Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kultuszok, rendszerek, vallások és más közösségek: A manipulatív, korlátozó, démoni rendszerekből való kiszakadás Tisztító est és előadás

április 9 @ 19:00 - 20:30

9,900Ft - 44,000Ft

Életeink során számos szélsőséges választásunk és tapasztalásunk volt, aminek következményei lehetnek ezen életünkre is. Így megtalálhatunk jelen életünkben is mindenféle tanokat hirdető rendszereket, egyházakat, vallásokat vagy más közösségeket, amelyek bevonzanak magukhoz, hiszen a múltbeli energetikai kötés ezt megteremti. Ilyenkor azt érezzük, hogy magunk sem értjük, miért, de vonz egy személy, vagy egy rendszer, és a korábbi elköteleződés nagyságától függően elképesztő vágyat érezhetünk a csatlakozásra, különösen, ha más ismerőseink is tagjai.

A valahova tartozás érzése a tanulás, fejlődés vágyával együtt nagyon vonzó, de érdemes ébernek lenni bármilyen tanító, rendszer energiájára, tisztaságára, szándékára, titkos szándékára és valódi működésére. Egy ilyen közösséghez kapcsolódhatsz akár a munkád által is, tehát ez az előadás túlmegy a spirituális rendszereken, bármilyen nem tiszta energiájú, korlátozó rendszerből, személytől való elszakadást elősegíti.

Hány szektának, rendszernek, vallásnak vagy más közösségnek, rendszernek voltál valaha alapítója, vezetője, tagja, ami láthatatlanul még most is köt magához, miközben korlátoz téged?

Ebben az előadásban ránézünk ezekre a kötésekre, elköteleződésekre, amelyek berántanak olyan közösségekbe, amelyek habár sikert, tudást, tudatosságot, lelki békét, megváltást vagy bármilyen vonzó dolgot hirdetnek, valójában azonban használnak, manipulálnak, korlátoznak, ehhez eszközül pedig hajlamosak sokszínű tudatmódosító, energetikai, manipulatív eszközöket alkalmazni, hogy hosszú távon magukhoz kössenek.

A nézőpontok, választások, elköteleződések feloldásával azonban minden ilyen kötés feloldható és megtapasztalhatod, milyen a démoni rendszerektől való függetlenség és Önmagadként létezés, és mire lehetsz képes valójában.

Az előadás a negyedik része az 5 részből álló Mesterek és Tanítványok Előadássorozatnak, de választható önállóan is, ha kifejezetten a manipulatív, démoni rendszerektől, személyektől való elszakadáson szeretnél dolgozni.

Időpont: 2024. Április 9. 19 óra.

Ár: 12.900 Ft. KEDVEZMÉNYES ÁR: Április 16-ig: 9.900 Ft. (26 Euro). Ajándék Démoni rendszerből való kilépés intenzív Tisztításokkal!

A teljes sorozat ára: 44.000 Ft. (115 Euro). Részletfizetésre van lehetőség, két részletben. Az első részletet az előadás napjáig, a második részletet pedig 30 napon belül rendezve.

A teljes Mesterek és Tanítványok Előadássorozat 5 előadásból áll:

Március 14. Titkok és Hazugságok, Tudások és Igazságok. Az igazság tisztító ereje. A tiszta tudáshoz való hozzáférés kikulcsolása
Március 19. A Mesterektől való függőség, a tanítvány minőségbe ragadás és a tudás megtagadások feloldása
Március 26. A spirituális bántalmazások, beavatások, hamis tanítók, vallási vezetők és fekete mágusok hatása alól való felszabadulás
Április 9. Kultuszok, rendszerek, vallások és más közösségek: A manipulatív, korlátozó, démoni rendszerekből való kiszakadás Tisztító est és előadás
Április 16. A Mester, aki valójában vagy. A benned élő Fehér Mágus ébresztése, elismerése és élése

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Az előadás(sorozat)on elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz, kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, feladatokkal segítelek abban, hogy tudatosabbá válj.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

Dr.Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A manipulatív, korlátozó, démoni rendszerekből való kiszakadás Tisztító est és előadás
9,900 Ft
Unlimited
Mesterek és Tanítványok Előadássorozat Részletfizetés
22,000 Ft
Unlimited
Mesterek és Tanítványok Előadássorozat
44,000 Ft
Unlimited

Részletek

Dátum:
április 9
Időpont:
19:00 - 20:30
Összeg:
9,900Ft - 44,000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/a-manipulativ-korlatozo-demoni-rendszerekbol-valo-kiszakadas-tisztito-est-es-eloadas/