Sebezhetőnek lenni Nőként: Gyengeségtől a gyengédségig online előadás

12,000 Ft

Sebezhetőnek lenni Nőként: Gyengeségtől a gyengédségig előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Hogyan legyél sebezhető Nőként?

Hogyan éld meg az erődet, hogy ne érezd magad gyengének?

Hogyan legyél gyengéd, hogy ne érezd magad erőtlennek?

A női erő megélése óriási változáson ment keresztül, és ebben a folyamatban minden nő máshol tart. A női mintákon való túllépés, a női sérülések, fájdalmak tudatosítása, majd azokon való túllépés, az erőbe állás, majd az erőhöz való ragaszkodás, annak elengedése nélkülözhetetlen lépései a folyamatnak.

Általános, szabályok nincsenek. Attól függ, hol tartasz a saját utadon. Ezek az energetikai mintázatok felismerhetők, ha látod, mi van mögötted, tudod, miben vagy, és ismered, mi áll előtted, tudatosan tudod az erődet használni nőként a teremtéseidben, és a társaddal való kapcsolódásban is.

Ebben az előadásban tisztázzuk a félreértéseket, megtisztítjuk a női erőre ragadt hazugságokat és téves értelmezéseket. Visszaveheted a másoknak átadott erődet, és megtanulhatod, hogyan éld és használd. Ezt követően pedig hogyan legyél gyengéd, anélkül, hogy erőtlennek éreznéd magad.

A sebezhetőség és a női erő nemhogy kizárja egymást, hanem a női erő része a sebezhetőség. A női erő és sebezhetőség tudatos használata a tudatos Társkapcsolat egyik legfontosabb alapja lesz, így szeretettel ajánlom minden nőnek, aki szeretné a férfiakhoz való kapcsolódását és a párkapcsolatát is tudatosabban, örömtelibben teremteni!

Az anyag a 2022 április hónapban tartott online előadás felvételét tartalmazza. 88 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 21 oldal terjedelemben. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin