Az Új Aranykor Teremtői

14,900 Ft

Az Új Aranykor Teremtői Online program rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Az Új Aranykor Teremtői a szívükben érzik, mi igaz számukra. És az életüket képesek ezen igazság alapján élni, teremteni.

Az elmúlt év intenzív változásai egy teljesen új minőség születésének alapoztak meg. Újjászülettünk energetikailag, és a régi működéseket magunk mögött tudva az életünk új alapokra helyezése zajlik most. Ez az Önmagunkként létezés energiájában és Önmagunk teljességének, szabadságának megélésében valósul meg, olyan ősi és időtlen elvek alapján, amit valamikor egy réges-régi Aranykorban valaha mindnyájan éltünk, csak ezen tudás és annak megvalósítása feledésbe merült. Most van itt az idő ennek a tudásnak az ismételt felélesztésére, amit a szívünkben mindnyájan őrzünk.

Emlékezz arra, hogy ki vagy! Ha szeretnél egy nagyszerűbb, könnyedebb, bőségben gazdagabb életet, válaszd azt, hogy ennek az Új Aranykornak a tudatos teremtőjévé válsz!

A nyár már a megnyitás, megnyílás ideje, a belső lelki transzformációk külvilágban való megnyilvánulását, az aktív teremtést, láthatóvá tételt hozza. Az eddigi belső munkák beérhetnek, így időszerűvé válik a külvilágban történő megmutatkozásuk.

Az Új Aranykor Teremtői egy 7+1 napos előadássorozat arról, hogyan aktiváld azon benned élő erőt, lehetőséget és képességet, ami ennek az időszaknak az energiáját könnyedén használja fel ahhoz, hogy valójában ÉLD a jelenedként ezt az Aranykort.

A témák:

  1. A szívtudatosság ereje és lehetősége: A szív megnyitása és erejének megtapasztalása. A szív-tudás-erő egységének élése. A falak, ítéletek, elkülönülések feloldása, zárak kinyitása. A tudatos létezés kulcsainak és a szívközpontnak az aktiválása.
  2. A felelősség vállalása és a láthatóvá válás választása: Felnőtté válni energetikailag, a felelősség és tudatlanság elkerülésének végleges letételével. „Bármi is jelenik meg az életemben, én magam teremtettem.” A külvilág hatása alól való kikerülés. Az erőközpont aktiválása.
  3. A tisztánlátás és tisztán tudás képessége: Energetikai éberség, az igazság és a hamisság, a manipuláció felismerése. A múltból hozott és a jelenben is elérhető képességekbe, nagyságba, lehetőségekbe való beleállás választása félelmek nélkül, könnyedséggel. És az ebből való teremtés megtapasztalása.
  4. Az önszeretet és önbizalom megerősítése. Az önazonosság öröme és a lelki felszabadulás igazsága: A „vagyok, aki vagyok” ítéletmentes élése. A félelem és önhazugság mentes élet, megengedés Önmagad felé. Hajlandónak lenni választani, szabadnak, boldognak, gazdagnak, örömben lenni. Ismerni Önmagad, mi működik számodra és mi nem, határok meghúzása. A lélek szárnyalása.
  5. Az energiával és tudásból teremtés és a bőség befogadása: Amikor már nem hat a jelenedre a múlt, nehézség helyett a könnyedséget éled. „Mész az energiával.” Hogyan legyél éber minderre? A tudásod felismerése és elismerése. Elköteleződés a tudatosság mellett. Stabilitás és egyensúly. Az élet élvezete, a bőség, gazdagság, kényelem, luxus energiájának behívása. A valóságod kitágítása, a nagyságodba való belépés.
  6. A kérés könnyedsége és a választások valósága: A kimondás, mint a tudatosítás erejének megtapasztalása. Vágyból valóság a választás erejének, a lehetőségek felismerésének és a cselekvésnek köszönhetően. Mit jelent választani? Tudatos választás, megköveteléssel választás. A tapasztalás transzformációja.
  7. Kapcsolati újjászületés: Az egyenlő, egymást elismerő kapcsolódások megszületése, amiben már Önmagunk vagyunk és a másik fél is Önmaga lehet. Irányítás, elvárások, ítéletek, lemondás helyett elismerés, hála, bizalom, törődés, szeretet. A szerelem energiájának élése és választása. Az Egység megélése a kapcsolatainkban.+1. Az isteni egység és teljesség élménye: Az Élet ajándékainak, a bőségnek, pénznek és a saját nagyszerűségednek a befogadása. A sokszínűségünk és különbözőségünk elismerése. A hasonlításon és versenyen túl: megosztani, támogatni, hozzájárulásnak lenni. Önmagaddal és a világgal való egység és teljesség élményének megvalósítása. A belső béke energiájának megszületése, aktiválása és élése.

A program során egyaránt nézünk rá belső működésekre, és végzünk gyakorlati feladatokat, valamint mutatok rá arra, hogy mit érdemes tenni ahhoz, hogy az eddig még le nem tisztult nézőpontokat megváltoztatva, a cselekvés és választás hiányán túljutva a manifesztáció sokkal könnyebben történjen meg az életedben.

Az anyag a 2021. június hónapban tartott  online program felvételét tartalmazza.  8* 45-87 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

Ár: 12.000 Ft.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin