Az éberség gyilkosok: A múlton és szokásokon, félelmeken és feltételezéseken, általánosításokon és kikövetkeztetéseken túl előadás

12,900 Ft

Az éberség gyilkosok: A múlton és szokásokon, félelmeken és feltételezéseken, általánosításokon és kikövetkeztetéseken túl előadás  rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Ezernyi kis apró élethelyzetben működünk a múltunk, vagy szokások, kikövetkeztetések, feltételezések alapján, ami megakadályozza azt, hogy a jelenben az aktuális helyzetre, velünk szemben álló személyre figyeljünk, és az energiákra való éberség alapján, a helyzet és a személy egyediségét figyelembe véve döntsünk. Ez legtöbbször problémát, konfliktust szül a kapcsolatainkban, vagy félreértéshez, hibázáshoz vezet a munkánkban.

Ugyanis ha a múltban élsz, nem tudsz éber lenni. Ha szokásokból működsz, nem tudsz éber lenni. Amikor feltételezel, az „azt hittem, hogy” valóságban vagy, nem vagy éber, nem figyelsz, ezért szinte biztos, hogy félre fogsz érteni másokat és rosszul méred fel a helyzetet. Ha félsz, nem látsz tisztán. Ha általánosítasz, kizárod az éberséget és egy hamis valóságban ragadsz. Ha kikövetkeztetsz, félreértéseket szülsz, megölöd az éberséget.

Ha szeretnél határozottabb, magabiztosabb lenni, kevesebb hibázással, konfliktussal élni az életedben, akkor érdemes a figyelmedet a jelenre fókuszálni, figyelni és megerősíteni ezt a fajta jelenlétet, figyelmet és éberséget. És ha nem tudod, mit tegyél, megtanulni kérdezni.

Ebben az előadásban a legfőbb éberség gyilkosokat vesszük számba, hogy tudatosítsuk, hogyan, miként zárjuk el magunkat az éberségtől, megnehezítve a saját életünket. Mivel erősen megszokásból, automatizmusok alapján éljük az életünket, az elején tudatos odafigyelést igényel az, hogy észrevegyük, amikor éppen korlátozzuk az éberségünket.

Ez az előadás segít, hogy gyorsabban, könnyebben észrevedd ezeket az élethelyzeteket, és megerősít az éberség alapú működésben, sikeresebbé, hatékonyabbá téve a kapcsolataidban, munkádban, hogy egyértelműbben tudj dönteni, tisztábban kommunikálni és kapcsolódni másokhoz.

Az éberséged megerősítésének köszönhetően:

  • Megerősödsz a SAJÁT TUDÁSODBAN, már nem kívülről, nem mástól fogod várni a megoldást
  • Képessé válsz tisztán látni, tisztán tudni, tisztán érzékelni
  • Végleg leszámolsz a „valaki mondja meg mit kell tennem, és megteszem” gondolkodással, és képessé válsz TE MAGAD tudni, mit kell tegyél – akármilyen helyzetben
  • Kilépsz a “nem tudom”-ok valóságából, és ha nem is tudod egy helyzetre a megoldást, az éberségedben bízva beleállsz a tudásodba és felszínre hozod azt magadból
  • Megszabadulsz a kétségektől és megerősíted az önbizalmad, magabiztosságot szerzel
  • Ennek köszönhetően erősebbé, határozottabbá, sikeresebbé válsz
  • Könnyebben hozol választásokat, anélkül, hogy félnél a hibázástól

Az éberséged megerősítésének eredménye az újjászületett Önmagad, aki bízik magában, nem ijed meg semmitől és mer lépni, választani, cselekedni. Tudatosabbá, határozottabbá, magabiztosabbá, erősebbé, ezáltal pedig sikeresebbé és – ha választod – gazdagabbá és szabadabbá válsz.

Tarts velem ebben az elsőadásban, ami a második része a MINDENT az ÉBERSÉGRŐL – Tudatosság Mesterfokon 3 hónapos Éberség Mesterképző Sorozatnak és tapasztald meg az éberség határtalan, transzformációs, megerősítő erejét!

Válj erőssé, határozottá, tudatossá, szabaddá!

Az anyag tartalmaz egy 93 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 30 oldalnyi írott anyagot: A teljes előadás írott anyagát és a kérdéseket, tisztításokat a témával kapcsolatban. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin