Az üzleted újjászületése: Mit kér tőled az üzleted most? online előadás

12,000 Ft

Az üzleted újjászületése: Mit kér tőled az üzleted most? online előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A járvány nem csak megállított minket, de sok tekintetben újjászületésre, megújulásra is hív. A nézőpontunk határozza meg, hogy tekintünk rá: átokként vagy áldásként. A kihívások több szinten jelentkeztek az életünkben, azok számára, akiknek saját üzletük van, az eddigi működésük átalakítását, újragondolását is megköveteli. Aki ragaszkodik a korábbi helyzethez, az lemarad, és egyre több nehézséggel fog küszködni.

Aki mer friss energiákat hozni, megújulni, akár merésznek lenni, és olyan változást teremteni, ami elsőre akár furcsának tűnik, hajlandó újra pozicionálni magát, átgondolva, hogy kinek, hogyan, miként szeretne szólni, azok számára óriási lehetőségeket rejt ez az időszak!

Ennek az előadásnak a célja az, hogy éberséget kapj a saját lehetőségeidről, olyan választásokról, amelyek eddig talán még nem jutottak eszedbe. Ha úgy érzed, beragadtál a nehézségekbe, érzed, hogy változtatni kellene, de nem látod a hogyan tovább-ot, vagy egyszerűen csak szeretnéd nagyobb magabiztossággal és lendülettel megújítani az üzletedet, akkor ez az előadás Neked szól.

Nem fogom megmondani azt, hogy mit és hogyan csinálj, mert én azt nem tudhatom. De segíthetek abban, hogy felszínre hozzam a saját tudásodat, rávilágítva a lehetőségeidre, a saját nagyságodra, és arra:

Mit kér tőled az üzleted most?

A tudatosság és az éberség terét nyitom meg, hogy a kétségek, önkorlátozó hiedelmek, a pénz hiányának a fogságából kiszabadulva engedd meg, hogy az üzleted is szárnyaljon, megújuljon és újjászülessen egy teljesen új energetikai alapon!

Te teremted az üzletedet, így az üzleted lehetőségei és eredményessége nagyban függ attól, te magad ki vagy, milyen a te saját energiád. Így párhuzamosan dolgozunk saját magadon és az üzleteden is.

Kivé váltál, mersz-e megújulni, nagyobbat, többet választani, belépni a könnyedség, öröm és bőség terébe, és az üzletedet is ebbe a térbe vezetni?

Ezzel varázsolunk ezen az estén: kérdéseket, átgondolandó feladatokat, sorvezetőt kapsz az üzleted újjászületéséhez, amit használva új alapokra tudod helyezni a működésedet. Valamint olyan energetikai gyakorlatot is végzünk, amelyben kitágítjuk azt a teret, amiből eddig teremtetted az üzleted, és ezáltal lehetővé tesszük a transzformációt és a megújulást az üzleted számára.

Az anyag a 2021. november hónapban tartott online előadás felvételét tartalmazza. 120 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin