Befogadás a kapcsolatokban: Befogadni és befogadva lenni online előadás

12,000 Ft

Befogadás a kapcsolatokban: Befogadni és befogadva lenni online előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Befogadás.
Befogadok, mivel szeretek. Befogadható vagyok, mivel szerethető vagyok.

Voltak-e valaha kétségeid afelől, hogy befogadhatsz-e a szívedbe valakit? Féltél-e a befogadástól, attól, hogy ha megnyitod magad, akkor bántani fog? Gondoltad-e azt, hogy téged nem lehet szeretni, te nem vagy választható, téged nem fognak elfogadni és befogadni?

A befogadás elleni akadályok tudatosításával és a saját magaddal kapcsolatos önítéletek feloldásával képessé válsz szeretetet adni, elfogadni és befogadni. Hogyan lehet számodra könnyű a befogadás a kapcsolataidban, különösen a párkapcsolatodban?

Ebben az előadásban a szeretni és szeretve lenni, választani és választva lenni, befogadni és befogadva lenni területén mélyedünk el, feloldva azokat az ellenállásokat, ítéleteket, bűntudatot, szégyent, rosszá tételt, a lelked legbelsőbb félelmeit, ellenállásait, amelyek megakadályoznak a befogadásban.

Az önszeretet és önbizalom megerősítése által felülírunk múltbeli, hazugságon alapuló hitrendszereket, feloldozzuk a szívünket azon fájdalmaink alól, amelyekkel kizárjuk magunk a szeretet és a szeretetteljes kapcsolatok befogadás alól.

Az anyag tartalmaz egy 111 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó több mint 25 + 7 oldalnyi írott anyagot.
Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin