Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Gazdagság és Varázslat teremtése az Entitásokkal & Angyalokkal – 1 napos Intenzív Masterclass

2023 július 29 @ 09:30 - 17:00

Mi az a Gazdagság, mi az a Varázslat, amit teremteni tudsz, ami elérhető számodra, ha kapcsolódsz az ezt segítő entitásokkal és angyalokkal?

Ebben az egy napos intenzív Masterclassban felszabadítjuk a Varázsló és Teremtő erődet, és kapcsolódunk azokkal az entitásokkal, angyalokkal, akik segíteni tudnak számodra a gazdagság és varázslat teremtésében.

Ez az egy napos Masterclass a megkoronázása a júliusi programoknak, a felemelkedést és a gazdagságba, szárnyalásba, szabadságba való megérkezést segíti elő. Olyan térhez való kapcsolódás által, aminek köszönhetően a végtelen bőség és varázslat csatornájává és megtestesítőjévé válhatsz.

Ennek alapja a nagyon erős önbizalom és az Önmagadként létezés választása a saját nagyszerűséged megélésének köszönhetően. Azok számára hozzájárulás ez az egy napos Masterclass, akik az erőmegtagadások helyett már készen állnak a képességeik kibontakozására és használatára.

Ennek a napnak a kiemelt témái:

 • Az entitásokkal és angyalokkal való képességek tudatosítása, megerősítése
 • A teremtő erő tudatos használata, élése, a gazdagság, bőség, szabadság teremtése
 • A “Kérhetek-e bőséget, gazdagságot és pénzt az entitásoktól?” bizonytalanság felszámolása
 • A bőség és gazdagság entitásaival való kapcsolódás és együtt teremtés feltételei
 • A szívtér megnyitása az entitások, angyalok ÉS a gazdagság felé IS
 • A szívtudatosság a gazdagság teremtésben: Mit és kit segítenek az entitások, angyalok?
 • A BEFOGADÁS exponenciális növelése, a végtelen befogadás megnyitása, az entitásoktól, angyaloktól való befogadás természetessége
 • ELISMERÉSE annak, milyen hozzájárulás vagy az entitások, angyalok világának.
 • Mi az, amit adhatsz az entitásoknak, angyaloknak? Mi az a változás, amit teremthetsz az angyali térben, az angyalok életében?
 • A démonizált, használt, kihasznált, elvarázsolt angyalok felszabadítása
 • Varázslónak lenni: A varázsló minőséged felszabadítása, a varázsláshoz kapcsolódó ellenállások feloldása
 • A varázslás és az entitások általi KÖNNYEDSÉG megengedése és választása
 • A varázslások az entitások, angyalok segítségével: az érthetetlen, megmagyarázhatatlan helyzetek, teremtések, megvalósulások megengedése
 • Az angyali terekben való varázslás természetessége, a „csodák” megengedése, választása, befogadása és természetessége
 • Az entitásokkal és angyalokkal való Egység teremtése, az Egység valóságának lehorgonyzása és stabilizálása a végtelen bőség valóságához való kapcsolódás által
 • Mindennek eredménye pedig az a SZABADSÁG, amit élve már nem függsz mástól, nem a pénz függőségében, hanem a gazdagság szabadságában létezel.

Ez egy intenzív, egy napos Masterclass, amiben az éberségemmel és az energiákkal megyek, hogy felszínre hozzam az ezzel kapcsolatos tudásod, képességed és ezt követően te is tudd könnyedén választani, megteremtve magadnak azt a gazdagságot, bőséget és szabadságot, amit választottal.

Időpont: 2023. július 29. 9.30-17 óra

Helyszín: Online, Zoomon keresztül

Ár: 59.900 Ft/162 Euro. A Masterclass résztvevői számára a július 27-i A Felemelkedés Művészete az Entitásokkal & Angyalokkal előadás ajándék.

All In Július: Az összes júliusi programom választása esetén: 88.800 Ft/240 Euro. (A kedvezményes ajánlat csak július 29-ig él, a Masterclass utólag nem lesz megvásárolható. Ha személyesen nem tudsz rajta részt venni, de szeretnéd meghallgatni, akkor kérlek július 29-ig jelentkezz.)

A résztvevők számára erősen ajánlott július 14-21. közötti, A Gazdagság Vonzásában: A Pénzügyi Szárnyalás Beindítása 7+1 napos Programsorozaton való részvétel.

Részletfizetésre van lehetőség, akár a Masterclasst, akár az ALL IN JÚLIUST választod, két részletben. Az első részletet a Masterclass napjáig, a második részletet pedig legkésőbb augusztus 15-ig szükséges rendezni.

Ezzel kapcsolatban, vagy ha bármi további kérdésed lenne, érdeklődj nyugodtan a hello@horompoandrea.hu címen. A tanfolyam tartalmazza a tanfolyam felvételét, egy írásos anyagot (munkafüzetet), valamint egy Masterclass utáni egy alkalmas, 1 hónapon belüli online utókövetést, ahol a megtanultak gyakorlatba ültetésével kapcsolatos kérdéseidet teheted fel.

Fizetési mód: Online: Bankkártya, átutalás

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!
Dr. Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Részletek

Dátum:
2023 július 29
Időpont:
09:30 - 17:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , , , ,