Örökölt, másoktól átvett, transzgenerációs és családi pénzügyi minták meghaladása előadás

12,900 Ft

Örökölt, másoktól átvett, transzgenerációs és családi pénzügyi minták meghaladása előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Mennyire hat rád a szüleid, nagyszüleid, felmenőid pénzügyi valósága?
Mennyire determinálja az ő megélésük és tapasztalásuk a tiedet?
Mennyire tetted jóvá, vagy rosszá az ő hozzáállásukat a pénzhez, gazdagsághoz?
Használod-e őket arra, hogy korlátozd magad az anyagiak terén?
Tartozol-e nekik, vagy ők neked, amit most van itt az idő kiegyenlíteni?
Akarsz-e bármit bizonyítani, igazolni nekik?
Mennyire vállaltad át, transzformálod, gyógyítod az ő pénzügyi, anyagi valóságukat?

Mindez csak néhány kérdés, ami a témában felmerül, és ha jobban ránézel az életedre, a családod pénzhez való viszonyára, sok mindent felismerhetsz. Nagyon sok népszerű, de alapvetően részigazságokkal operáló téveszme él arról, hogy is működnek a családi energiák, mennyire lehet determinált a pénzügyi valóságunk annak köszönhetően, hogy a szüleink, felmenőink hogyan viszonyultak és mit éltek meg a pénzzel, gazdagsággal kapcsolatban.

Aki a transzgenerációs és családi pénzügyi mintákat a kelleténél nagyobb jelentőséggel ruházza fel, figyelmen kívül hagyja azokat az összefüggéseket, amelyek ezen túl mutatnak. Ha elhisszük, hogy azért olyan az anyagi valóságunk, mert a szüleinkké is ez volt, elerőtlenítjük magunkat és megnehezítjük saját magunk számára azt, hogy mindez megváltozzon. A helyzet valójában pont az ellenkezője.

Nem azért olyan a jelened anyagi valósága, mert a szüleidtől, felmenőidtől ezt örökölted, ez a sorsod, ennek így kell lennie, és te tehetetlenül kaptál valamit, amiben felnőttél, amit el kell fogadj.

Hanem azért, mert energetikailag, a születésedkor ezzel az energiával azonosultál, a saját energiád ezzel rezgett össze. Minden belőled ered, te teremtetted azt, amit a jelenedként megélsz, te választottad a szüleidet is, és nem véletlenül kerültél abba a családba, ahol felnőttél. Tehát a saját nézőpontjaid megváltoztatása, a pénzzel való megbékélés, a gazdagság választása, a múltbeli választások tudatosítása és az elköteleződések feloldása lehetőséget nyújt arra, hogy kilépj a családi energetikai mintázatokból és felszabadulva, Önmagadat elismerve azt a pénzügyi valóságot éld, ami számodra igaz.

Ebben az előadásban ránézünk, hogy is működnek a családi mintázatok, tudatosíthatod mindazt, amit félreértettél és feloldhatod azokat a transzgenerációs elköteleződéseket, kiléphetsz azokból a téged fogva tartó pénzügyi mintázatokból, amelyek már nem szolgálják a jelened pénzügyi valóságát és a jövődét sem.

A pénzügyi minták felismerése hozzásegít ahhoz, hogy tudatosítsd, mi az, ami számodra egyáltalán nem, és mi az, ami valójában működik a pénzzel, gazdagsággal kapcsolatban. Ha megérted, hogy működik mindez, és mit mivel és hogyan teremtettél, akkor sokszorosan visszatér hozzád az erőd, könnyebben vagy képes megváltoztatni és sikeresebbé válsz a pénzügyek területén, azt az anagi valóságot megteremtve, amire valójában vágysz és lehetséges számodra!

Az anyag tartalmaz egy 128 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 36 + 7 oldalnyi írott anyagot: A teljes előadás írott anyagát és a kérdéseket, tisztításokat a témával kapcsolatban. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin