Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A Mester, aki valójában vagy. A benned élő Fehér Mágus ébresztése, elismerése és élése előadás

április 16 @ 19:00 - 20:30

9,900Ft - 44,000Ft

A Mester, aki valójában vagy Önmagad elismerésének legmagasabb szintje. A tanítvány szerepből kilépve, a kicsiségből, erőtlenségből, tudatlanságból kilépve, a bizonytalanságot, a kételkedést meghaladva tudod élni, sok gyakorlás, sokszor számtalan útkeresés, bukás után. A Mester az elméleti tudáson túl már a gyakorlatban is tapasztalt, a tudása nem csak könyvből olvasott, másoktól átvett, elméleti vagy mások szavait ismétlő tudás, hanem valódi tapasztalás, saját éberség és egyediség van mögötte, így válik mások számára is hitelessé.

Ezt az előadást kifejezetten azoknak ajánlom, akik úgy érzik, kijártak már egyfajta iskolát, szereztek kellő gyakorlatot és szeretnének egy új, magasabb szinten elindulni az életükben.

Ha a Mester múltad már kitisztítva, mindenféle korlátozó, bántalmazó, nem tiszta kötéseket feloldottál, képessé válsz a benned élő Mester felismerésére, választására és élésére. Hogy éld azt a mesteri minőséget, ami ott van benned és hozzásegíthet Önmagad teljességéhez, foglalkozz bármivel is. Ha megnyitod magad a Mester minőségnek és választod, olyan lehetőségek érkezhetnek be, amelyek korábban távol maradtak tőled.

A Fehér Mágus minőség pedig erőteljesen összefügg a teremtés és varázslás témájával. Azt a varázsolva teremtőt, teremtve varázslót jelenti, aki nem riad vissza a transzformációtól és már kizárólag tiszta eszközökkel, tudatosan, mások bántalmazása, manipulálása, kihasználása, kizsákmányolása nélkül tisztán teremt, erővel, szívből és éberségből.

A Fehér Mágus minőséghez szükség van az erőbe állásba és a nagyságod elismerésére és választására, egy tiszta, szilárd, megkérdőjelezhetetlen értékrendre, nyitott szívre és olyan éberségre, ami képes felismerni a nem tiszta eszközöket és minőséget, nem megítélve, de már nem választva azokat.

Akár most időszerű számodra, akár csak kalandoznál ezen a területen, hogy lásd a jövőbeli lehetőségeidet, várlak a Mesterek és Tanítványok Előadássorozat befejező részére szeretettel. Ezt a részt a korábbi részekkel együtt javaslom, hiszen a múlt energiáinak megtisztítása, amit az első négy részben teszünk meg, szükséges ahhoz, hogy meglegyen az a stabil alapod, amire a jövőben építkezhetsz. Más lehetőségek nyílnak meg számodra a múltad kitisztításával és anélkül.

Időpont: 2024. Április 16. 19 óra.

Ár: 12.900 Ft. KEDVEZMÉNYES ÁR: Április 16-ig: 9.900 Ft. (26 Euro).

A teljes sorozat ára: 44.000 Ft. (115 Euro) Részletfizetésre van lehetőség, két részletben. Az első részletet az előadás napjáig, a második részletet pedig 30 napon belül rendezve.

A teljes Mesterek és Tanítványok Előadássorozat 5 +1 előadásból áll:

Március 14. Titkok és Hazugságok, Tudások és Igazságok. Az igazság tisztító ereje. A tiszta tudáshoz való hozzáférés kikulcsolása
Március 19. A Mesterektől való függőség, a tanítvány minőségbe ragadás és a tudás megtagadások feloldása
Március 26. A spirituális bántalmazások, beavatások, hamis tanítók, vallási vezetők és fekete mágusok hatása alól való felszabadulás
Április 9. Kultuszok, rendszerek, vallások és más közösségek: A manipulatív, korlátozó, démoni rendszerekből való kiszakadás Tisztító est és előadás
Április 16. A Mester, aki valójában vagy. A benned élő Fehér Mágus ébresztése, elismerése és élése

Bónusz előadás: Április 23. A férfi-női minőség a Mester-Tanítvány viszonyban. Női Mesternek lenni

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Az előadás(sorozat)on elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz, kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, feladatokkal segítelek abban, hogy tudatosabbá válj.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

Dr.Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A Mester, aki valójában vagy. A benned élő Fehér Mágus ébresztése, elismerése és élése előadás
9,900 Ft
Unlimited
Mesterek és Tanítványok Előadássorozat Részletfizetés
22,000 Ft
Unlimited
Mesterek és Tanítványok Előadássorozat
44,000 Ft
Unlimited

Részletek

Dátum:
április 16
Időpont:
19:00 - 20:30
Összeg:
9,900Ft - 44,000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/a-mester-aki-valojaban-vagy-a-benned-elo-feher-magus-ebresztese-elismerese-es-elese/