Átok helyett áldás: Az entitásokkal való képességek megítélésének transzformációja előadás

15,000 Ft

Átok helyett áldás: Az entitásokkal való képességek megítélésének transzformációja előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Lehet, hogy évezredeken keresztül átoknak élted meg. De mi van akkor, ha mégis áldás? Hogyan tudod mindennek a megítélését átfordítani?

Nagyon sok embernek van képessége a láthatatlan világokkal és az entitásokkal. Az antitudatos sötét középkorban valójában hosszú évszázadokon keresztül ez a tudás, képesség üldözve volt, ezt megítélték, aki pedig élt vele, azt kitaszították, boszorkányként megégették, és ahelyett, hogy a társadalom megbecsült tagja lett volna, száműzték.

Ebben az előadásban ennek az emlékeit oldjuk és a fájdalmait, bántalmazás energiákat transzformáljuk, elengedve az (ön)ítéletet, elfojtásokat, esküket, ígéreteket, fogadalmakat, hogy megengedésbe kerüljünk az entitásokkal kapcsolatos képességekkel, és elkezdjünk könnyedséget megélni velük.

Ez a megengedés lesz az alapja a képességekbe és erőbe állásnak, ami megnyitja a lehetőségeket és az Entitásokkal való Együtt teremtésre is.

Ha úgy érzed, képességed van az entitásokkal, de eddig nem mertél egyedül ránézni, szembenézni az ezzel kapcsolatos múltaddal, vagy egyszerűen szeretnél ebben megerősödni és mindezt magabiztosan használni, szeretettel várlak erre az előadásra!

Az anyag a 2022 április hónapban tartott online előadás felvételét tartalmazza. 91 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 23 oldal terjedelemben. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin