatban! Milyen éberséget adhat számodra a tested? Milyen hozzájárulás lehet a tested az éberséged növekedéséhez?

Időpont: 2023. december 7. 19-21 óra.

Ár: 12.900 Ft. A Test Tisztítás Gyűjteménnyel együtt: 29.900 Ft. (December 31-ig.)

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és utólag írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Az előadáson elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz, kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, transzformációkkal, feladatokkal segítelek abban, hogy tudatosabbá és éberebbé válj, megerősödve az éberségedben és a saját tudásodban. Az előadás végét egy transzformációs meditációval zárjuk, ami segít a nézőpontjaid feloldásában, elengedésében, könnyedséget hozva az adott témában számodra.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

Dr.Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor
Tudatosság Mesterfokon

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
2023 december 7
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
12,900Ft – 29,900Ft
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://horompoandrea.hu/esemeny/mit-ker-a-tested-mit-tud-a-tested-mire-eber-a-tested-eberseg-es-a-test-eloadas/