Entitás Estek: 5. Entitások és a Föld, Varázslat, a Fény entitásai

15,000 Ft

Entitás Estek: 5. Entitások és a Föld, Varázslat, a Fény entitásai – online előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Az Entitás Estek célja, hogy közelebb hozza számodra az entitások világát különböző témákon keresztül, megismertetve és tudatosítva olyan összefüggéseket, amelyek segítenek könnyedséget élni és teremteni a láthatatlannal, az entitásokkal.

Ennek a sorozatnak az ötödik része a Föld, Varázslat és a Fény entitásai:
Éleszd fel magadban azt a Varázslót, aki valójában vagy, és teremts Együtt a Fény entitásaival

 • A Föld entitásaival való kapcsolat felvétele, és a rájuk való éberség: Meghallani, amit a Föld és az entitásai kérnek
 • Mit adhatsz a Földnek, mi az a változás, amit transzformálhatsz itt és most ebben a valóságban?
 • A természet: vizek, erdők, hegyek entitásai
 • A nem emberi testben leélt életekre való éberség, emlékek, és az ott benned élő tudás aktiválása és felszínre hozása
 • Hozzáférés a varázslathoz: A varázslattal kapcsolatos akadályok, eskük, nézőpontok, ítéletek, ellenállások, fogadalmak feloldása
 • A transzformációs képességed felszínre hozása, elismerése, és az ezzel való teremtés
 • A lehetetlen lehetségessé transzformálása, az újító, átváltoztató képességek elismerése
 • A befolyásolási képességeiddel való megbékélés, annak elismerése, hogy hatással tudsz lenni másokra, a világra. Hogyan élj ezzel anélkül, hogy visszaélnél vele?
 • A benned élő Varázsló(nő) felélesztése, az entitásokkal, különösen a Fény entitásaival való együtt teremtési képességednek tudatosítása, ítéletmentes elismerése
 • A Mágus, aki valójában vagy! A saját tered, valóságod, nagyságod „Varázslóként”, az átlagosnál nagyobb, különlegesebb teremtésekre való hajlandóság megnyitása, és az ezzel járó nagyságoddal való megbékélés
 • Lehetőségeid a Fény entitásaival

Momentán ez az előadás az általam tartott legerősebb, legmagasabb szintű, leghaladóbb entitásokkal kapcsolatos előadás, ami kirepít tényleg a végtelenbe, beleállít a legmélyebben elrejtett tudásodba, és képessé tesz arra, hogy magas szinten tudj velük kapcsolódni és együtt teremteni. HA hajlandó vagy rá, ha választod. Tehát ahhoz, hogy ennek a lehetőségeit maximálisan kihasználd, intenzíven érdemes SAJÁT MAGADON dolgoznod, az önítéleteid elengedésével, a tudásoddal, képességeiddel és éberségeddel való megengedésbe kerüléssel és elismeréssel.

Ezt az utolsó előadást legszívesebben azoknak ajánlom, akik már elvégezték a 2,5 napos tanfolyamot, de választhatod előtte is. Mást ad a tanfolyam előtt és után. Ez az előadás a megengedés és az elfogadás legszélesebb terét nyitja meg az entitásokkal való képességeidhez, és lehetőséged nyílik az ezáltal való varázslásra!

Az Entitás Estek további részei:

1. Entitások és a Test, Megtestesülés, Születés
2. Entitások és a Pénz, Üzlet, Lehetőségek
3. Entitások és a Függőségek, Kötések, Mentális zavarok
4. Entitások és a Kapcsolatok, Szerelem, Egység

Az anyag a 2021. december hónapban tartott online előadás felvételét tartalmazza. 107 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin