Katalizátornak lenni a szerelemben előadás

12,000 Ft

Katalizátornak lenni a szerelemben előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Mi az a változás, amit látni szeretnél a kapcsolatodban, a szerelemben? És hogyan tudsz ennek a katalizátora lenni?

Az egyik legtipikusabb hiba a Társkapcsolatokban és a szerelemben, hogy egymásra várunk, kikövetkeztetjük, kiagyaljuk, hogy nekünk mit lehet, mit nem, a másiknak mit kellene, mit nem, és az elménk megállítja a szívünket, mesterséges korlátokat teremtve a boldogságunkkal szemben.

Hogyan legyél a változás forrása, anélkül, hogy biztosítékod lenne az eredményre? Hogyan ne állítsd meg magadat a szerelemben, hogyan lépj túl a félelmeiden, kikövetkeztetéseiden, ítéleteiden, a szerelem múltadon?

Mindegy, milyen tapasztalásod volt eddig a szerelemben, tudsz-e, mersz-e mégis beleállni, választani, és annak az invitálásnak és katalizátornak lenni, aki megnyitja, elindítja, beteljesíti a szerelmet, éld annak bármelyik fázisát?

Katalizátornak lenni a szerelemben bátorság kérdése, aminek feltétele az Önmagunkkal való őszinteség, a választásra való hajlandóság, és a szív érzéseinek vállalása. Van, akinek ez könnyebb, másnak nehezebb.

Élj meg te is könnyedséget ezen a területen! Alapozz meg vele egy örömteli kapcsolatot!

Merd vállalni az érzéseidet, lásd azt, hogy mi lehetséges számodra a szerelemben, és merj lépéseket tenni! Legyél az a katalizátor, ami végül elhozza az életedbe a szerelem és a Társkapcsolat beteljesülését, örömét!

Az anyag a 2022. február hónapban tartott online előadás felvételét tartalmazza. 109 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 25 oldal terjedelemben. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin