Önmagadként létezés és az entitások: Kérni és befogadni az entitásoktól előadás

15,000 Ft

Önmagadként létezés és az entitások: Kérni és befogadni az entitásoktól előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Te irányítod az életed, vagy más(ok)? Akár láthatatlanul? Vannak-e melletted/benned olyan entitások, akik bizonyos helyzetekben döntenek helyetted?

Készen állsz arra, hogy visszavedd az életed felett az irányítást, és Önmagad teljességét éld?

Ha Önmagad szeretnél lenni, akkor egy ponton rá kell nézned arra, hogy te irányítod-e az életed, vagy valaki más? Ez a „valaki” lehet más, fizikai testben lévő személy, és lehetnek olyan láthatatlan entitások, akikre egyszerűen nem vagy éber, de hozzád kapcsolódva, vagy sokszor helyetted hoznak választásokat, használnak téged, a tested, szélsőséges esetben uralva is azt.

Az Önmagadként létezés a belépő az entitásokkal való együtt teremtéshez.

Ahhoz, hogy együtt tudj teremteni a tudatos entitásokkal, észre kell vedd azt, hol akadályoznak nem tudatos entitások, hol adtad ki az erődet, irányítást számukra? Ennek azonosításával, az erő visszavételével nyílik meg az út az entitásoktól való tudatos kérésnek és befogadásnak.

Ez az előadás része az Önmagadként létezés előadássorozatnak.

Az Önmagadként létezés 5 részes előadássorozat segít a fókuszt visszavenni a saját életedre. Éberséget kaphatsz hol, milyen életterületen és miért ragadsz mások valóságába, és milyen nézőpontok elengedése, milyen új választások meghozása által élheted Önmagad felszabadító, könnyed és örömteli életét.

A negyedik rész az Önmagadként létezés és az entitások témáját járja körül:

 • Hányan vagytok a testedben? A testedben lévő más entitások azonosítása, az irányítás visszavétele
 • Hányan kapcsolódnak a testedhez? A testedhez – kívülről – kapcsolódó entitások tudatosítása, elengedése és/vagy a velük való együtt teremtés tudatos választása
 • Múltban más entitásoknak adott feladatok, programok azonosítása és feloldása
 • Önmagad és/vagy a tested megtagadásához kapcsolódó ítéletek azonosítása, és az ezen alapuló, entitásoknak adott programok, feladatok feloldása
 • Az entitások használnak téged vagy te használod az entitásokat? A „használat”, mint az alá-fölérendeltségi kapcsolat forrása mindkét iránybeli megszüntetése
 • Az entitásokkal kapcsolatos szándékok, titkos szándékok azonosítása
 • Az entitásokkal való képességek elismerése, mint az Önmagadként létezés egyik kulcsa
 • Az entitásokhoz való kapcsolódás tudatos választása
 • Kérni az entitásoktól: az entitásoktól való kéréstől való félelem feloldása, a kérés energiája, a kérés és a könyörgés – utasítás különbségének beazonosítása
 • Az entitásoknak átadott erő visszavétele, az entitások nagyobbá tételének feloldása (kilépés az alárendelt pozícióból)
 • Az entitásokkal kapcsolatos erőszak alkalmazásának abbahagyása, az entitások uralásának feloldása (kilépés a fölérendelt pozícióból)
 • Az entitásoktól való befogadásra való megnyílás, mint az Önmagadként létezés és az entitásokkal való együtt teremtés kulcsa

Az Önmagadként létezés Előadássorozat 5 részből áll:

1. Önmagadként létezés alapismeretek: Merni különbözni, és ezt élvezni
2. Önmagadként létezés a kapcsolataidban: Az önfeladástól a ragyogásig
3. Önmagadként létezés és a tested: A harcon túl, béke a testeddel
4. Önmagadként létezés és az entitások: Kérni és befogadni az entitásoktól
5. Önmagadként létezés és a pénz könnyed teremtése: Megérkezni a bőségbe

Az anyag a 2022. június hónapban tartott online előadást tartalmazza. 132 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 32 oldal terjedelemben.
A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin