Az entitásoktól való elkülönülések feloldása. Az entitásokra való éberség és varázslóképesség aktiválása

12,900 Ft

Az entitásoktól való elkülönülések feloldása. Az entitásokra való éberség és varázslóképesség aktiválása előadás  rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Mit tudsz az entitásokkal való Egységről? Mennyire vagy éber rájuk? Milyen képességed van velük?

Valaha régen látható és láthatatlan sokkal nagyobb egységben volt egymással, sőt az entitások, angyalok is láthatóak voltak az emberek számára. Mindez természetes volt, az elkülönülés azonban idővel bekúszott a valóságunkba, és az entitások, angyalok világa és az emberek világa messzire sodródott egymástól, olyannyira, hogy az entitásokra való éberségünk is jelentősen tompult.

Mennyire vagy éber az entitásokra, és az entitásokkal való képességedre?

Ebben az előadásban élesztjük az entitásokra, angyalokra való éberségünket, feloldva azokat az elkülönüléseket, amelyek távol tartanak tőlük.

Ránézünk az elkülönülések mögötti okokra: ítéletekre, félelmekre, fájdalmakra, bűntudatra, szégyenre, önhibáztatásokra, megtagadásokra, hogy felszabadítsuk magunkban azt a varázslót, akik valaha voltunk, és akik valójában vagyunk. Akik képesek az entitásokkal együtt teremteni és varázsolni.

Az előadásban megtudhatod hogyan tudnak az entitások még több éberséget adni és hogyan maximalizálhotod ki általuk az éberségedet?

Milyen éberséget kaphatsz az entitásoktól? Milyen hozzájárulások lehetnek az entitások az életedhez, az éberségedhez, teremtéseidhez?

Tarts velem ebben az elsőadásban, ami az utolsó, befejező része a MINDENT az ÉBERSÉGRŐL – Tudatosság Mesterfokon 3 hónapos Éberség Mesterképző Sorozatnak és tapasztald meg az éberség határtalan, transzformációs, megerősítő erejét!

Az anyag tartalmaz egy 122 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 48 oldalnyi írott anyagot: A teljes előadás írott anyagát és a kérdéseket, tisztításokat a témával kapcsolatban. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin