Az Erőtlenségtől a Megállíthatatlanságig – Ne harcolj tovább az erőd ellen! Programsorozat

14,900 Ft

Az erőtlenségtől a megállíthatatlanságig programsorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Élted-e meg valaha azt, hogy megállt az életed? Nem tudtál továbblépni, vagy feltorlódtak a munkáid, nem haladtál egyről a kettőre? Mintha valami láthatatlan erő nyomott volna egy STOP gombot, ami megállított mindent. Ez a láthatatlan erő azonban nem véletlenül jelenik meg az életedben, hanem benned van, belőled fakad.

Soha nem mások állítanak meg, mindig saját magad állítod meg!

Ha ezen megállítások okát szeretnéd feltérképezni, akkor az erővel való viszonyodra érdemes a fókuszod helyezni. Aki békében van a saját erejével, nem fél választani, kevésbé hajlamos halogatásra, nemet tud mondani arra, ami számára nem jó, és nem ragad bele semmilyen áldozatszerepbe, nem akar másokat sem megmenteni.

Milyen a kapcsolatod az erőddel? Könnyű-e számodra erődbe állni, vagy vannak-e erőmegtagadásaid? Netán kiadtad-e másnak az erődet? Őrzi-e más azt, használja-e más az erődet? Teremt-e vele?

Az erőddel való kapcsolatod meghatározza a mindennapi életed alakulását, a munkától, pénzteremtéstől kezdve a párkapcsolatodon keresztül a többi kapcsolódásodig. Az erőmegtagadás népbetegséggé vált, és szinte nincs olyan ember, akit ne érintene.

Ha úgy érzed, most van itt az idő megbékélni az erőddel, és az erődbe állni, szeretettel várlak ezen a programsorozaton!

 

Tematika:

  • A lélek legnagyobb félelme: Nem akarok rossz lenni, nem akarok másnak ártani. Az áldozatiságból való kilépés, a megmentő szerepek letevése.
  • Az erőtlenség hazugságának tudatosítása és feloldása. Az erő megtagadásának legfőbb okai, az ellenállások elengedése, az erővel való visszaélésekhez kapcsolódó fájdalommal való szembenézés és a szégyen, bűntudat, félelem feloldása. A bántalmazásokra való ránézés, a pusztító erővel való megbékélés.
  • Erő vagy Erőszak? Erő vagy Kontroll? Az erő démonizálásának feloldása. Az Erő és Erőszak közötti különbség tudatosítása, az Erőhöz kapcsolódó szélsőségek megengedése, a túlkontrollálás feloldása.
  • Az erőddel, és ezáltal az Önmagaddal szembeni harc felszámolása. A harc- és háború függőség felszámolása, mint az erő bizonygatásának eszköze. Az ellenállásból való teremtés felismerése, az ellenállások feloldása, mint a harcot tápláló erő eliminálása. A férfierővel való megbékélés – nőként és férfiként egyaránt.
  • Az erőd felvállalása, az erőbeállás, mint belső transzformáció. Az erőd másoktól való visszavétele, az örökös börtönőri szerződések felmondása. A teremtő erőd aktiválása, a hasonlítgatásból és a versengésből való kilépések. Önmagad és mások erőbe emelése.
  • Férfi erő – Női erő közötti különbség, és az ezekhez kapcsolódó ítéletek feloldása. A gyengeség – erősség polaritásának való ellenállás megszüntetése, a férfi-női sztereotípiák hazugságainak felszámolása. A Férfi Erő – Női Erő Egysége nőként és férfiként egyaránt. (Hogyan éld meg nőként az egységet a férfi és a női erőddel? Hogyan éld meg férfiként az egységet a férfi és a női erőddel?)
  • A szív erejének élése, a szív erő és a teremtő erő, a szív erő és a bőség, pénz összekapcsolása. Ellenállsz vagy teremtesz? A teremtésben lévő erő felismerése és élése. Örömmel, szívből teremteni, bőséget és pénzt teremteni. A szív erő és a bőség, pénz összekapcsolása.
  • Megállíthatatlannak lenni. Az éberség ereje és az éberség alapján választások hozása. A választások és azok következményeire való éberség. A fizikai erő – szív erő és az éberség erő összekapcsolása. (A Szívtudatosság ereje.) Az önbizalom és a saját választásaidba vetett bizalom megerősítése. Határozottnak lenni. Magabiztosnak lenni. Megállíthatatlannak lenni.

Az anyag tartalmaz 7+1 – összesen 423 percnyi előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 113 + 33 oldalnyi írott anyagot: A teljes előadás írott anyagát és a kérdéseket, tisztításokat a témával kapcsolatban. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin