Mindent a Sebezhetőségről Online programsorozat

14,900 Ft

Mindent a Sebezhetőségről Online programsorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A Mindent a Sebezhetőségről egy hetes programsorozat az álarcok, falak nélküli létezés ajtóit nyitja meg, hogy könnyű legyen számodra sebezhetőnek lenni, megmutatni magad, érezni és szeretni félelmek, ellenállások nélkül.

Éberséget kaphatsz, hogy hol, miért nem tudsz, akarsz, mersz falak nélkül kapcsolódni, mitől félsz, kivel nem tudsz sebezhető lenni, milyen helyzetben nem mered megmutatni magad. A félelmek, a menekülés, a bántalmazás, erőtlenség energiáját meghaladva képessé válhatsz Önmagadat elfogadva, a teljességedben kapcsolódni másokkal.

A sebezhetőség talán az egyik legfontosabb téma, ami a jól működő (pár)kapcsolatoknak is az alapja. A sebezhetőséggel élés a falak nélküli létezésről szól, ami alapja az intimitásnak, a másokkal való kapcsolódásnak, párakapcsolati megnyílásnak.

Aki mer sebezhető lenni, valójában végtelenül erős.
Mi az az erő, amit visszavehetsz, élhetsz, ha választod a sebezhetőséget?

Tematika:
  1. Falak nélkül létezni. Sebezhetőség Önmagaddal: Az őszinte ránézés Önmagadra, az önhazugságok felismerése és feloldása. A sebezhetőség, mint az önismeret és fejlődés kulcsa. A sebezhetőség elkerülésének, mint antitudatos eszköznek a feloldása.
  2. Hogyan látod magad? Hogyan látnak mások? Mások ítéletei, hazugságai, manipulációi alól való felszabadulás. A szégyen és megszégyenítés, az ítélet és a megítéltetés, a bűntudat és a bűntudatkeltés energiáinak feloldása. A bántalmazástól való félelem feloldása. Az erő visszavétele és a falak leengedése. Az elismerés befogadására való megnyílás.
  3. Sebezhetőség másokkal. A védekezés nélküli élet megteremtése. Az Önmagadért való kiállás választása. Mások elvárásainak való megfelelés feloldása. Hajlandónak lenni tökéletlennek lenni. Megengedéssel és sebezhetőséggel való kapcsolódás másokkal. A sebezhetőségben lévő erő felismerése, választása. A sebezhetőség, mint a stabilitásod alapja.
  4. Sebezhetőség és a tested. A sebezhetőség és bántalmazás összekötésének és a testbe zárt bántalmazás és emléklenyomatoknak a feloldása. A testbe zárt fájdalmak kiengedése. A tested sebezhetőségének felfedezése.
  5. Sebezhetőség a párkapcsolatban. Őszinteség, Önfelvállalás és Önátadás a Társad felé. A “sok vagyok”, “furcsa vagyok”, “kevés vagyok” hazugságainak feloldása. A bizalom és az éberség alapú kapcsolatok megteremtése.
  6. Falak nélküli létezés a Társkapcsolatban. Invitálás a nagyobbra, inspirálni egymást abban, hogy Önmaga Teljességét válassza. Az Egységbe emelő Társkapcsolat megteremtése.
  7. Sebezhetőség a láthatatlannal. Az Egység előtt való fejet hajtás, az isteni felé való megnyílás, megadás, önátadás. A teljes és mindenre kiterjedő irányítás és kontroll elengedése. Bízni az Univerzumban, az isteni Teljességben létezés.

Sok bátorságot, erőt és könnyedséget a falak nélküli sebezhetőség választásához!

Az anyag tartalmaz 7 darab 35-55 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó több mint 62+25 oldalnyi írott anyagot. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin