Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A Gazdagság Vonzásában: A Pénzügyi Szárnyalás Beindítása 7+1 napos Programsorozat

2023 július 14 @ 19:00 - 2023 július 21 @ 20:00

24,900Ft - 33,300Ft

Mennyire vonz a gazdagság?
És mennyire vonzod te magad a gazdagságot?

Vannak-e még gazdagságot elutasító programjaid? Mi az a gazdagság, ami akkor várhat rád, ha ezeket feloldva megengeded magadnak, a gazdagságot? Választod-e mostantól kezdve a pénzügyi szárnyalást? Annak a könnyedségét és a természetességét, amikor bőségben és gazdagságban vagy?

A pénzhez és gazdagsághoz való viszonyod alapvetően határozza meg az életed, és a pénz, gazdagság tudatalatti elutasításának feloldásával a pénzügyi szárnyalás is könnyen a valóságoddá válik!

A 7+1 napos programsorozat tervezett tematikája:

0. nap: A láthatatlan üvegplafon kitörése. A pénzfüggőség és a pénztől, gazdagságtól való menekülés feloldása: A pénz és gazdagság elutasításának és a hozzájuk kapcsolódó ellenállás feloldása. A túlélés megszokásának elengedése, a „csak annyi van, ami minimum kell” valóságán felülemelkedés.

1.nap: Tisztító est. A befogadás és birtoklás öröme: A gazdagsághoz fűződő ítéletek, kikövetkeztetések, eskük, ígéretek feloldása. A gazdagokkal kapcsolatos nézőpontok azonosítása és feloldása, a szegénység jóvá tételének feloldása. A gazdagságot korlátozó kontroll feloldása. A pénz és gazdagság démonizálásának feloldása. Kitörni a lemondásból és a korlátok közül. A befogadás és birtoklás ellenes programok, az ehhez kapcsolódó elutasítások feloldása. Megtartani, áramoltatni, befektetni a pénzt. A saját pénz birtoklásának az öröme.

2.nap: Azt vonzod, ami vagy. A gazdagság energiája. Gazdagnak lenni, Önmagadnak lenni: A gazdagság energiájának behívása, együtt rezgés a gazdagsággal. A gazdagságra való megengedés megnyitása. A jó és a könnyű megengedése. Az Önmagadként létezés Gazdagként beindítása.

3. nap: A pénz- és gazdagság teremtő erő aktiválása: Te dolgozol a pénzért vagy a pénz dolgozik érted? A gazdagság választása. A gazdagság szabadsága. A gazdagság teremtés öröme. A természetes gazdagság élménye.

4. nap: Befogadni a szívedbe a gazdagságot: A teremtő erő és a szív erő összekapcsolása. Egy új minőségű gazdagság teremtése. A szív transzformációs ereje a gazdagság és a pénz megtisztításában. Élvezni a pénzt és a gazdagságot.

5. nap: A gazdagság vonzásában, a gazdagság növelő éberség beindítása: A lehetőségekre való éberség megnyitása, a végtelen valóságokhoz és lehetőségekhez való kapcsolódás. A pénz, cél helyett, mint eszköz működtetése.

6. nap: A luxus invitálása, az elegancia, mint új életmód természetessége: Az elegancia könnyedsége, a szépség, minőség, luxus életminőséget javító terének választása és befogadása. Érték teremtése a gazdagság és bőség által, fenntartható, bőségben gazdag jövő teremtése.

7. nap: A gazdagság, mint inspiráció: A szívtudatos gazdagok valósága. Egy új gazdag minőség megszületése. Gazdagság öncél helyett egy nagyobb jóért. A másokkal való együtt teremtés működése. Gazdagnak lenni Együtt. Egységben lenni.

Mi az a gazdagság, ami Rád várhat, ha választod a felemelkedést és a pénzügyi szárnyalás beindítását?

A programsorozaton elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz, kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, transzformációs meditációval, feladatokkal segítelek abban, hogy tudatosabbá válj a pénzzel és a gazdagsággal kapcsolatban.

Időpont: 2023. július 14-21. Minden este 19 óra. Minden nap 35-45 perces élő bejelentkezéssel.

Ár: 24.900 Ft.
A Felemelkedés Művészete 2 részes előadássorozattal együtt: 33.3300 Ft. (90 Euro)

All In Július: Az összes júliusi programom választása esetén: 88.800 Ft/240 Euro.  (Jelentkezés erre ITT lehetséges)

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

 Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!
Dr. Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Részletek

Kezdés:
2023 július 14 @ 19:00
Vége:
2023 július 21 @ 20:00
Összeg:
24,900Ft - 33,300Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,