Önfelvállalás, Önszeretet, Önbizalom – 9 napos Online Programsorozat

14,900 Ft

Önfelvállalás, Önszeretet, Önbizalom programsorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Önfelvállalás: Vagyok, aki vagyok. És ezt vállalom, nem szégyellem, nem ítélem meg. Merni magadba nézni, megnyitni a régen elzárt titkos ajtókat és belépni. És talán felismerni, hogy ami elől annyira menekültél, amit oly régóta rosszá tettél, Önmagad egy része, nem is olyan rossz. Vállalni. Tehát kimondani, tudatosítani. Először csak magadnak. Utána akár másnak is. A világ elé kilépni. Elismerni. A megengedés végtelen könnyedségével és teréből. A kalitkából kilépni, felszabadulni. Elkezdeni szárnyalni.

Önszeretet: Magadhoz ölelni és elkedezni befogadni, szeretni Önmagad minden aspektusát. Lényed millió színben pompázó színeit, anélkül, hogy egyiket vagy másikat elutasítanád. Az ítéleteket nem bevenni, nem elhinni, nem azonosulni vele, nem menekülni előle. Önmagadat annyira ismerni, hogy nem igazodni hazugságokhoz, nem hagyni bántalmazásokat és nem lemondani a szerelem, a szeretés élményéről. Megélni, hogy szerethetsz és szerethető vagy. A szeretet elől nem menekülni. Befogadni a szeretet és a szerelmet. Szeretni azt, aki vagy.

Önbizalom: Tudni, ismerni, elismerni, bízni. Magadban. Minden pillanatban. Abban, aki valójában vagy, és akit már szeretsz, elfogadsz. A szeretést és az erőt összekötni. A kétségeket, félelmeket, erőtlenséget meghaladni. A sziklaszilárd magabiztosságot kiépíteni. Merni választani, és nem várni, halogatni. Merni élni, kiteljesedni, örömben lenni, teremteni. Tudni, hogy aki vagy, az mire képes, milyen lehetőségei vannak és merni választani, megvalósítani ezen lehetőségeket. Merni jól élni, a bőséget választani, Egységbe kerülni.

Ez a programsorozat A Szívtudatosság ébredése és a SZÍVBŐL… sorozat energiáját viszi tovább, immár sziklaszilárd magabiztosságot teremtve az Önmagadként létezés két alappillére: az önszeretet és önbizalom vonatkozásában, és az önfelvállalás könnyedségében.

Az Önfelvállalás, Önszeretet és Önbizalom lesz az alapja a másokkal való örömteli és könnyed kapcsolódásnak is. Így ha dolgoznál a kapcsolataidon, akkor először a saját magaddal való kapcsolatot érdemes megtisztítani és megszilárdítani.

Szeretettel ajánlom ezt a 9 napot mindazoknak, akik az első lépéseket teszik meg az önismeret útján, de azoknak is, akik már dolgoznak magukon egy ideje, és szeretnék az eddigi eredményeiket TUDATOSÍTVA ÉS BEÉPÍTVE új alapokon, magasabb minőségben folytatni az életüket.

Az Önfelvállalás, Önszeretet, Önbizalom sorozat 9 x 31-55 perces előadást tartalmaz annak 77 oldalas írott kivonatával és 21 oldalnyi feladattal.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin